body { background-image: url(sort-tapet.jpg); }

Utvärdering av 1 års samboskap

Nu har jag och min karl varit sambos i ganska precis ett år. Nedan följer en utvärdering:

- Vi upptäckte genast att vi var tvugna att ha varsin tandkrämstub eftersom jag tycker att det är onödigt att sätta på korken på min eftersom jag ändå använder den 2 ggr om dagen. Min karl hävdar att tandkrämen torkar fast och bildar en propp i öppningen (?!).

- Min karl har absolut ingen känsla för när det är dags att städa. Dammråttor stora som marsvin. Badkaret börjar få en konstig nyans och plattorna på spishällen börjar få sämre effekt för de har ett tjock lager med ingrodd smuts. Han märker inget.

- Jag suger på att laga mat. Det var ingen nyhet men det var ändå en bekräftelse då jag gjorde några helhjärtade försök i början. Numera lagar min karl maten, helt enkelt för att det blir gott då.

- Diskmaskin och sopnedkast i trapphuset har besparat många hemska fajter. Nu är det inte fullt så jobbigt att gå ut med soporna. Men det är fortfarande sjukt jobbigt att plocka ur det rena ur diskmaskinen...

- Det var ett stort misslyckade och köpa en soffa med endast en divan. Sjukt trångt. Hade varit bättre med en var i vardera änden av soffan.

- Behov av två TV-apparater. Jag måste se Bonde söker fru, Lost och Ensam mamma söker. Min karl måste se fotboll och spela playstation.

- Ett extrarum  med extrasäng är guld värt när pojkvännen har halsfluss eller bara är allmänt störd.

- Min karl måste ha sina fotbollsskor i förrådet i källaren. Annars kvävs jag av den hemska lukten.

- Jag är tjej = jag måste ha mer utrymme för mina kläder. Succesivt har jag motat bort honom ur lådor och skåp för att jag ska få plats. Just nu står det nog ca 65 % mot 35 % till mig.

- Hemtelefon är helt onödigt. Vi har den bara för att föräldrarna ska kunna ringa till oss och för att det är gratis i comhem. Nu hade vi en telefonräkning på 3.50 kr.

I övrigt måste jag säga att det har gått ganska bra att bo tillsammans. Det är ju en stor skillnad från att bara vara tillsammans till att bli sambos. Men alla förändringar är nästan bara positiva. Visst - jag härjar lite med honom ibland om småsaker men det är nästan aldrig nåt härj som tar mer än 5 minuter....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback