Resfeber?

Nu kommer jag inte få sova i min säng igen på baoutalänge. Först fem dagar i belgien och sen åker vi till kreta samma dag som jag kommer hem. Blir ett väldans farande men det kommer säkert att bli jättehärligt.

Ska kila ner till skolan om en timma och äta lite mat och förbereda föredraget vi ska hålla för lågstadiebarnen i Belgien. Vi tänkte prata om cloetta och godis. Sen ska vi köpa med lite och bjuda ungarna på, gissa vilka som kommer bli populära?!
 
Jag har onekligen lite resfeber. Hoppas att den går över. Något annat jag hoppas på är att jag slipper äta flygplansmat. Uä. Hemska tanke. Kräks alltid så fort jag kommer fram. Det är inte många som har kräkts på så många ställen som jag. I en blomkruka i bangkok, bakom en sten på Gran Canaria. I en bil österrike. I en papperspåse på mauritius.. Nu spar jag in på överflödig information!
Slusats: Jag klarar helt enkelt inte av flygplansmat. Får nöja mej med att dricka jos och eventuellt äta några knäckemackor. Jag har säkrat upp med ett kilo lösgodis om det kniper.

Au revoir..

Brandlarm

Gaaah. Jag glömde ju berätta om dagens mest onödiga grej - testet av brandlarmet. Mitt under mattelektionen när jag och maggan var mitt uppe i en apviktig uträkning av hur många skoldagar det är kvar till sommarlovet (inga differentialekvationer här inte) så tjuter brandlarmet. Jag och maggan flyger upp från våra stolar, sliter med oss grejerna (ingen informaton om brandövning hade delats ut) och panikrusar mot skåpen. Inte för att vi var så rädda för att brinna inne, nej nej, utan för att i våra skåp låg våra studentmössor och om det så fanns en enda liten låga i skolan så skulle den fan inte få tag på dem! När vi panikkastat oss ner för alla trappor finner vi att alla resterande elever på skolan är kolugna och vi inser vårt misstag och går tillbaka till lektionen. I all hast hade vi inte märkt att brandlarmet slutat tjuta. Väl tillbaka i mattesalen började vi om med beräkningen av hur många dagar det är kvar till studenten, vi hade ju liksom kommit av oss i all panik. Tror fan att brandlarmet börjar tjuta igen. När vi flygit upp från stolarna för andra gången på en kvart fickvi nog och gick hem. Tack för det. Men nästa gång det tjuter tänker jag fan inte springa.

Packer

Jag är nog världens bästa packare. Jag gillar inte att se mina grejer försvinna iväg på ett rullband. Varje gång är jag lika säker på att jag aldrig kommer att få se dem igen. Så nu har jag lyckats strukturera min packning så bra så att jag slipper det lidandet. Jag fick plats i en miniväska som jag kan ta mej mej själv in i planet. Man får inte ha med sej vätskor på mer än totalt en liter occh max en deciliter i en flaska. Tur att jag fick ett resekit med shampo och balsam av mamma en gång i tide. Och ögonfransböjaren får jag lämna hemma för den kan man tydligen döda piloter med, varför jag nu skulle vilja det?!

I alla fall har jag lyckats minimera min packning så att jag slipper checka in vilket är en befrielse. De andra som är med på resan kommer ju att lämna ifrån sej sina väskor så jag sparar ingen tid (som man kan göra annars när man slipper stå och vänta vid det satans rullbandet) men det gör inget!

Studentmössa

Fick våra efterlängtade studentmössor idag. Vilken känsla. Lyckan är total! Var visserligen guld-initialer i bak, fast jag  beställt i strass. En bagatell, who cares?! Nu går tankarna mest kring vilken frisyr jag ska ha för att passa bäst i mössan. 18 skoldagar kvar. Sanslöst!


image87

The result

image86Så här blev resultatet är grymt nöjd. Har dock inte lärt mej hantera tangentbordet på min dator ännu..






 

Naglar


image85Blev en tidig morgon för mej idag med. Ska snart åka in till stan och fixa iordning naglarna. Kände att jag lika gärna kan göra det nu och fräsha upp dem en gång innan balen och studenten istället för att vänta. Har haft fusknaglar innan men då har jag gjort så ruggit långa, denna gången ska jag inte ha så långa och inte så fyrkantiga som jag hade senaste gången.
Skönt att bli ompysslad..

Svenska lektion

Sitter i skolan.. Har nyss skrivit klart en bokrecension och väntar på att läraren ska komma och ögna igenom den så att jag kan lämna in den och gå hem.

Dagens mest oväntade händelse är ändå att vi vann första priset på projektmässan för årets bästa projekt! Alla i gruppen (idag representerade av mej och Karin, de andra var i Tyskland och sjuka) fick var sitt usb-minne med bergskaloggan på. Inte illa pinkat.

Nu får väl Pelle ta och komma hit så jag kan gå hem snart!
Ooops, han såg det där.
Ciao

Uppe med tuppen..

.. Uäää! Börjar igentligen inte förrens 10 idag men klockan sju kom snickaren som ska byta våra fönster och drog igång. Inte nog med att der bankar och väsnas, det blir skitkallt i hela huset också eftersom de plockar bort de gamla fönsterna och ska sätta dit nya. Brrr. Kurade ner mej i sängen  under duntäcket igen. Ska skriva bokrecension idag på svenskan så jag har lyckats åstadkomma ett litet utkast nu på morgonen. Så jag vet hur jag ska lägga upp det. Jag hatar att skriva under tidspress.Det går inte. Jag vill helst bara ha en deadline och sen skriva när jag vill - men icke.
Igår blev det två träningspass på Aktiv. Gäller att köra hårt. Mitt kontrakt går ut på torsdag och jag vet inte hur jag ska göra. Känns lite dumt att binda sej ett år när man inte ha en aning om vad som kommer hända i höst, men å andra sidan är risken stor att jag bara blir sittande annars. Tål att tänkas på.
Alla i min omgiving är förkylda och jag vill inte bli smittad. Det har jag verligen inte tid med. Belgien på torsdag och sen direkt till Kreta. När finns det tid att vara sjuk då?

Har skrivit packlista till Belgien i alla fall. Igår var det 25 grader i Bryssel så jag hoppas att de håller i sej!

Aftonbladetimage84

Monday morning

Härligt slapp måndagmorgon. Har bara en lektion idag och sen börjar halv två. Sammanfattningsvis blev det en riktigt bra helg. Jag var lite seg i fredags när jag hade tråkigt men lördagkvällen och söndagen blev toppen.



I lördags var vi och firade Matilda som fyllde 19 år dagen efter. Hon fick massa presenter (Matilda är världens långsammaste presentöppnare) som det tog ca 45 minuter för henne att omsorgsfullt lirka upp. Middagen bestod av fläskfilé, tre helstekta till sex tjejer (OBS nästan alla åt upp), potatisgratäng tzatziki och sallad. Efträtten ser ni på bilden ovan. Blev en hel del dans, kareoke och hopp på studsmattan innan alla drog sej hemmåt mer eller mindre nyktra. Anna stod för kvällens skratt. Efter att ha sugit i sej alkohol likt en tvättsvamp kom hon igång ordentligt. Det var "fyndiga" kommentarer, handlösa fall ur soffan och misshadel av Matildas nalle, Nalleman.

Söndagmorgonen var mist sagt seg med K släpade upp mej och drog ut mej i skogen tillsammans med några vedträn och ett paket korv. Vi åkte ut till K's pappas mark och grillade korv och hälsade på kalvarna. De är mina favoriter. Stora kossor är inte så roliga men ko-bebisarna är världens sötaste. Särskilt när dom vill tutta på fingrarna. Mina händer var helt röda när bebben hade sugit en stund.



Dags att ta tg i saker och ting. Ciao


Väntan

Sitter på mammas jobb och väntar på att vi ska fortsätta in till stan. Mammsen jobbar ju i Blacka så vi fick ta en omväg för att hoin behövde fixa några saker.
Ska kika på en mjukisdress i stan. Hittade en söt ljusgul i plysh på Cubus men det var stora silvertryck på den så jag vet inte.

Nu är hon klar.
Ciao

Tröttling

Huu vad trött jag är. Ögonen faller snart ihop. Klockan måste vara massor. Den är.. den är.. 22.07! Seriöst så trodde jag på typ halv ett kanske. Vilken bra fredag det blev. Dödstött kl tio på kvällen. Jag som var het på att göra något har nu istället sjunkit ihop i en hög i sängen.

