body { background-image: url(sort-tapet.jpg); }

Tisdag = tortyrdag nr 1

Var iväg till Linköping igår och fick igen för mina synder. Nejvars, men att bli plågad två gånger samma dag var lite kryddat.  Ska tänka på det  tills nästa gång.

Började i alla fall med att åka till sjukgymnasten. Sa som det var att jag hade förjälva ont i nacken.  Han började knäcka och ha sig som vanligt men värst var ändå när han tog tag i mitt huvud böjde det åt sidan så mycket det gick och tryckte till. Jahg överderiver inte när jag säger att jag trodde att benpiporna skulle sticka ut genom halsen. Det knastrade som om nån tuggade på en kexchoklad... Men bättre vart det. Kändes som om någon hade tagit bort en ställning som hålligt fast huvudet i samma läge. Nu kan jag ju till och med titta åt vänster!

När jag var klar där och hade återhämtat mig så tänkte jag åka ut till ikano-området och kika lite i affärer och på ikea. Kunde inte låta bli att köpa ett par svinbilliga ljusgrå jeans på ginatricot, ett par vita lacoste-tygskor och en hundbädd, matskålar och bajspåsar till Mercan.

Sen var det bara att åka tillbaka in till stan till tandläkaren. Det besöket var också helt sjut. De fick för sej att de skulle bedöva hela vänster sida käkmuskulatur för att se vad som hände. Så in med en fem cm lång nål och spruta bedövning på tre ställen. Inta fan vart det bättre. Gör ju svinont idag pga av nålsticken.

Vad mycket konstigt man får vara med om..

Kommentarer
Postat av: Elin

Men fyyy va läbbigt! :( tycker verkligen synd om dig, sprutor är så hemska!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback