Slappa dagar

Tre slappa dagar i stugan.

I måndags var vädret inte på topp så jag började på Peter Robinsons senaste deckare och tillbringade eftermiddagen på stan. Köpte inte ett dugg.

I tisdags och idag har jag bar solat. Och läst och badat och ätit glass. Sköna dagar. Imorgon kommer Tovetotten hit från Stockholm, längtar!


styrets sommarträff

Är åter i Värmland efter fyra roliga dagar med Styret! Vi var mitt ute i tjottahejti på en scoulägergård och bara hade roligt. Hade tre timmar seriöst möte på fredagen och resten av tiden lattjade vi bara. Sjukt rolig helg. Men jag är lite trött idag!

En av de minst störda bilderna från helgen:
InfoChefen och jag!
 



Onsdag 21 juli

Back in Linköping. Packade in mej i bilen och körde hit från stugan under eftermiddagen. Kom fram och packade in och drog ner på stan med Lisa. Tog en lång fika och snackade skit.

Imorgon bär det ut i de östgötska skogarna för några teambuildingdagar med med nya styret. Vi ska bo i en scoutstuga och teambuilda som bara tusan tills på söndag. Då vi är fler personer än sängar så har jag garderat mig genom att låna min karls brors 120 vråltjocka luftmadrass. Här ska inte ligga och kräla på något sketet liggunderlag inte. Ska det campas ska det campas med stil.

Nu måste jag packa!

Dressinfärd


Idag åkt vi alla fyra och Myran till Gullspång och hyrde två dressiner som vi trampade iväg på. På tillbakavägen stannade vi och hade picknick. Mysigt! (rödvinsflaskan innehåller dock saft - hade brist på flaskor)






Mitt nolle-p 2008

Det bästa med att blogga är att man har så mycket minnen kvar. Saker som man liksom glömt blir jättefärska när man läser om dem.

Nu har jag suttit och läst igenom
mitt nolle-p för två år sedan. Hur kul som helst! 
Saker som nu är självklara var då helt nya...

Skara sommarland

Igår åkte jag och min karl till Skara sommarland och roade oss. Vi åkte karuseller och kollade på vattenshow och sedan badade vi och åkte vattenrutchkanor tills vi höll på att frysa ihjäl!

Min karl vann en lite gosedjurshund till mig på straffar.


Bilutflykt på en lördag

Blev inget Karlstad i lördags så istället åkte jag, min karl och Myran på en liten bilutflykt i det dåliga vädret.



Taskig vinkel på myran - hon ser ju ut som värsta fettot!

Pain

Jag har ont. I ryggen. I axlarna. I händerna och i vaderna. Jävlar vad jobbigt det är att vindsurfa.

Idag blir det troligtvis Karlstad med min karl.

Gårdagens aktivitet





Solen är tillbaka

Bättre väder idag. Sov till halv tio. Har dragit i mig en tallrik fil med havrefras och ska nu kasta mig i en solstol på altanen. Är 10.15 förtidigt för dagens första glass?

Torsdagkväll

Kvicknade till framåt kvällen och åkte till Coop med pappa och handlade. Hängde i charkdisken ett tag också vilket fick mig på  ännu lite bättre humör. Jag var varg i mitt förra liv. Jag älskar kött! Köpte rostbiff med extra krydda och sotarskinka.

Vid 22 tiden blev jag och min karl akut svampnödiga och slet med oss en korg och åkte till skogen och hämtade några nävar. Brottades med myggorna så det blev en väldigt kort tur med med ett tjusigt resultat:






Störtregn

Dålig dag och dåligt väder. Kvavt som tusan och jag bara väntar på att åskan ska börja dundra så det kan lätta upp lite. Jag blir så opepp och mitt huvud känns som om det vägde flera ton.

Hoppas på bättre väder imorgon!

Segling





Sommar




Sommarhelg

I fredags blev jag hämtad av min karl i Hallsberg och sedan åkte vi hem till Linkan. Vattnade blommorna, kollade posten, käkade thai coconut och kollade på film. På lördagförmiddag pkte vi till svärmor i Finspång och åt lunch.

På kvällen åkte jag, Karin och Amanda in till Norrkan och käkade grekiskt och gick på bio. Eclipse förstås. GALET BRA! Typ den bästa film jag sett. Kan bero på att jag var så övertaggad och satt och studsade i stolen när den började. Kul att gå med två tjejer som var lika entusiastiska som jag. Hade jag tvingat dit min karl hade det inte blivit alls samma grej.. En lyckad tjejkväll helt enkelt!




Idag är det söndag och vi ska fira min karlls pappa som fyller år och sedan ska vi sticka till stugan. Värmen i Finspång är ju ta mej fan outhärdlig så nu längtar jag bara till Kristinehamn med lite vind och vatten - här går det ju inte att vara ute!

Hemfärd

Torsdagen spenderades i Karlstad. Shoppade absolut ingenting. Sommarkläder har jag redan alldeles för mycket och i det här landet är ju inte användningsområdet för dessa så stort så jag inväntar helt enkelt hösten...
Åt dock en vrålgod grekisksallad på Kebabhouse innan vi åkte hem.

Löpte 6 km i mina nya dojjor på kvällen. Sprang tills jag nästan kräktes. Pappa har en såndär gps-klocka som ger kilometertider och snitthastighet. Jävligt bra uppfinning men sjukt psykande för jag får ju vinnarskalle på en gång och kämpar som en tok för att hålla nere kilometertiderna. Skönt att ta ut sig ordentligt i alla fall.

Idag är det dags för hemfärd. Åker till Hallsberg med kvart i tre tåget och där hämtar min karl mig. Har inte träffat honom på en vecka nu så det blir trevligt! 


Fredag 9 juli

Idag fyller jag 22 år och 1 månad. Fan vad gammal jag är!


Inköp av nya löparskor

På intersport:

- Jag ska ha nya löparskor.
- Okej. Pronerar du?
- Näej fan, jag springer såklart..
[tänker: jäkla konstig fråga, annars hade jag ju kollat på walkingskor?!]

Pappa asgarvar.
Pronerar. Inte promenerar. Bra jobbat Emma.

För övrigt så pronerar jag inte heller. Pyttelite med vänstern möjligtvis..


Krångel med resultat

Jag hatar att krångla med folk. Det är liksom inte min grej. Jag tycker att det är skämmigt och pisamt att bli betraktad som en krånglare av folk jag inte känner.

Därför har jag inte talat om för så många att jag för första gången under mina två år på universitetet lämnat in en såkallad överklagan på rättningen av min hållf-tenta. Jag skickade in ett artigt och välformulerat brev till examinatorn där jag argumenterade för att få ytterligare ett poäng på en uppgift. Jävligt pinsamt och jobbigt att känna sig som en krånglare...

MEN. Ibland lönar det sig att krångla. Som när jag går in på studentportalen och får se att examinator godkänt min överklagan och gett mej ytterligare ett poäng och då också gett mig ett godkänt i kursen. Att han tycker att jag har rätt i min argumentation och låter mig slippa min enda omtenta och då också bidrar till att jag kan stoltsera med ett år med 100% klarade tentor och utan en enda omtenta.

Fan, jag är inte så dum som jag ser ut!


Sommarlov

Dagarna flyger iväg. Nu har jag haft sommarlov i 5 dagar. Jobbade min sista dag på sommarjobbet i onsdags. Har haft 3,5  roliga och lärorika veckor. För första gången har jag känt att det kanske finns något som jag kommer tycka om att jobba med. Hade ju funderat på att välja Logistik inriktningen till våren men nu är jag helt säker. Logistik is the shit!

I fredags stack jag till Värmland och här har jag varit sen dess sånär som på en dagsutflykt till min mosters sommarstuga i västergötland. Jag har ätit solat, badat, åkt bräda, ätit ännu mer, köpt nya utemöbler, löptränat, läst ut första Mons Kallentoft boken och njutit av att vara ledig.

Imorgon ska jag dra till intersport och köpa nya löpardojor.
 

Midsommarveckan

Midsommarveckan blev kortvecka på jobbet. Bara fyra arbetsdagar. En av kvällarna spenderades på en islandshästrygg i full fart! Sjukt kul och en sjuhlevetes träningsvärk i ljumskarna.
Åkte också och hälsade på min karls brorson Elias som föddes på nationaldagen.

På torsdagkvällen stack jag och min karl till stugan och på midsommarafton kom Johnny och Evin och gjorde oss sällskap under resten av helgen. Vi käkade en jädra massa, vi drack snaps, åkte vattenskidor, hoppade hoppkudde på campingen, solade och badade. Skön helg!









Sommaruppdatering del 1.

Ujuj. Katastrofal uppdatering såhär på sommarn. Men jag ska ge det ett försök. 

Stockholmshelgen: Underbar helg. Hade myskväll på fredagen med Tove, Jimmy (Toves sambo), världens snyggaste morsa My och så lille Alvin, sex veckor. Vi käkade asgod mat och snackade skit och myste med lilleman. Tove tvingade Jimmy att sova på soffan så vi kunde ta dubbelsängen och förtsätta snacka skit hela natten! På lördagen hängde vi i en sommarstuga på Tyresö, poolparty och 25 års fest och riktigt härlig stämning med massa lekar. På söndagen var det shopping, köpte ett par höstkängor (i juni månad?!) och ett par örhängen och ett halsband. My och lilleman var med en sväng på NK också. Maken till liten snäll unge som låter mamma gå och shoppa!