Uppdatering

Anna har styrt upp ny blogg! Numera finns hon på nogg.se/anna2007 (skapa länk funktionen lever tydligen sittt eget liv idag) Nu ska jag bara filura ut hur tusiken man ändrar länken i sidmenyn också..

En dag i sänder..
God natt.


Morning has broooooken...

10.11 God morgon! Riktigt härligt att få tillbringa morgontimmarna i sängen. Första lektionen för dagen börjar klockan tolv vilket innebär att jag kan ligga kvar här minst en timma till!
Jag har tittat igenom mina utgifter på internetbanken och chockerats över att jag har gått och blivit snål på gamla dagar. Eller kräsen. Onekligen känns det riktigt bra att ha lite pengar till övers istället för att bränna dem på stört som jag alltid brukar göra annars. Har visserligen lite ofrånkomliga utgifter under våren som kommer att tära en hel del på ekomnomin.mössa

Balklänning
Håruppsättning
Studentklänning
Vita skor
Studentmössan
Resan till belgien
Vårshopping med tvillingarna
Studentveckan (den lär bli dyr)
Där var alla inkomster och pengarna till övers mer än brända.

Ett praktexempel på min nyvunna snålhet är att jag bara valde att köpa
studentmössan och inget därtill. Jag skippade alla champagneglas, pike tröjor och bälten med lysdiod...

Dags att surfa runt och ta reda på hur klimatförändinringarna påverkar sveriges ekosystem. Jättekul.

Dreaming

totto När man inte har något bättre för sig är det lätt att sjunka in i minnen.. Jag vill ha sommar, jag vill ha linne och jag vill ha Akleja...




Dessutom saknar jag My och Tove som alltid är med på platsen där bilden är tagen..
Jag vill ha dem också!


Grammisgalan?!

Vem tusan kom på att grammisgalan skulle vara på en tisdag, när Dr House är given?! Jag som hade sett fram emot en skön stund med min favorit doktor.

Det har varit en lång dag jämfört med vanliga tisdagar. Först ett skrattretande svårt fysik B prov, fyra timmar hål och drog till norrk, köpte INGET och kom tillbaka till en sen svenska lektion. Därefter var det träff med tjejerna som har projekt modevisning.  Jag fick prova kläderna  som jag ska visa och han trycka en hel del chokladbollar som tjejerna bjöd på... Nu är jag trött och mätt!

Imorgon är det onsdag vilket innebär en lång sovmorgon och att det börjar närma sej helgen. Tydligen är det skolfest men vi får väl se hur det blir med den saken.

Backstage i biblioteket

Så var det det här med dötiden igen.. Hade tänkt ägna den kommande halvtimman till vissa nödvändiga studier men kom inte riktigt så långt. Hitta Mag i biblan och nu sitter vi här och analyserar divere bloggar, kör det traditionella efterprovet-snacket och gör absolut ingen nytta..

Maggan när jag loggat in på min blogg : "Jahaaa, är det såhär det ser ut backstage!"

Flashdance och Dirty dancing

80-tal
  När man sitter och inser hur grymt svårt det faktiskt är att dansa (det ser ju så lätt ut) blir man så impad av alla de som kan.. Jag kommer för alltid älska dirtydancing, 80-tals succé!
Jag och tjejerna fick leka åttital i sommras när det var party med 80-tals tema. Kul idé med många sjyssta outfits. Jag och Maggan drar på smilen...

Apropå skosnören (som någon brukar säga) är det visst dags för nattning av små, envisa, dansande elefanter nu..








Elefant med nageltrång

..var väl det jag liknade mest när jag för första gången i livshistorien dansade i dagsljus. Discodans. Nja... Det var nog det absolut värsta jag kunde ge mej in på. Hela min kropp vrålar att "Snälla Emma, du är inte skapt för detta"..

Det blev ju inte bättre att, efter att ha kämpat för livet under hela passet, komma hem och (ändå lite stolt) visa upp vad man har lärt sej - och bli totalt utskrattad. Min mor har  nog aldrig skrattat så mycket någonsin och min far lyste av glädje för att se att mitt annars så självsäkra ego vara som bortblåst. Det kanske var att ta i, men det var precis så det kändes.

Inse fakta, jag kan inte dansa och kommer nog aldrig att lära mej. Jag får se det som att jag bjöd mina vänner, föräldrar och dansgruppsmedlemmar på ett hjärligt skratt.

Hoppas jag har ryckt upp mej till nästa söndag för då börjar den riktiga dansen, det jag utsattes för idag under lektionen var tydligen bara "uppvärmning"...

Förkrök hos Anna.


Emmaaaa...

..se omedelbart till att stänga av datorn och ta tag i pluggandet..

Jag vill INTE!

snowboard

snowboard Nu när vintern äntligen har kommit, med lite snö och ett par minusgrader börjar det rycka i fjällen-nerven. Det är dagar som idag man vill vara i backen istället för i biologisalen...

I övrigt inget nytt att komma med, fysikprovet känns fortfarande lika svårt, studenten lika avlägsen för att inte tala om balen!

Bilden är från sälen, sportlovet förra året.

Onsdag..

Man blir inte direkt motiverad att blogga när det enda man för tillfället har att komma med är klagande på hur jobbigt allt är  inför det där satans fysikprovet.

Tankarna bara svävar iväg på balklänningar, håruppsättningar och (hu hemska tanke) vem tusan man ska gå med. Ja jag vet att det bara är januar men det gäller att vara ute i god tid och dessutom måste man snart anmäla sig och sin eventuella kavaljer om man vill vara medräknad.
Jag må vara överseriös...

Göteborg för hela slanten i helgen. Skall shoppa loss för min bokia-lön sen decemberslitet och gå på cats.

Fysikboken, glädjedödaren

När allt gått så bra med projektet, när saker och ting ordnat upp sej, när alla svåra men nödvändiga beslut är fattade är det dags att fira.. med ett  superstort fysikprov. Det är bara att hugga tag i tegelstenen och börja. Det tar emot, så pass mycket så jag tvingas köra det livsfarliga när-jag-löst-nästa-uppgift-får-jag-en-chokladboll's systemet. Det funkar, men får vissa besvärliga konsekvenser som endast kan botas med träning...


Dressingroom?!

Efter att ha spenderat mer än halva dagen i sängen och framför datorn kände jag att det var dags att ta tag i något så jag tog vara på inspirationen om garderobsrensning och röjde ur förrådet och gjorde om det till ett dressingroom (?!). Eller tja, jag fixade plats så jag kunde få in mina klänningar och skor där, men ändå. Blev rätt bra, man ser golvet och mina klänningar hänger snyggt och prydligt så de slipper bli skrynkliga. Efter två timmars röjande var jag helt slut och nu har jag legat och sett inspelningen av sing a long från igår, Viktor Åkerblom är så grymt charmig. 

Borde kanske ha tränat men det får bli imorgon, dessutom gills kånkande av kartonger också som träning! I en annan del av köping och noblesseasken väntar på mej istället..

Imorgon är det skola. Gör inget, jag har så slappt schema att jag knappt hinner komma dit innan jag kan åka hem...

Det ilar i magen när jag tänker på det...

Har suttit en lång stund nu och smidit planer inför studenten med My (bild). Hon och Tove tar studenten den sista maj och jag har lovat att vara på plats precis som de ska vara den 9 juni då det smäller för min del.. Oh, vad jag längtar, alla vänner och fester. Det pirrar i hela kroppen. Vilken lycka.


Är grymt kul att ha vänner i storstaden. Vi träffas väl sådär en fem gånger om året men det blir alltid så jäkla kul när man väl ses då. Allt man har att berätta.. Rätt tufft att man kan träffa någon när man är tolv år och sen inse att ju längre tiden går ju mer lika blir man. Och nu sex år senare känns det som om jag vore en tredje tvilling! Haha, det är perfekt att man slipper ha med sej kläder när man åker och hälsar på, det är bara att ta något ur garderoberna. Vi tre blir en rolig trio på stan med den tokiiga Tove, envisa Emma och mysiga My rännandes fram och tillbaka!

Får väl försöka styra upp ett möte innan studenten också, måste ju köra den traditionella vårshoppingen. Kanske kan man hitta en balklänning..

Drömmer vidare!


Garderober

Alla verkar ha fått nippran på garderobsrensingar, det väcker lite inspiration och vårkänslor men det får nog vänta ett par veckor. Dessutom så tycker jag att det är så psykiskt påfrestande, jag vill inte skiljas från mina plagg och skor. Även om de är helt oanvändbara så väcker det fina minnen. Tur att familjen bor i villa så det finns förråd att hänga undan kläderna i så de åminstone slipper ta plats i mina garderober. Den dag jag flyttar in i mitt eget hus skall jag ha ett stort och ljust dressingroom där allt får plats...

Köpte lite påfyllning igår, en ljusblå skjortklänning som satte igång vårkänslorna ytterligare. Men eftersom snön ligger blaskig på marken får den åka in i min röriga garderob tillsvidare.

Blåbärspecial

blåbärMmm, blåbär är nog de godaste bären (efter jordgubbar) och det är tur att man har en mormor som har tid och ork att plocka, rensa och frysa in.. Tillsammans med lite matlagningsyogurt och puffat ris bli det en riktig höjdare! Och inte så förförligt onyttigt.. Ett grymt gott mellis och dagar som denna en grymt bra frukost. Man blir så fin i munnen också.


Anna is back

Hade tea-party med tjejerna i kväll. Blev en hel del snack, as usual. Anna  är hemkommen och var fylld av skratt och liv. Har varit ute och sladdat lite med bilen nu när snön och halkan äntligen uppenbarat sej. Grymt skoj, men jag är lite feg..
Det är visst imorgon nu...

Bild från kakan's


 


Ära och berömmelse

emmie och dellaJag som sagt så stolt för det vi lyckats åstakomma och stoltheten bara ökar när man läser om succén i lokaltidningarna. Både NT och folkbladet hade jättefina bilder och artiklar.

Bilden här är tagen av Håkan på NT, en grymt skön journalist med mycket humor. I like!

Magda, Tilda, Sarah, Karin och Oskar. Vilket jädrans toppjobb vi åstakommit! Värdens bästa projektgrupp...

Så ska det låta


så ska det låtaSå ska det låta kör igång igen om  40  minuter. Härligt! Älskar Peter Settman sen både Ronny och Ragge och En ängels tålamod. Nu är han åter i rutan som programledare för toppenprogrammet. Både Settman och Så ska det låta är väl säkra kort för
SVT.

En påse popcorn tv'n och minnet från gårdagen får förgylla denna fredagkväll...

Tack Elin..

... för all hjälp med att styla min blogg. En riktig pingla är du. Och smart. Och rolig... Varför fick du alla viktiga och bra egenskaper?!  Nu är i alla fall bloggen riktigt fin, och så får den väl vara för alltid för jag vare sej kan eller tänker ge mej på att göra om den... Tackar! 

Succé - lyckan är oändlig

Det var en oslagbar känsla att kliva av scenen och känna lättnaden inta kroppen. Lättnaden av att allt hade gått bra, publiken hade applåderat, hundarna hade gått ut på scen och teknikens under hade inte krånglat. Resten är bara bonus.

Men det blev onekligen en succé. Antalet sålda biljetter ökade under gårdagen fårn 100 till det dubbla. SVT var på plats liksom båda lokaltidningarna. Publiken var lyrisk efter föreställningen samtidigt som de åt av vetelängderna som sonstorp's bagarn sponsrat med.
projektgrupp
Och jag är så stolt. Över mej, över projektgruppen, över hundarna och hundägarna och alla andra som gjort vår hundmodevisning till den fanatastiska show som det blev.  Nu längtar jag bara efter att  få se filmen...

Nu är det gjort och vi var först! Och vi hoppas inte på någon uppföljare. Det är som med film, ettan är alltid bäst! Uppföljaren är bra, men blir aldrig så bra som ettan.

Vi har gjort detta själva, det är det som känns allra allra bäst..

Done.

Jag är nästa död. Men det gick bra..

Totally exhausted

Lägger jag mej ner så somnar jag. Denna dag har minst sagt tärt på krafterna. På torsdag är det dagen D. Modevisning. Eftersom mycket kommer bli spontat (kan det bli annat där det handlar om djur) gäller det att planera alla detaljer som går att planera så väl som möjligt. Och så väl som vi planerat idag så tror jag knappt att det kan gå fel längre. Men det återstår att se...

Jag får fortfarande inte till den där satans presentationsbilden. Jag vill ha den stoooor.
Dr. House ikväll. Hoppas jag är vaken.


Jag vill ha sommar

födelsedag

Se hur grönt det var. Se hur vi inte frös ett dugg trots linnen och bara ben. Se hur glad man är på sommaren...

Första träningen

Nu är det dags igen... Träningsprogrammet är alltid tufft nu i början av terminen men av erfarenhet vet jag att det kommer trappas ner allt eftersom orken ger vika. Jag satsar på ett pass styrka, dans och kondition i veckan. Det tycker jag att jag borde kunna klara! Det största hotet på våren är Big Brother. Ett riktigt kasst program som jag ändå slösar tid att titta på. Jag har inte sett någon reklam för det än så kanske låter kanal5 mej slippa fastna i BB-träsket i år igen.

Bloggen är just nu under privat styling hos ett säkert kort. Återkommer om detta..

I en annan del av köping

köpingVilket härligt program och härliga människor (Linda är superskön). När jag såg första programmet var jag högst tveksam till om det var riktigt fair att göra ett program i stil med detta. Men nu är tveksamheten bortblåst. Succé! 
Tv4 har känsla för vad som går hem i svenska hjärtan...
Disskussionen på Aftonbladet kretsar kring hurvida det är okej att kalla dessa människor ett gäng miffon. Jag skulle inte valt att uttrycka mej så snarare ett gäng härliga, käreksfulla människor!


Kvällens skratt

Jag glömde ju kvällens skratt:
Maggan hade klagat hela kvällen på att hennes tubtopp måste tänjt ut sej när hon använde den senast för det är så stor. Efter två timmar på krogen inser hon att hon satt den uppochner och det var därför den var så satans stor upptill och liten nedtill. "Lappen sitter ju i svanken"... Ingen hade visserligen märkt något men det var nog så kul ändå.

En gnutta trött..

Härilgt kalas hos Maggan igår. Underbar pannacotta till efterätt (inget fel på pasatasallden heller iofs).
Var hemma en sväng och umgicks lite med gästerna innan det blev utgång på cromwells.
Kvällen fick visserligen ett kasst slut, som orsakade att jag missade pommen på Max som jag längat efter hela kvällen...

Kvällens kommentar: Men för fan Jennica, du skulle ju lirka! Karin till Jennica efter att Jennica har fått loss champagnekorken med en jädra smäll på bussen in till stan. 

Bilder kommer förhoppningsvis frammåt kvällen. Håll utkik på
Kakan's blogg. Hon var den som stod för partypixen.

Shit vad det blåser!


Födelsedagskalas

magdaMagda fyllde ju 19 i onsdags och i eftermiddag är det dags att fira henne. Vi är bjudna på kalas! Vi handlade lite presents idag i Norrköping som vi tror hon kommer gilla starkt. Kan inte avslöja vad det är ännu med risk för att hon hinner läsa bloggen innan hon sliter upp paketen.
Det blev ingen sång i år, det räckte med förra årets sjå med att skriva sånger till alla nyblivna 18 åringar.

Grattis Maggan! Det är ett stort steg att fylla nitton nu kan du ju...
öö.. gå på palace... ibland..

Magda första skolfesten i trean

Shopping

Efter gårdagens trevliga kväll med Let's dance och en hel dej häng med tjejerna och det nyss hemkomna thailandgänget  (standardkommentar fan vad kallt) är det ändå en tidig lördagsmorgon som gäller. Ska in till stan för ett par timmars härlig shopping. Jag har redan sett ut minst tre klänningar på Gina som jag vill ha och en mysderss på H&M, vi får väl se hur långt pengarna räcker.

ginaVi är alla överens om att
Gina har gjort en riktigt uppryckning det senaste året. Nyheter ofta, bra och billiga basplagg och sen en hel del härliga utstickare, som mina jeans som slutar under strax under revbenen.
Nu är det deras söta tunikor som står främst på shoppinglistorna.
Vi vill ha sommar. Och det nu!

Styling (?!) av bloggen

Fick lite tips igår (tack!) efter mitt rop på hjälp. Nu vet jag hur man gör. Men det är ta mej tusan skilland på att veta hur man gör och att få det snyggt. Ni får se min bloggs nya look som ett test. För snyggt är det fan inte. Än.

Let's dance har visst börjat, bäst att rusa.

Hjälp, hur kan jag styla om bloggen?

Nu har jag suttit här ett bra tag och det enda jag lyckat ändra är den futtiga ramen till en skrikig rosa färg. Jag begriper inte. Hjälp...

Skolan

Sitter och hänger i skolan i väntan på korvstroganoffen.
Dagens skratt finns på
tjuvlyssnat.se. Love it!

Mamma ~30 och dotter ~4 går omkring mellan hyllorna när dottern får ett utbrott.
Dotter: Jag VIIIILL ha den!
Mamma: Nej, du kan inte få den älskade vän.
Dotter: Jag viill jag viill jag VILL HAA!!
Mamma: Nej, sa jag.
Dottern kastar sig på golvet och börjar slå och sparka, mamman tittar på henne, och lägger sig bredvid och gör likadant. Generat ställer sig den lilla upp och tittar sig omkring.
Dotter: Men mamma, vad gör du?

...

  
136889-17 
Tusan jäklars.
Inga övriga kommentarer.

Tv inslag med vårt projekt

Måste bara få skryta lite!  Kolla in oss på tv4's hemsida. Tjohoo!
 

Skit

Röv och apa.. Ja, alla fula ord jag kan. På en lång rad. NU!

Smygreklam för hundmodevisning


projektgruppenDen 18 janurari klockan 18 smäller det i bergska skolans aula. Det är då dags för vårt projekts redovisning i form av en hundmodevisning.

Bijetter kommer att kosta en tjuga och säljas på bla, arken, reklam i tryck och på bergska skolan.
 
Vi bjuder på fika och kommer ha utlottning av massa fina vinster som våra sponsorer bidragit med.







Puh, är helt inne i projektets värld. Oskar klipper film så det ryker och vi andra springer runt som yra höns med papper, tjep-rullar, affischer, biljetter och trådrullar...

Annars har det varit en riktig mjukstart på vardagen. De två första lektionerna var inställda på grund av sjuk lärare. Är just hemkommen från dagens enda återstående lektion, gympa. Efter att ha suttit stilla ett helt lov och ett par veckor där innan så är det riktigt skönt att komma igång igen. Men vart tog konditionen vägen?!

Är farlig avundsjuk på Anna som skall åka till paradiset på fredag. Eller, tjaaa.. I alla dfall till Gran Canaria. Hugget som stucket!


Memoires

Hallsberg

Den här bilden värmer när man är deppad i vintermörkret. En av mina riktiga favoriter.

Vem

Vem kan segla för utan vind vem kan ro utan åror
Vem kan skiljas från vännen sin utan att fälla tårar

Ja, vem tusan kan göra det...

Tv

tv
Vår projektgrupp är imorgonbitti lokalkändisar! Riktigt kul att Tv4 öst tyckte vårat projekt var av intresse och ville göra ett reportage. Var lite nervig inför intervjun men den gick riktigt bra. Fotografen styrde en dog-walk på gatan och hundarna uppförde sej över förväntan. Reggie stod till och med stilla i en hel minut så de kunde filma!

Artiklarna i NT och Folkbladet har inte dykt upp än, hoppas att de kommer snart så att vi får lite uppmärksamhet lagom innan modevisningen.

Sammanfattning 2006

Årets:
Bästa händelse:
Lätt den 21 juni när körkortet var klappat och klart
Sämsta händelse: Punkan på bilen en vecka efter
Bästa fest: Måste säga Otten med Marie Serneholt eller student 2006
Sämsta fest: Julfesten på Nice
Roadtrip: Öland med Maggan i juli
Kommentar: "Jag hatar alla insekter, särskilt kräldjur"
Favoriträtt: Annas chokladbollskaka
Partystad: Grebbestad på midsommar med tjejerna
Sommarplåga: Boten Anna
Sommarminne: Kvällsdopp i Skiren, som nudister
Bästa utlandsresa: Gran Canaria med K.
Överraskning: Annas förlovning
Bästa inköp: Stormönstrad klänning på Zara
Sämsta inköp: En svart knälång kjol med röda prickar från HM -aldrig använd
Tabbe: Vita underkläder i uv-ljus. Aldrig mer.
Farligaste situation: Maggan rejsar med Johan (Ford mot Mercedes SLK) Nära döden i forden!
Sällskapsspel:  Buzz, till playstation 2. Matildas julklapp
Gapskratt 1: Elin ramlar handlöst framåt i skolans trappuppgång
Gapskratt 2: Linedance med friskvården. Karin...
Mest omtalade händelse: Det som skedde i det minsta sovrummet i stugan i Grebbestad
Lättnad: När farbror blå släppt mej  trots 13 km för fort på trettiväg.
Saknad: Snön
Katastrof: Nationella matte D provet
Skräll: Betyget i svenska B
Tv succé: Bonde söker fru
Smärta: Håltagning i öronen

MQ rea

Dagens kap, en vit blus från In Wear med härlig spets på MQ rean i Linköping. Användbar länge och till ruggigt bra pris. Hittade även en randig kofta från Stockhlm som också kändes riktigt bra. Kul när man hittar något i röran. Gillar plagg som man bara kan dra på sej så slipper köa till provhytten. Nöjd!

skjorta

Skrillor

Jag kan inte gå, inte skratta och det gör ont när jag sitter... Detta beronde på den 30 minuters intensiva skridskoåkningen på Grosvad igår.  Det är grymt jobbigt men så förbannat kul.  Det där med att hålla koll på en puck och skrillorna samtidigt kommer jag dock aldrig att lära mej!

Ska ta ett varmbad och se om träningsvärken släpper.

Snabb snabbare Emma..

Fick en hel del hånskratt av tjejerna igår för min kassa stavning i förra inlägget. Ibland går det lite fort helt enkelt...

Är det inte det ena så är det det andra...

... eller det tredje och det fjärde.

Ett lungt jullov. Pyttsan. Jag ränner mellan aktiviteterna så jag knappt hinner med själv.  Telefonen piper i ett. Jag får sälla veckarklockan för att komma ihåga att åka i tid till nästa grej som väntar. Men nu är det äntligen slut på alla inplanerade aktivitet sånär som på att jag ska träffa K en sväng och sen tjejerna.. Och det är ju bara lite jobbigt!  (ler)

Grönsaksoppan väntar!


Sugrör på IKEA

Den andre januari 2007 blev en mycket mer innehållsrik dag än vad jag förväntat mej...

Efter det inbokade mötet med projektgruppen hämtade jag upp K och vi åkte hem och lagade lite mat innan vi impulsivt drog iväg till IKEA. Där inhandlades lite grejer till K's nya lägenhet och jag köpte en äppelklyftare för 29.90. Jag tvingade även på K ett storpack med sugrör som han protesterade mot med argumetet att han bara skulle handla nödvändiga saker. Hur kan sugrör inte vara nödvändiga?!  Han gick tillslut med på det och lade ner paketet i vagnen.

Dock har det gått mindre bra med mitt sunda liv som skulle börjat igår. Jag åt kvällsmat på grillen... Och en saffranskaka till efterätt!

 136889-11
En av julkkapparna som ligger högt på favoritlistan. En söt beautybox med små hjätan på som jag fick av K i julklapp, men då var den inte fylld med smink, å innehöll den snågot annat...

Reggies jacka är klar nu och hon gillar den, får visserligen korta av ärmarna något för jag tror att hon tycker att de är jobbiga att gå med. Men det blir lätt så när man är en tax och har korta ben!

Hundkläder

Börjar bli lite panik nu inför vårt hundmodevisningsprojekt. Det är satans mycket som ska göras. Jag har snart sytt klart två av tre uppsättningar kläder, en var till Della och Reggie. Reggie har fått en randig vindjacka med rosa teddy tyg som foder. Riktigt ball faktiskt, men ack så krånglig att sy. Reggie älskar den, framförallt att ha den som madrass... Della har fått ett tigertäcke med tillhörande benvärmare och polokrage, lite mindre pilligt  att sy än jackan kan man säga.

136889-10

 Den sista uppsättningen kläder ska Della få, funderar på en tröja i stuk som på bilden ovan. Utan P:et då. Vi får väl se vad jag hinner och orkar. Tillbaka till symaskinen...

Varför gjorde jag inget vettigt...


... jag borde gett mej ut på kusen idag när jag var så seg. Att busa runt på en trevlig häst i vintersolen är inte annat än uppiggande... Kanske kan bli en tur imorgon. 


kuse


Det är inte många som avbryter Kalle Anka för att ta in hästarna på julafton. Hos min faster är det numera  tradition. Här är jag iförd finklänning, raggsockar, dunjacka med hästdoft och kängor i strl 43 tillsammans med min kusins lilla (?!) häst. Frågan var om det var jag som ledde in hästen eller om det var hästen som ledde in meji stallet. I vilket fall fick han lite morötter och skumtomtar som julklapp. Smaskens.

Gott nytt år!


"Så har det gått ytterligare ett år..." suckar gästerna (50+) vid middagsbordet. Själv jublar jag.

Det nya året kommer att innehålla så mycket nytt och spännande att jag inte kan göra annat än att längta. Å andra sidan kommer 2007 kräva att jag ska ta en massa svåra och avgörande beslut om min framtid. Trots detta ser jag ändå fram emot de stora förändringar som kommer att ske men det är inte utan fjärilar i magen...

Det här vill jag göra 2007 (mer eller minde rimliga):
- Ta studenten och njuta tillsammans med alla vänner
- Åka till fjällen
- Växa fem centimeter
- Panikjobba och tjäna pengar så att jag kan åka till Australien
- Lära mej surfa
- Fylla nitton
- Ta en weekend med Maggan till London och pejla läget

Man måste ha drömmar, annars kommer man ingenstans i livet

Årets första favorituttryck:
Couldn't care less (Johnny)

Gott nytt år
 PANG!