Kakan håller mej vaken via MSN. Diskussionsämnena börjar balla ur så jag väljer att inte delge er dem.
Skärpning nu. Styr upp något. Jag funderar på att titta på Hitta Nemo. Riskfaktorn för att somna på väg till dvd hyllan är för hög. Jag blir kvar här.

Zzzz

Ren?!

-hmpfr- Kakan mobbade mej dagen igenom för att jag lagt upp en bild på mina kläder. Då hon är långt ifrån bloggstörd hade jag ingen contring att komma med. Får tänka ut en bra och säga den ikväll!
Fick skjuts hem från skolan av VW i hans pyttelilla gröna (?!) bil. Det var knappt att jag fick plats och jag är ändå förhållandevis liten. Då kan man snacka liten bil!

Mamma ska laga renfilé med kantarellsås och klyftpotatis ikväll. Ren? Jag visste inte ens att vanliga människor kunde äta det. Trodde det bara var samerna som käkade lappskojs och renskav hela dagarna.  Köttet ser inte så läskigt ut, ungefär som vanligt kött. Lite gladare kanske. Jag menar renen har ju levt ett fritt och lyckligt liv, det är annat än vad man kan säga om de stackars grisarna jag tuggar på annars. Uä! Vad hemsk jag är. Nu blev jag ohungrig.

Ska träna om en halvtimma. Pumpa lite. Jag och mina minivikter!
Ciao

Fredag

image74Förlåt, men idag är jag så nöjd med min utsyrsel så jag kände mej tvingad att lägga upp en bild. Vaknade kvart över sju i morse. Kastade mej upp ur sängen , slet åt mej en kjol från en galge som hängde under trappan och drog på mej ett vitt linne.  Under trappan hänger alla kläder som jag en gång släpat fram ur förrådet (där vi förvarar gamla grejer som är mammas och mormors) och bedömt som oanvändbara och borde däför åka tillbaka in i förrådet. Men lat som jag är låter jag dem hänga.  Och idag lyckades jag få till en rätt bra kombination. Drog upp kjolen och satte ett bälte över linningen. I like.

Jag vägrar sträcka mej så långt som att kalla inlägget för dagens outfit för den trenden tänker jag inte hänga på.
Isället ser jag detta inlägg som ett bevismaterial på att alla kländer inte behöver vara nya för att skapa en bra kläddag!
Så långt som till  att handla i secondhand affärer vet jag däremot inte om jag kommer sträcka mej. Jag tycker att det är lite läskigt när man inte vet vem om har haft det innan. Väskor och bälten funkar, kanske även jackor men där går gränsen. Jag resonerar som så att ska jag ändå betala pengar för det köper jag hellre nya grejer! Men mammas och mormors stuffs funkar fint!


Morrn morrn

Sitter i sägen och filurar lite. Fick en bra ide inatt hur man skulle kunna utforma en grej i årsboken och nu har jag plitat ner den. Ska skicka ut den till REDAX och se vad de säger.

Är för övrigt ledig idag. Ska bara till skolan en liten sväng för att gå på infomötet om belgien. Borde skriva lite på mitt biologiarbete och en svenska bok recension med det kommer nog under dagen, det är ju bara morgon ännu.

Student utspring

image73Det är inte många som får förmånen att ha sitt studentutspring från Finspångs vackraste byggnad. Kurtan gymnasiet har det visserligen som tradition men på Bergska är dett sprillans nytt. Det kommer bli grymt häftigt! Istället för att ha Perfect's pizzeria (inget fel på den iofs men mindre bra i detta sammanhang) och tegelbyggnaden i bakgrunden på alla bilder kommer man nu istället kunna skymta orangeriet , fontänen och slottet. Längtar ännu mer än innan nu när det verkligen är bestämt att utspringet kommer att var från slottet och inte från nån (ful) entré på Bergska. Lycka!

21 skoldagar kvar tills studentveckan. Det är mycket som ska hinnas med men ack så roligt!


Tillägg till vinst-inlägget

Jag vann andra pris dagen efter jag vunnit tredje och förstapris. Så nu har jag allt man kunde vinna! En väska en t-shirt och en proteindryck. Proteindycket har jag iochför ig druckit upp men ändå.  Vilket flyt!

