body { background-image: url(sort-tapet.jpg); }

Näst sista dagen på 2006

Näst sista dagen på detta året har tillbringats till stor del sovandes i sängen. Ruggit skönt.
Nu är jag precis hemkommen från fyra timmars intensivt bubblande i poolen på Hannes tjugoårs fest. Trevlig stämning, god tårta, bra lokal, roligt folk... Synd bara att man ser ut som ett russin efter ett par timmar. Kalle och Johnny skulle fortsätta festa i Nrkp men jag kände mej dock helt omotiverad att ge mej ut i svängen som en dränkt katt.

Jag läser en grymt bra bok för tillfället. "Varför män inte kan gör två saker på en gång och kvinnor aldrig kan sluta prata". Den tar upp skillnaderna mellan män och kvinnor baserat på stenåldersmänniskorna och deras egenskaper. Författarna menar att det finns skillnader mellan män och kvinnor som är ofrånkomliga och det handlar bara om att lära sej använda egenskaperna på rätt sätt. Grymt intressant och rolig bok då den är skriven med en nypa ironi.

Var i Linköping igår, fyndade en klänning på rean. Hade den ikväll tillsammans med mina gråa overknee strumpor och mina nya röda skor. Det vart lite trångt om tårna då strumporna är ungefär lika tjocka som mina mormor-stickade raggsockor.

Imorgon är det nyårsafton. Jag och K har köpt biljetter till Nyårsrevyn och sen blir det väl lite mat hemma hos mej eftersom päronen har gäster vilket brukar innebära god trerätters middag. Jag har köpt en vit klänning med sidenband som jag ska ha imorgon...

På tal om vit klänning ingen kan ju ha missat Bonde söker fru -the Wedding som gick på tv4 ikväll. Snacka om rejäl tillställning med inhyrd bröllopsfixare och allt. Det kanske man skulle bli bara arbeta med förälskade coh lyckliga människor dagarna i ända.

Gott nytt år!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback