body { background-image: url(sort-tapet.jpg); }

Tisdag


Alla nollor som tillhör M-sektionen, ca 200 pers, samlades i Vallarondellen klockan 9. Sjöng M-sången och vandrade sedan i led om 4 runt i linköping och socialiserade. Vi var tvunga att hålla varandra i handen och blev med jämna mellanrum beordrade att byta plats för att socialisera med nya nollor. Under vandringen fick vi även bevittna olika attraktioner som nakenfotboll och en död dykare.

Hade jävligt ont i fötterna när vi kom fram til Nationernas hus där Phadderiet hade ordnat mottagning för oss genom en grym show. Vandrade sedan tillbaka till univeristetet där vi hade upprop och blev indelade i klasser. Hamnade tillsammans med 9 andra tjejer och ca 25 killar i klassen M1b. Blev indelade i mindre grupper om 8 nollor som fick 4 faddrar till varje grupp. Faddrarna är folk ur M2b som tar hand om oss och fixar aktivteter och grejar. Fick veta att vi skulle ha vår första föreläsning klockan 4 så alla fick panik och kutade till bokhandeln och köpte matteböcker och pennor (ingen var ju förberedd på att vi skulle börja räkna första dan). På förläsningen gick läraren igenom en sjukt svår matematiskteori som inte en jävlel fattade något av. Alla hade mer eller mindre panik och var i chocktillstånd - ska vi fatta det här? Sedan började allt spåra ur. En tjejs mobil ringde högt. Läraren gick fram och bad henne att ge honom den och därefter kastade han den stenhårt i papperskorgen så den gick i 1000 bitar. 2 killar kom och knackade på i föreläsningssalen och frågade om de kunde få låna en tv som de sedan konkade iväg på och tappar mitt framför föreläsaren och hela tv exploderar. Phadderiset trampade in och hälsade oss välkomna i sina vikinga-utstyrslar och vi förstod efter en stund (men så trött som jag var så var det fan en bra stund) att allt var arrangerat och att det inte alls var en riktig föreläsning. Bekräftelsen kom när föreläsaren ta att teorin han gått igenom kommer från en matematiker med namn E.Vende Gerdufani (även de ger du fan i).....

Vi fick en timma ledigt för att hinna hem och vila lite innan vi på kvällen skulle träffa faddrarna käka lite pizza och skriva ett gyckel (skämt-sång som man ska ha förberett om man någon gång blir beordrad att gyckla). Min grupp fick till ett riktigt bra gyckel på "när vi gräver guld i usa" och klockan 22 blev vi utskickade i spöregn till en skog bakom skolan där Phadderiet hade ordnat eldshow och sedan marsherade in och vi fick svära nolle-eden.

Vid 22.30 fick vi dyngsura och med leriga skor cykla hem och sova.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det finns ingenting som heter Nolla eller Nollor alla då även i singular heter Nollan...

det finns ingen som är en nolla :)

2008-08-17 @ 09:25:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback