Frukost och fysik

Har bytt ämne och sitter nu och repar fysik istället för hållfasthet. Jag måste säga att det här är mycket roligare. Eller så tycker jag bara så för att jag inte hunnit tröttna än..

Jag och Myran har käkat keso till frulle och hon har fortfarande huvudet i den redan urslickade kesoburken..

Gammal bild

Det är alltid roligt att titta igenom gamla bilder på datorn hemma i Finspång.
Typ den här. Skolavslutningen årskurs 9. Det känns som en evighet sedan!


Hemma plugg

Jag skolkar idag. Vad hemskt det låter. Men jag känner mej inte så hemsk. Har istället tillbringat dagen med näsan djupt ner i hållfasthetboken och till och med lyckats begripa ett kapitel som jag inte fattat ett dugg av innan. Så då får man tycka att det ar värt skolkningen...

Har hunnit med en lunchdejt med en av mina söta arbetskamrater också. Trevligt!


onsdag

inget nytt. Skola hela dagen och sedan ska jag och tjejerna dra ner på stan för att gå och se visningen av snuttefilmen på bio. Snuttefilmen är en massa kortfilmer som studenter från olika program och föreningar har gjort. Skitroligt...

Kort kvällslabb!

Lång skoldag. Dock inte så lång som jag fasat för. Vår labbhandledare var lite sugen på att gå hem och kolla på OS så han lät oss labba snabbt och hade några demonstrationer och sedan fick vi gå redan vid halv åtta. Nice.

Nu har jag precis kokat ägg i 21 minuter. Jag glömde helt enkelt bort dem... Går de att äta ändå?
Tv, ett bad och sedan sängen väntar.

Måndag

Har blivit pendlare. Är i Finspång en del den här veckan. Mamma är hundvakt och det är ju så roligt med de små vilddjuren så jag passar på att var hemma lite. Men skolan pågår ju för fullt i Linkan så jag kör lite fram och tillbaka. Imorgon har jag kvällslabb så då är det ju ingen idé att åka hit så då får vilddjuren klara sig med barra mammi..

På tal om kvällslabb. Borde ta och plöja labbkompendiet ikväll..


Otroligt rolig helg

Lördagen var grym. Har dock sjuk träningsvärk i högerbenet av okänd anledning. Bara i höger inte i vänster. Mycket märkligt.

Återkommer.

Sen lunch i soffan

Åter i soffan. Sitter och käkar lunch med datorn i knät. Biffar. Bara. Orkade inte göra nåt till. Sedan knaprar jag på vitkål. Det är sjukt gott. Jag åt jämt det när jag var mindre och hade marsvin. Då skar jag upp en bit till dem och sedan en åt mig själv och så satt vi där och åt..


föreläsnings uppdatering.

Tråkig föreläsning. Sitter och övar texter inför lördagens gyckel. De börjar sitta nu. Ska till petra vid 13 och träna.. Sedan funderar jag på om jag skulle spendera nån timma på stan tills min karl kommer hem så vi kan ha fredagsmys!

Soffhäng


Har spenderat en timma i soffan men nu måste jag ge mej iväg till dagens första och sista föreläsning.


Fredag idag

Och då bli jag såhär glad! Fredag är bästa dagen!


Världshistoriens sämsta labb

Fattade knappt hälften. Labbhandeledaren gick mig på nerverna. Var klar vid nio. Cyklade hem i snöstorm. Skitlabb!

Långsamma cash

Hur många dagar är det kvar till CSN egentligen? Det känns väldigt tomt på kontot. Dessutom är hundralapparna slut i skolans bankomat, finns bara femhundringar, och då får man inte ens ut det lilla man har kvar..

Och jag tänker inte så mycket som närma mig mina sparkonton. Nänä. De ska inte användas innan Londonresan...


Torsdag

Fullt ös medvetslös. Igår blev en fullspäckad dag. Dock gick både sånglektionen och gyckeltränandet hos My väldigt bra så då blir allt liksom mycket roligare..

Morgonlektionen i hållf är flyttad och ger mig därför en sovmorgon till klockan 10 idag. Den kunde inte kommit mer lägligt. Det blir en tillräckligt lång dag idag ändå, med skola från 10 och sedan labb till klockan 21.

Men imorn är det fredag! Jag längtar!

God morgon god morgon

Precis som igår väntar en lång dag idag.

Igår var jag i skolan i hela min vakna tid. Presterade dock bara under dagens två första timmar. Resten ägnades åt skitprat, semlaätande, en intervju, mer skitprat och sedan sektionsmöte och käk och cider och mer semla efteråt. Konstigt att jag blev så trött av det...

Idag är det skola mellan åtta och fyra. Hoppar sista timman på hållf-föreläsningen för att hinna ner på stan till min sånglektion som börjar klockan fem. Sedan ska vi gyckelträna hos Petra klockan åtta. Som sagt fullspäckad dag!


Kändisspotting

Kändisspotting i embassaden (sektionens uppehållsrum) idag. Fotbolls lasse ifrån 'ensam mamma söker' lagar kaffemaskinen. Överväger att fråga hur det går med ulrika men vågar inte..

Morgon föreläsning

God morgon. Är i skolan på fysikföreläsning och går igenom relativitetsteorin. Nu har han sagt 'fundalement' tre gånger. Vad fan betyder det? Uppdate: det hette visst fundamental och när jag googlade det betydde det grundläggande och väsentlig. Öh. Kanske borde lyssna då...

Biffar

Har tillverkat biffar. Blev ingen vacker syn men jag är nöjd med att de är fullt ätbara!


2010.02.15

Måndag. Har just avverkat dagens lektioner och föreläsningar. Hade anmält mig till ett step-pass men nu när jag kom hem så insåg jag att jag blivit täppt i näsan igen och dessutom fått lock för ena örat. Så jag avbokade passet för att undvika risken för att bli sjuk igen. Om inte annat så ger det i alla fall ingenting när kroppen redan har fullt upp med sitt krig med baskeluskerna...

Men klockan åtta ska vi ses hos My och utöva en annan form av träning. Gyckelträning! Vi ska uppträda på M-sektionens herrsittning KÖN på lördagkväll och då måste vi vara grymma! Så nu har vi lagt in extra gyckelträningar på schemat för att blåsa grabbarna av stolen!

Såhär roligt var det på våran dam-middag vi anordnade i höstas.
socker söta servitören och super nöjda My :)






Söndagsuppdatering

Haft en mysig och lugn helg. Mycket plugg dock - verkar som tentaångesten kommer tidigt i år. Men hade en mysig lördagsförmiddag med min karl och mami på Våffelmakeriet i Norrköping. Och igårkväll tittade vi på melodifestivalen med min karls mamma och gubbe.

Och idag är det alla hjärtans dag!


Hostare

Förutom att jag är grymt seg i hjärnan fortfarande efter förkylningen så är det fasen hostan som är värst nu.
Jag har egentligen föreläsning om en timma men jag är helt enkelt tvungen att skippa den för att inte bli hatad av mina klasskompisar. För fy fan vad jag hostar. Det är helt stört.

Får fokusera på hållflektionen i eftermiddag istället för då kan man i alla fall smita ut på toan och hosta..


Spyfluga?

Jag har hört att det är många som är magsjuka nu. Om jag blir det ska jag ha på mej min flugkostym. Då blir jag en SPYFLUGA. Moahahahaha..



Jag är förjäkla snitsig alltså!
Det svarta kladdet i ansiktet skall föreställa extra ögon. Flugor har tydligen många ögon.

Hjärta på söndag


Något som får mig på lite bättre humör är tanken på alla hjärtans dag på söndag.
Undrar vad min karl har planerat för myspys då? [till min karl: Hoppas du fattar vinken!]


Hela min dator har fått nippran

Nu är det inte bara internet som krånglar. Nu har själva datorn fått spelet också. Den startar sig själv en halvtimma efter att man stängt av den. Mycket mystiskt. Det kanske spökar här?

Kväll

Har labbat mellan klockan fem och åtta. Är sjukt trött nu. Ska käka resterna från gårdagens scones och däcka i soffan framför antikrundan.


Min lilla soldyrkare



Internetproblem

Och det suger så jävla hårt. Överväger seriöst att ringa till telia och be dem dra åt helvete..

Sommarhångel


Resultat


Sur

You change your mind like a girl changes clothes
And you PMS like bitch I would know... 
 - Katy Perry Hot 'n cold


Jag är en grinig bitch just nu. Jag är arg för att jag inte är frisk än och för att jag är hungrig men jag kan inte komma på vad jag vill äta. Jag är jättesugen på..... ingenting.


Uppdate:
Jag har det. Scones. Det ska jag göra. Omedelbart.

Tisdag i Finspång

Hade en förjävlig natt. Kunde inte sova. Bara hostade och hostade. Lyckades somna några timmar mellan klockan två och fem men det var allt. Men jag var ändå hyfsat pigg när Madde kom och hämtade mej och vi åkte till Finspång och pratade för teknik - och nv-treorna på Bergska. Det gick bra och det var riktigt roligt. Tror vi inspirerade lite..

På eftermiddagen har jag varit mer eller mindre död. Har gått igenom lite föreläsningsanteckningar men mer än så har jag inte pallat. Jag fattar inte att den här jävla förkylningen inte släpper alltså..


Bad-nörd

Nähä. Om man skulle hoppa i dagens tredje bad medans jag väntar på min karl. Jag fryser lite om fötterna och har man då inga armhålor att stoppa in dem i så får man väl helt enkelt ta ytterligare ett dopp...

Pasta Carbonara och kärlek

Så bra gick det. Jag och min karl skulle ha myskväll och äta pasta Carbonara. Nu är klockan tjugo i åtta och han är fortfarande inte hemma. Och jag har redan ätit för vem fasen orkar vänta såhär länge. Jag får nog ta å ringa hans chef och säga till att han inte kan beordra övertid när jag har lagar pasta Carbonara. Hade det bara varit vanlig köttfärsås så hade det kanske gått an...



Tillbaka till Bergska

Imorgon ska jag hem till Finspång över dagen. Ska åka till Bergskaskolan tillsammans med Madde (som är med i marknadsföringsutskottet) och en tjej till och hålla en liten presentation om LiTH och förhoppningsvis väcka elevernas intresse för att plugga vidare... Och då välja Linköpings tekniska högskola förstås! Ska bli riktigt roligt.

Har typ inte varit inne på Bergska sen jag tog studenten så det blir spännande och se om det ser ut som vanligt och kanske hejja på några gamla lärare.

Madde hämtar mig klockan tio i åtta imorgon.

Grattis mammi

Idag fyller Mammi år. Därför vill jag och Myran gratulera henne med en stor puss!
Grattis!


Väck mej i mars

Jag kämpar mot viljan att bara krypa ner i sängen. Dra täcket över huvudet och vakna någon gång i mars. Men nu gäller det att lyckas få i sej lite frukost, få på sig några kläder och hojja till skolan för tre föreläsningar och ett lunchmöte. Har i alla fall inga kvällsaktiviteter idag så jag motiverar mej med att få komma hem kvart över fem och stupa rakt ner i sängen..


Lurifax

Jag är en riktig lurifax. Hittade min karl sovandes i soffan framför något skitprogram på tv nyss. Frågade om vi inte kunde gå och sova i sängen en stund. Efter lite motande gick han med på detta så vi la oss i sängen. Lagom när han somnat så gick jag upp och okuperade soffan och tv'n. Mycket smart.

Nu ligger han där inne och stensover och jag får titta på vad jag vill. Hade jag gått fram och bytt kanal när han låg i soffan och sov hade han omedelbart vaknat och börjat protestera. Karlar har nämligen den egenskapen, de kan sova och titta på tv på samma gång. Min far har samma talang...

Lördag.

Mår lite bättre idag. Sov 12 timmar i natt och det hade visst god inverkan. Jag har vilat mycket idag ändå, men hann i alla fall men en kort shoppingrunda med mammi.  Blev inte några spontaninköp för min del utan köpte bara ny dag och natt kräm från clinique som jag har varit slut ibadrumssköpet nån vecka..

Nu har jag vilat en stund igen och laddar för melodifestivalen ikväll!

Tappat aptit

Tydligaste tecknet på att jag är sjuk, förutom att jag är ännu gnälligare än vanligt, är att jag inte blir hungrig.
Allt är bara äckligt. Har under dagen dissat:

Mumsmums
En påse favoritlösgodis
Hallon med socker
Frukost
Lunch
Glass

Det enda som slinker ner är en svälj sodastreamat vatten då och då. Jag skulle till och med rata en cashew wok från thai coconut idag. Jag är verkligen sjuk!

Bebis voffe

Myran gillar när jag är hemma och är sjuk. Nu ligger hon på min arm och gosar. Precis som hon gjorde när hon var bebis. Fast då ville hon helst ligga inuti tröjan också. Nära nära..




Segt!

Skit också. Golfbollen har nu förflyttat sig upp till hjärnan där den har smält och bildat en form av deg i huvudet så jag inte kan tänka eller röra mej ordentligt. Riktigt seg är vad jag är. Dessutom har jag en katastrofal hosta så jag karkar hostmedicin för fulla muggar. Pyton. Var hemma från skolan igår och idag pallar jag inte heller att ta mej upp...


Precis lagom dag

Två timmar skola, en timma möte, en och halv timma sång lektion, en timma käk på thai och sedan två timmar och fyra minuter bio tillsammans med min karl..

LARM och golfbollar

Vaknade klockan sex imorse av att jag svalt en golfboll. Eller det kändes som det i alla fall. För hela halsen var så tjock så det knappt gick att svälja. Efter två koppar te med honung, en actimel och ett glas c-vitaminbrus stängde jag av alarmet på mobilen och somnade om. Vaknade lagom så jag hann till skolan kl 10.

Har haft en mattelektion en fysik lektion och travat runt några timmar på LARM (linteks arbetsmarknadsdagar) som är en mässa med massa företag som kommer till LiTH. Vi gick runt och spanade i alla montrar, konstruerade en balk av tre st A3-papper och tejp som sedan provades med massa vikter, tyvärr pallade den inte, men vi fick ändå berömmet "dagens näst bästa försök".  Svarade på lite frågor hos Vattenfall i hopp om att vinna en elmoped. Svarade på vad brännaren på en SGT 800 vägde i Siemens-montern i hopp om att vinna något jag inte minns vad det var men det var säkert bra. Fick en pytteliten söt granplanta av något skogsföretag. Om 20 år ska jag ha den som julgran har jag tänkt.

Nu är jag i alla fall hemma. Ska vattna min lilla gran och sedan ska jag fundera om det är en bra eller dålig ide att köra aerobic dance ikväll med en golfboll i halsen...

Trött Emma

Jag är så jävla mör i hela kroppen. En timme bocycombat känns kan jag säga. Har lagat mat, det blev ett ihopplock av vad som fanns i kylskåpet och det blev en riktigt god sörja. Eller så var det bara jag som var så hungrig så det slank ner av bara farten.

Nu sitter jag och tittar på något program om hajar. Orkar liksom inte fokusera på något invecklat så det här är perfekt..

1 februari

Måndagmorgon. Ganska segt. Tur att vi börjar 10. Igår var en skön dag. Sov länge, kollade på Robinsson-inspelningen sedan kom jag igång lite och strostädade köket och dammsög och våttorkade några golv innan jag stack ner till gymmet för en omgång Bodystep. Jävligt bra pass!

Idag blir det skola till klockan fem och sedan ska jag hem och hämta träningsväskan och dra direkt och prova Bodycombat - passet på Worldclass.

Ha en bra dag!

Uppdatering från lördagkvällen

Rolig helg. Lördagen blev också toppen. M1a hade tackfest och temat var djur och självklart gick vi in för det till 100%. Jag var spyfluga, Petra var partymyra, Karin var lepoard (med vissa inslag av giraff), Veronica var snigel och Lisa var lejon. Så himla snygga! Tackfesten var rolig och vi drog sedan vidare hem till Petra för mellankrök och sedan utgång på flamman. Dock var mina flugben och vingar väldigt otympliga så jag svirade om till Pelle Svanslös innan vi gick ut och dansade.