Paparazzi Madde

Madde ringde nyss och lämnade rapport från lördagens bröllop. Hon hade fått se mycket. Tillräckligt mycket för att Aftonbladet tyckte att det var värt 700 spänn för hennes bild. Haha. Stackars lillprinsen.

Kolla själva!

Finally

Fredag!! Vad innebär det? Stockholm!!!

Åker kvart i fem från norrköping och sedan möter Tove och My och så lille Alvin-bebben upp mig på centralen! Åh. Jag längtar typ ihjäl mig..

Onsdag och nerförsbacke

Nu har veckan vänt till nerförsbacke. Alltså att det vänder och närmar sig helgen...

Idag har jag och min karl varit i Linköping en vända, gått lite på MQ-rean- hittade inget, och packat om lite grejer. Åker till stockholm på fredag och behövde lite mer kläder och imorgon ska jag rida så jag hämtade min hjälm och ett par ridbrallor också.

Annars allt lugnt här.  Fick reultatet på hållfen och kuggade. Ett enda litet sketet poäng. Men det var ju väntat så det känns ok...

Måndag 14 juni

Var pigg som en nötkärna imorse och var på jobbet redan klockan fem i sju! Skitbra. Då får man ju gå hem skittidigt. Så nu sitter jag här hemma och väntar på pappa för när han kommer hem ska vi ut och springa orientering. De har satt upp 40 kontroller i Nyhemsskogen som vi ska leta upp. Orkar kanske inte alla idag men ett tiotal kanske vi kan orka...


Födelsedagshelg

Firade min, min karls och mormors födelsedag i lördags. Tårta och presentöppning, fick bland annat en fin klocka.
Hade en skön helg i övrigt. Sov en del och lyckades bekämpa den jävla förkylningen. I söndags lade vi i båten och städade ut gästhuset inför midsommar. 

Har tittat på en hel del fotboll också och jag är den förste som jublar om de förbjuder de där satans tutorna som folket på läktaren sitter och tutar med. Helkasst ju... Låter ju skit!





Studenttider

Igår sprang Curtan och Norrköpingsstudenterna ut. Imorgon är det Bergskas tur. Härligt att se de vita mössorna. Man minns så bra då..  Extra bra minns jag med hjälp av min flitiga blogguppdatering under min studentvecka, scrolla längst ner.

Min karls student 2006




Min student 2007




Rekord i tystnad.

Jag har tappat rösten. Och snoret stömmar ut ur näsborrarna. Men de tär rösten som är värst. Jävla förkylning. Vad gör man när man inte pratar? Jag som älskar att prata. Och nu gör det ont varje gång jag försöker säga minsta knyst.

Att stå 2 timmar i duggregn och snålblåst på Ringarums idrottsplats och kolla på fotboll igårkväll satte sina spår.
Är mer eller mindre utslagen idag och vill inte visa mig såhär på jobbet så jag messade chefen klockan sju och somnade om och vakande kl 11.

Annars så fyllde jag år i onsdags, tack för alla gratultaioner kära vänner. Familjen ska fira mig imorgon tillsammans med mormor och kalle i sommarstugan. Har lite koll på presenterna eftersom jag var med och valde ut en själv igår.. Återkommer mer mer info.

Nu ska jag gå och knarka halstabletter och dricka honungste.

Första dagen på jobbet

Efter gårdagens födelsekalas nummer 2 så tog jag och min karl vårt pick och pack och åkte till till finspång. Nu när båda jobbar här orkar ingen pendla så vi flyttade helt enkelt hem till mamma och pappa igen.

På kvällen hade vi reunion med världens härligaste gamla finspångstjejer. Hur kul som helst och när vi ses så känns det som om vi aldrig varit ifrån varandra. Så ska det va! Vi gav varandra uppdateringar om livet och pratade gamla minnen innan jag hojjade hem vi halv elva tiden för att orka upp till dagens jobb.

Imorse var jag på jobbet klockan 8 och fixade passerkort och sedan gick jag upp till min avdelning och blev jättevarmt välkomnad. Jag har inte varit på denna avdelningen innan så det var jättekul med nya människor och nya arbetsuppgifter. Verkar väldigt givande och lärorikt!!

Nu är jag hundvakt åt lill-röv och Della när mamma är på middag. Tänkte slänga in hundarna i bilen och sticka upp i skogen en vända i duggregnet. Kanske ska tvinga med pappsen också så man får lite mänskligt sällskap. Folk tittar så konstigt på mig när jag går och pratar med hundarna...


Födelsedagskalas

Har städat som stollar hela dagen för att vi ska ha födelsedagskalas ikväll. Delar av min karls familj kommer hit (andra delen kommer imorgon). Nu är allt rent och fint och min karl fixar käk och jag ska styra tårtan. Marängtårta. Yummie!


SommarX

Mys med grillning hos Emelie tillsammans med tjejerna och sedan några timmar intensivt dansande på Kårallen. Lyckad kväll!









Sällskap



Lill-Röv fick stanna kvar här när mamma åkte hem igår eftermiddag. Idag ska vi ha kul hon och jag. Vi ska gå till djuraffären och köpa tuggben, vi ska sola, vi ska gå till hundparken och ikväll ska vi gå på SommarX. Eller tja, hon kommer nog inte in på kårallen så det kan hända att hon får nöja sig med grillningen innan.

Grattis i förskott

I min familj har vi alltid öppnat våra paket så fort som möjligt. På julafton gick vi (mest jag) upp klockan sju och öppnade mina julklappar. Och på födelsedagarna öppnar man dem vid födelsedagsfukosten i sängen.

Nu är det liksom inte så viktigt med födelsedagar längre. Och man kan aldrig fira på rätt dag utan man firar lite när det passar. Igår passade det mej och min karl utmärkt att fira lite även fast vi inte fyller år förens nästa vecka. Så vi hade lite kalas för oss själva. Vi åt min karls favoriträtt - köttbullar, potatis brunsås och lingonsylt och sedan öppnade vi paketen.

Jag fick en Gucciparfym och min karl fick en väska. Och så fick han en pall och en lila rullgardin också men det var ju som sagt mest jag som ville ha dem. 

 



God fredagmorgon

Gårdagen spenderades med Mamma och Myran som var här på besök. Vi gick på stan där det även var internationell marknad. Myran fick spelet vid ståndet där de sålde korv. Hon ville ha allt. Hon hade lätt kunnat ha bitit försäljaren i hälsenan för att få en liten korv.

Tog även en sväng till IKEA på eftermiddagen och inhandlade två presenter till min karl. Dock är de mest jag som vill ha dem, med det är det bästa med inredningspresenter till en sambo. Man köper ju det man själv tycker är snyggt. 

Hängde en sväng på Ragnar Dahlbergs café i gamla Linköping. Han var inte på så bra humör igår Ragnar. När jag var inne och handlade stod han och pratade i telefonen och v'ste "du ringer och stör" till personen i luren. Och han ska va en av Sveriges mest omtyckta tv profiler bland den äldre generationen. De skulle bara veta..

 


Onsdagkväll 2 juni

En varm sommarkväll. En park. Kalla öl och cider. Musik. Några påsar chips och en maskinteknologsektionsstyrelse. Vad mer kan man begära?



Sunny day

Haft en skön dag hittills. Ett möte imorse och sedan har jag hängt med Lisa i solen och käkat glass och sedan på golfresturangens uteservering.

Nu hänger jag hemma i soffan. Kör två tvättmaskiner och njuter av sommarlovet.  

Första dagen på sommarlovet

Och klockan är strax efter sex på morgonen! Jag är nog fortfarande speedad sedan alla tentastress de senaste veckorna och att dte är därför jag inte kan sova. 

Igår hade vi sommaravslutning med klassen. Först var tjejerna hos mig och slurpade lite vin och sedan stack vi till killarnas förfest och drack lite vin till och sedan drog vi ner till pitcher's och käkade hamburgare och drack en cider. Tröttheten som brukar slå till efter tentan slog mej vid tiotiden så det blev ingen mellanfest eller utgång för min del. Har morgonmöte idag och ikväll är det fest igen, så det gör faktiskt inte så mycket...

Pics:






Sommarlov och världens bästa nyhet

Finally! Sommarlov! Sista tentan var katastrof men jag lyckades svara på frågor värda 7 poäng ooch godkänt är 6. Men helt ärligt skiter jag i vilket. För det finns en mycket bättre nyhet! Resultatet av vektoranalysen har kommit.

Kolla in betyget. It's amazing. Jag är så JÄVLA GRYM! FEMMA! Högsta betyg i svåraste mattekursen. Det ni!


God morgon

Klockan är halv tio och jag har precis tagit en dusch och käkat frulle. Nu sitter jag och jäser lite innan jag tänkte ge mej på att skriva en liten sammanfattning med lösningsgångar till alla typtenta-tal. Nåt måste jag ju göra innan tentan och att bara sitta här och glo gör mig onödigt nervös.

Klockan 14 drar tentan igång i salen VALMAT. Vaddå VALMAT? Jag ser framför mig hur vi ska skriva tentan inuti magen på en jättestor uppstoppad blåval. Tydligen är det inte så spännande utan är en förkortning för byggnaden VALlfartens MATsal.