Sommarhelg

Jag köpte kameran som jag tittat på. Eller tja, inte just den. De hade ju såklart lyckats beställa hem fel kamera till affären, en ännu finare!  Visserligen mindre antal pixlar men då 7.2 är fullt tillräckligt (10 Mpixlar hade man bara användning för om man tryckte upp korten som plancher- vilket jag inte gör så ofta). Topp! Nu hade jag råd med ett superstort minneskort så att jag kan ta massor av bilder också.

Helgen spenderades i sommarstugan som verkligen gjorde sig skäl för att kallas sommarstuga. Härligt varmt i luften! Visserligen ohärligt kallt i vattnet, ynka 11, grader så jag badade inte. Istället ägnades tiden åt att vårelda upp allt skräp som kommit fram efter snön.
Jag och K drog igång projekt bygga stenmur. Den gamla stenmuren skulle flyttas eftersom det ska smackas upp ett garage där. Vi tog tag i saken och byggde en egen mur vilken vi fyndigt döpte till emurken. Jag utnämnde mej själv till arbetsledare vilket innebar att jag sa åt K vilka tunga stenar han skulle bära och vart han skulle lägga dem. Själv bar jag bara små fina stenar som jag dekorerade och fyllde igen små hål med. Efter ett tag tröttnade arbetsledaren och lekte med Della istället och då fick K bygga bäst han ville. Della tyckte att hela murbygget var toppen då det kom fram så mycket härliga lukter när vi (K) vände och flyttade runt bland stenarna.






Idag ska vi bada med klassen. Och teknikarna. Vet inte om det ska bli så roligt faktiskt. Jag gillar att bada men inte på beställning. Gympalärarna ska kontrollera om vi kan simma. Jag anser att om man inte kan simma i årskurs tre så kan man lika gärna ge upp. Jag menar,  kan man man inte simma närvarar man för fasen inte på en baddag med klassen. Hur kul skull det vara? "Kom nu Emma så går vi bort till barnbasängen och tränar bentag medans din klasskamrater simmar 1000 meter och dyker från femman". Näru!
Och livräddning, det kan man nog utan inlärning om det verkligen kniper.

Hade matteprov i fredags och fysikprov på onsdag, därav frånvaron på bloggen.

Vinst

Jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv. Möjligtvis på vinst varje gång på Karlstads tivoli. Igår var min turdag!
Aktiv firar 15 år och ordnar då olika temapass med lotterier. På bodytoningen vann jag första pris, en väska och på aerobicsen vann jag tredjepris, en proteindryck. Snacka om oväntat!
Något som också var oväntat var att jag gick på två träningspass i följd. Var så motiverad att jag tvingade Anna att stanna kvar och träna en timma till med mej. Jag var helt slut när jag äntligen kom hem. Inatt har jag sovit 11 timmar för att återhämta mej.

Har hunnit med en timmas matteplugg nu på morgonen infor testet på fredag. Jag har utarbetat en ny strategi inför det nationella provet i matte denna gången. Jag pluggar rejält inför alla prov så det sitter hårt fast (eller åtmistone flyter omkring där inne) så är det bara att plocka fram det sen inför det stora provet. Då slipper man det värsta plugget sen när det gäller. Har aldrig provat denna typ av metod innan så vi får väl se resultatet. Jag måste erkänna att jag inte är så pluggsmart och strukturerad som jag låter, utan det hela handlar mest om att jag vill slippa plugga på Kreta, där jag ska vara veckan innan nationella provet.  

Dags att ta fram röda faran (min cykel) och rulla till skolan.

Kamera



image69Denna kamera är det jag beställt föresten. Men som sagt. Vi får se. Verkar grymt bra och är ju riktigt söt.







Bild
expert

Påsksammanfattning

Har varit lite dåligt med bloggning över påskhelgen så här kommer en kort uppdatering.

Skärtorsdag: Två gånger plingade det på dörren och utanför stod tiggare och ville byta fula påskbilder mot gott godis. Nej tack, jag behåller godiset själv ville jag vänligt men bestämt säga. Det gjorde jag inte. Istället hade jag pillat ut de alllra godaste bitarna ur skålen som mamma sträckte fram när hon var tvungen att öppna dörren eftersom jag vägrade.
   Mamma gömde mitt påskägg i hörnskåpet barkom en påse värmeljus. Skitlätt att hitta. Inte! Jag fick leta i en miljard år. Minst.

Långfredag: Åkte hem med vovvsan och gick ett varv på stan. Var jättesur för att peak-affären hade stängt (borde kunnat lista ut det, långfredag liksom). Jag hde ju planerat att köpa ett par träningsbyxor där. Gick istället in på Team sportia och provade igenom deras sortiment av träningsbyxor, ca 40 olika modeller. När jag surt hade provat igenom alla och gick ut ur provrummet så visade det sej att jag missat att det hängde fler byxor runt hörnet, däribland de svarta peak-brallor som jag surat ihop för tidigare. Nu hade jag ju varit sur i onödan! Jag var ju så illa tvungen att hoppa in och prova dem och då visade det sig att de var jättefula..

Påskafton: Började klockan ett med att locka håret inför kvällen. Av erfarenhet vet jag att mitt hår tar aplångtid att locka så det gäller att vara ute i god tid. Klockan tre var håret klart. Vad skulle jag ha på mej? Den gula kläningen, som jag planerat att ha på mej, passade inte alls bra till håret. Sen var det kört. Hela min garderob låg utspridd över rummet tills jag insåg att det inte var kläderna det var fel på utan håret. Det vara bara att hoppa in i dushen frör att återfå mitt spikraka hår. När håret väl var torrt och rakt visade det sej att den gula klänningen i alla fall inte blev bra och klädprovningen var igång på nytt. Jag lyckades med om och men vara på plats hos Annapå utsatt tid, halv sex. Då hade jag gjort mej iordning i fyra och en halv timma. Men jag blev nöjd. Stuprörsjeans tubtopp och rakt hår!
Kvällen i sig blev grymt rolig. Öppnade hos Anna, vandrade vidare till Magda där den riktiga förfesten var i full gång, och gick därifrån till no:1 vid halv tolv. Stämningen var på topp från böran till slut!

Påskdagen: Morgonen var inget vidare måste jag erkänna. Var otroligt trött efter de få timmarnas sömn. Efter två liter kiviks päronsaft lyckades jag göra mej iordning inför påskmiddagen lagom tills gästerna kom. Somnade visserligen mellan lunchen och fikat men det gjorde inte så mycket tror jag. Halv fyra bar det iväg till linköping och Cloettacenter där tredje smfinalen i hockey spelades. LHC- Modo. Grym stämning! Hade grymma platser på första raden. Blev en aning döv av att ha LHC klacken på ståplatsererna bakom, bara. Hamnade såklart bakom en kamera och vid matchens slut hade jag varit i bild tre gånger. Inte illa pinkat. Grymt bra stämning var det i alla fall. Är fortfarande grymt impad av hur stora spelarna var och hur ont det måste göra att bli tacklad. Hockey är nog inte min sport ändå.

Annandag påsk: Sov, sov och sov! Var en sväng i stan. Köpte en pyjamas. Såg ut en kamera som jag är ruggit sugen på, men den kommer inte förens på onsdag så vi får se då.

Imorgon börjar skolan igen. Pust och flås.


På tapeten

Lugn dag. Inget på tapeten sånär som en lunch med K. Dock kan jag ju inte lämna hunden ensam så valet står mellan att köpa med mat hem eller sitta ute. Det ser ganska kallt ut jutanför fönstret måste jag säga. Har inte orkat gå någon längre promenad med Daisy idag. Vi nöjde oss med att strutta runt i trädgåredn några varv.

Dags att fortsätta slita med franskatexten. Jag kan för mitt liv inte komma på hur man skriver i imperfekt. Det är lite jobbigt eftersom nästan alla verb ska vara i den formen. Tjoho. Inte.


Pyttsan!

Här knallade jag ner till bokandeln och hämtade ut min franska grammatikbok i tron om att franskauppsatsen skulle så som en dans på rosor. Pyttsan! Har hitills lyckats åstakomma en ena fransk mening. Och det var knappt.
Ojoj.


Världens bästa Emma

Det är härligt att vara hundvakt åt en hund som bara älskar mej. Tycker visserligen lite synd om mamma när hon inte duger för fem öre, men det är en härlig känsla att vara bäst! Igår var jag borta en och en halv timma för att köra ett pass på aktiv och då hade Daisy ylat sorgset tills jag kom hem berättade mamma.

Och hur vältränade måste inte alla hundägare vara?! Det är ju tokjobbigt att hänga på i hundens tempo i svår terräng ute i skogen. Men det är fasen så nyttigt och man blir mer motiverad att gå ut när det står en hund framför ytterdörren och vill ut. Det är gör visserligen inte Daisy eftersom hon är rädd för våran hall.

Nog om hundprat.
Har försökt pluggat lite och lyckats bocka av två punkter på min att-göra-på-påsklovet lista. Inlämningsuppgiften i matten är klar (dock inte de övriga hemmuppgifterna jag inte orkat ge mej in på ännu) och svenska CV.

Nä, om man skulle ta en ur ner till centrum och hämta hem den efterlängtade (?!) franska grammatikboken som jag beställde förra veckan.

Hundabstinens


Igår när jag, Jen och Mandi var ute och promenerade blev jag så himla sugen på en hund. Så jag ringde min faster och frågade om inte jag kunde få låna deras Daisy och det visade sej passa jättebra då hon skulle jobba kvällar och Wille (hennes man) skulle åka till Göteborg i veckan. Så nu ligger hon här på min fot och piper lite (jag är inget rolig  nu när min uppmärksamhet inte är riktad mot henne) Till skillnad från de vilddjur Della och Reggie som vi brukar ha här, är Daisy tokfeg. Altandörren är vrålläskig för att inte tala om hallen! Under köksbordet och i sängen är de enda platser hos gillar. Det bästa med Daisy är att hon gillar mej mest. Mamma är ju Della och Reggies favorit men bara jag duger åt Daisy. Känns onekligen ganska bra!
image68

Var ut och tog den obligatoriska morgonpromenaden och lyckades tima in det så att den varade under den halvtimma som det regnade. Oflyt! Jag var genomblöt och den annars vita hunden var svart av geggamojja.

Jag och K passade på att gå en sväng på stan och fika hos min farmor när vi ändå var i Örebro för att hämta doggen. Min farmor är nog världens energiska 84 åring! Jisses vad hon pratar och är på hugget. Vissa frågor kommer ju visserligen fler än en gång, men det är bara roligt.
På stan köpte jag en skjortklänning i den tokfräsha peakbutiken. Grym!

PS: Hon är inte så farlig som hon ser ut. Hon har bara lite problem med käken vilket resulterar i att en av hennes huggtänder syns.

April april din dumma sill

Det var ju förresten första april igår. Lurade Johnny.

- Johnny, din mamma står på parkeringen och vill prata med dej.
- Vad fan gör hon där? (Johnny ropar från badrummet)
- Jag vet inte men hon vill prata med dej.
- Vad fan vill hon nu då (Johnny går muttrande ut på balkongen och blickar ut över parkeringen) Var fan är hon?
- April, april! (fniss)
- Visst fan det är ju första april. Skitkul skämt. (Johnny går surt tillbaka in i lägenheten)

Det vet inte så kul. Men han blev lurad i alla fall.
I dagens fåga i NT var det ett pensionärspar som försökt lura sitt barnbarn med att det stod en ponny på gatan, men hon hade inte gått på det. Hur kan man inte gå på det. Jag hade kutat som en idiot fram till fönstret för att kika. Jag menar det är inte sååå liten sannolikhet att det faktiskt skulle stå en ponny där. Jag menar när jag och mamma skulle åka ut till torstorps motionscentral stod det ju faktiskt en stor häst på vägen. Den hade rymt från hagen som visserligen låt två meter bort, men ändå. Det kan faktiskt stå hästar på vägen!

Påsklov?!

Påsklovet har infunnit sig. Nu ska jag bara slappa och roa mej. Jag måste visserligen göra ett biologiarbete med och läsa en roman (på kommando av svenskaläraren). Och så är det ju den där matteuppgiften som skall lämnas in efter lovet. Sen skulle jag visst skriva en CV som även den ska lämnas in efter lovet. Förutom tiden som går åt till detta kan jag bara njuta! Nejvisst, jag hade ju en franska text om vallonerna jag också var tvungen att göra. Bra lov!

Ska försöka hinna med att träna lite och fortsätta med förra veckans nya drive. Det verkar börja bra. Jen och Mandi lyckades få med mej på en kvick morgon(?!)promenad idag kl 11. Och ikväll blir det ett pass på gymmet.

Dags att ta tag i mina slappa dag och börja ägna mej åt pluggandet. UÄ!