Dolce vita

Idag har jag ingenting vettigt att komma med (som om jag brukar ha det annars). Skulle bara få det sagt innan du läser, ifall du har något viktigare du borde göra. Om inte, enjoy...

Har haft projektdag i skolan, det gav iofs stora framsteg för vårt projekt, men man är ändå lite extra seg. Har även kollat på Sarahs lägenhet. Avundsjuk?!  - Lite kanske men slutsatsen är att  jag är för lat för att klara av det! Det finns så mycket roligare saker att göra än att tvätta, städa och laga mat. Ja, jag är lika bortskämd som jag låter men jag har åtminstone självinsikt.

Innebandy ikväll och sedan agera taxi åt mor och far som ska på middag på slottet. Jag vill med gå på middag på slottet. Vore inte fel, ä sår förbannat hungrig - blir ostmacka, minst lika flott!

Ciao* Emma

come on and let me entertain you

Tuesday.
Kan man bli bloggskadad efter en dag och tre inlägg?

Hade Nationellt svenska prov i sex timmar idag. Underbart.
Ämnet var den morderna människan och som underrubrik valde jag Fans. Varför i helskotta jag anser mej ha något och säga om fans. Det visade sej ganska snart att det hade jag inte heller. Uppsatsen som skulle vara i krönika form blev ett enda mummel om popidoler, fotbollsspelare, Robbie Williams (av alla människor) och Spice Girls. 

Har träningsvärk idag, hatart!

Återkommer förr eller senare/ Emma

Ett hål mer eller mindre

Jen utnyttjade idag sin 18 års present vi gav henne, en tungpiercing. Tyvärr kunde jag inte närvara då jag tillfälligt var på vift. Väl var väl det - vågar man inte ens ta hål i öronen har man inget hos en tungpiercare att göra...

Bild från min födelsedag. Observera jennicas ännu opiercadetunga!
Gardenparty

Sommarbilder i mörkret, här från grebbestad i juni

Sommarbilder i mörkret, här från grebbestad i juni

En ovanlig måndag

Varför ska man blogga om man inte heter Ebba von Sydow eller något annat känt namn som tillhör någon som anser sig ha något att säga? Jag är ju bara vanlig, lever ett vanligt liv, är inte superbra på att skriva eller har ett stort intresse för kläder. (det sistnämnda är visserligen lögn, jag älskar kläder men kan för det ingenting om vårens nya trender hämtade från catwalken i NY)
Så varför ska jag blogga? Ja, det undrar jag också, är det ens någon som läser? Är det jag skriver ens av någon betydelse? Bloggar jag ut i tomma intet? Måhända att det jag skriver inte är av någon betydelse, måhända att ingen läser. Men vet du, det gör inget....

Ordet måndag klingar lika falskt i de flestas öron. En seg morgon efter en skön helg. Du är så illa tvungen att masa dej upp till dagens obligatoriska aktiviteter fast du i sjävla verket vill falla tillbaka ner i sägen, dra täcket över huvudet och glömma bort vilken dag det är och att du har fem arbetsdagar kvar till nästa helg.

Idag är det visserligen måndag, men mot förmodan en trevlig sådan.  Detta tack vare att vår kära skola anordnar ett traditionsenligt öppethus varje år i november. Alla skolans elever skall då infinna sig i skolbyggnaden klockan tio på morgonen - på en lördag. Där är det sedan meningen att vi ska arbeta med diverse uppgifter och presentera programutbudet för besökarna. I själva verket har man konstant munnen full med pepparkakor, skumtomtar och vindruvor som man plockat på sej i språksalen klockan fem över tio för att få det största utbudet innan besökarna kommer.
För elevernas hårda uppoffring får vi sedan en hel ordinare skoldag kompledigt. Vi tackar och tar emot! En timma matte, en timma fysik, två timmar friskvård och en och en halv timmas svenska utbytes mot tre timmars intensivt kakätande, kan det bli bättre?!

Nu ska jag fortsätta njuta av tillfredställelsen att få slippa den överlägset sämsta veckodagen.
Take care! / Emma