body { background-image: url(sort-tapet.jpg); }

Back from Ullared

Mycket rolig roadtrip till Ullared med min karl, Johnny och Evin.

Vi möttes på Gekås parkering vid lunchtid i måndags och tog en lunch på en av resturangerna i området. Inte världens godaste mat precis (skolmatsal-varning) men en snubbe som trodde han var kung Herodes, i full mundering med turkos silkesklänning, guldbälte, krona och fläta i skägget, lättade upp stämmningen på resturangen.

Sedan skulle vi reka området innan vi skulle åka bort till vår lilla campingstuga. Det resulterade i att vi rekade erotikaffären i ca 1 timma (väldigt rolig butik), scorett outlet i 2.5 minut och sedan drog vi en vända inne på själva Gekås i 45 minuter och köpte chips, godis, läsk, skinnhanskar, köksknivar, två plastskålar och en herrans massa batterier.   

Väl incheckade i den pyttelilla stuga våra karlar hyrt åt oss visste vi inte vad vi skulle hitta på så vi tog en vända till inne på Gekås. Då köpte vi pyjamasbyxor, mjukisbyxor, t-shirt, trosor och en rosa golvmopp med tillhörande skurhink.

Tillbaka i stugan tog vi en gubbvil innan vi korkade upp vinet och käkade grillad kyckling, baguette och vitlöksost. Vi spelade sällskapsspel, kollade på boston tea party, johnny och kalle hade brottningsmatch i bäddsoffan och jag somnade medan de andra tog en kvällspromenad.

Uppe med tuppen på tisdagen. Städa stugan och checka ut. Frukost på ett fik utanför Gekås och sedan gick jag och Evin och hämtade varsin vagn och killarna tog varsin korg. Vi beordade killarna att inte ta något som de vet att vi kommer ta, så att vi köper dubbelt, och sedan stack jag och Evin åt varsitt håll. Vi träffades vid lunchtid och utvärderade våra fynd och sedan körde vi par-shoppning några timmar. Det gick förvånansvärt smidigt, vi blev inte osams en enda gång!  Johnny ringde efter några timmar och lät gråtfärdig och bad oss komma till bordsdukarna och rädda honom för han hade stått där i en kvart och var jättehungrig och Evin vägrade ge sig. Så vi gick dit, hjälpte henne att välja duk och sedan gick vi till kassorna.  

Vi köpte: Strumpor, nylonstrumpor, kastruller, 1 par kalsonger, stekpannor, handdukar, sängkläder, bordstabletter och löpare, shampoo, inpackning, maskindiskmedel, tvättmedel, sköljmedel, vattenkanna, en klocka, köksmatta, 4 kakformar, pyjamas, bikini, fler kastruller, glödlampor,en t-shirt till, skärbrädor och säkert massa mer grejer som jag inte kommer ihåg.

Vid två tiden var det fyra mycket trötta själar som åt lunch. Innan vi åkte hem var vi en sväng på net on net och sedan var alla så trötta så vi bestämde oss för att åka hem. Så vi sa hej då och "det här får vi göra nån mer gång om fem år" innan vi mosade in allt i våra bilar och åkte hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback