Prinsessa på vift

Gud vad trevligt att hitta såhär smickrande bilder efter i lördags, men jag ser ju glad ut i alla fall...




studentnatt.se

Uppe i varv

Vad knasigt dygnet blir när man går i skolan 17-21. När man kommer hem fattar man inte att klockan är så mycket och man är så uppe i varv så det är svårt att tagga ner på bara några timmar. Nu är klockan halv elva och jag har just ätit "kvällsmat". Nu ska jag kolla på idol från igår innan jag ska försöka somna.

Sovmorgon till kl 17

Idag kan man snacka om att jag har en låååång sovmorgon! Har bara två lektioner och den första börjar klockan 17 i eftermiddag.

När jag skulle gå och lägga mej i gårkväll funderade jag på hur dags jag skulle ställa klockan. Klockan 16?
Bestämde mej tillslut för att inte ställa klockan alls. Vaknade  ändå  klockan 09.38 av hunger...

Tur att man hade roligt i helgen i alla fall...



En students klagan

Gah. Ganska jobbig dag idag må jag säga. Hojjade hem vid fyra och la mej i soffan för att läsa in mej lite på matten som är helt sjukt krånglig just nu. Han läsa och förstå några sidor innan jag somnade...

Har käkat lite kvällsmat och nu sitter jag med den jäkla programmeringen igen. Moaaaaa. Det går verkligen inte som jag vill.

Kära gud. Lite hjälp nu skulle sitta fint. Tack på förhand!

Måndag

Måndag igen då. Sitter i skolan. Har haft två timmars föreläsning i programmering och efter det har vi suttit och klurat på en uppgift från förra labben i ett par timmar och nu har vi just käkat lunch.

Nu ska vi räkna en stund innan det är dags för eftermiddagens lektion.

Hård dag....


Härlig söndag

Sjukt kul kväll igår också. Tog det dock lite lugnare än vanligt eftersom jag var ganska slut efter gårdagens race. Blev ganska tidig hemgång vid halv två och idag har jag endast lämnat sängen för att förflyttat mej till soffan för att kolla på tv.

Nu lagar min karl dessutom lövbiff med pomme - kan det bli mycket bättre?

Härligt liv man har!


Finsittningsbilder från gårdagen








Klarade duggan!

Gissa vem som klarade dugga 2!!!!!!!! Med god marginal dessutom! Hade jag haft ett poäng till hade jag till och med fått fyra i kursen. Men who cares. Godkänt är allt som räknas!

Bilder omgång 1

Första heatet är avklarat. Jag kom 3:a! Mötte bara killar så jag mäste säga att jag är nöjd!






Gocart race

Idagär det tävligsdags. Ska möta laget om 7 minuter på shellmacken och sedan gäller det. Tar med kameran.

Håll tummarna för att vi vinner nu!

Arn

Arn-filmen var riktigt bra. Väldigt gripande, särskilt när hästen blir mördad - då tjöt jag som en gris, och man märker inte hur lång den är. Annars brukar jag tycka att det är jobbigt med sådär långa filmer eftersom jag brukar bli kissnödig ungefär i reklamen innan filmen och då är det jobbigt att sitta där och hålla sej i två timmar till...

Filmen är att rekommendera i alla fall.

Man får fan inte vara dum om man ska bli ingenjör..

Madde (som var rätt avundsjuk på min och min karls myskväll) mmsade en bild på hur hon gör sin egen finmiddag i all ensamhet. Hon hade tyvärr inte någon ungsform till potatisgratängen och så hon använder sej av muffinsformar istället! Som sagt, man får fan inte vara dum om man ska bli ingenjör..


Tips från coachen

Lägg aldrig, aldrig ett vitt läppsyl i samma låda som tampongerna.
Det kunde ha slutat riktigt, riktigt illa....


Uppstyrt fredagsmys

Sitter och väntar på att min karl ska komma hem från jobbet så att vi kan dra och käka kinamat och sedan ska vi gå på bio - arn filmen. Var länge sen vi gjorde nåt bara vi. Det är lite lurigt det där med att flytta ihop innan man har fått kläm på det hela. Man ses ju hela tiden men man gör liksom inte nåt, bara typ lagar mat eller tvättar... Så nu är det dags för lite planerat och uppstyrt fredagsmys!

Åh, kommer han inte snart. Är vrålhungrig.

Idol 2008

... Det blev idol! Jag är helsåld på lilla Johan från Mjöelbövj. Han måste vinna!

Lunchtime

Var ganska ensam på morgonens första lektion. Åkte hem till Madde, där hon och Charlotte fortfarande låg och sov, och käkade min matlåda. Nu står det mellan att åka tilbaka till skolan och räkna eller stanna kvar här och kolla på gårdagens avsnitt av idol som vi missade eftersom det var party.

Lutar åt idol alltså....

Fulsittningen i bilder


Lagbild team Irkutsk baklänges. FiskeFredrik, ElefantEmma, LimboLinus och EkorrErik(coach).








Jag idag;

Efter en micro-paj en dusch och en timmas läsande i matteboken (förstod till och med!!!) blir det en sväng på stan med Madde nu på eftermiddagen. Svårt att välja jacka så här års, när det som idag ser jättevarmt ut och är strålande sol men i skuggan och när man får upp farten på cykeln är det skitkallt! Får bli premiär för min gamla älskade väst.



Mer konkreta planer för kvällen (mellanfest för min del) verkar ha tagit fart i klassen! Älskar verkligen min klass där alla är så trevliga och fixar och donar så att vi ska kunna umgås allihopa..

Ny lampa

Måste visa vår sjukt snygga futuristiska-kökslampa från nordic som vi satta upp igårkväll.
Grym!


Kravall på Kårallen

Ikväll är det kravall på Kårallen och innan dess är det ful-sitting med lagen som ska vara med i gocarttävlingen på lördag. Blir nog en rolig kväll. Misstänkter att det blir svårt att slå lördagskvällen för så kul har jag ju nästan aldrig haft - men man kan ju ha roligt ändå. Det skulle tydligen finnas ett dansgolv med pardans och jag är ju en jävel på att bugga så jag lär väl hänga där en del.

Hoppas på en del bilder ikväll som jag kanske kan delge er..

Torsdag

Har blivit en del plugg nu i början av veckan men nu när det börjar närma sej helg kommer roligheterna också! Idag är i lediga fårn skolan, dvs har inga lektioner,  så jag tog mej en skön sovmorgon till klockan åtta och sedan har jag storsträdat lägenheten ett par timmar. Till och med toaletterna! Jag hatar att städa toaletterna därför är min definition på storstädning när man verkligen gör det!

Nu ska jag ta en dush och sedan får vi se vad det blir av eftermiddagen.  Vi har lite programmering och matte vi skulle kunna plugga lite på, men å andra sidan behöver madde en ny klänning och jag skulle vilja köpa sånadära underlägg som man har på köksbordet. Vi får se.. Man måste ju få njuta lite också!


Seg måndag

Usch vilken seg måndag! Har varit jättetrött och seg hela dagen så jag skippade sista mattelektionen och åkte hem vid tre och tog med mej matteboken till soffan istället. Har pluggade några timmar och nu har jag kört några tvättmaskiner i tvättstugan. Printade upp labbhandledningen för kul-lager labben på onsdag. 22 sidor inklusive massa uppgifter. Får ta itu med det imorgon förmiddag.

Blir en del plugg några dagar nu men på torsdag belönas vi med Le Mans kravallen som säkert kommer bli skitkul! Folk köade sen klockan halv sju imorse för att få biljetter. Jag har ju redan en säker eftersom jag ska vara med och köra loppet på lördag sen!

Glaskross på ikea

Var en sväng på Tornby med Anton och shoppade loss på biltema och Ikea. Handlade för totalt 7,50. Resten hade jag presentkort att betala med. Så det blev lite upphängnings-grejer till tavlor och cykelkedjeolja och så några galgar och skärbrädor och lite krafs på Ikea. Anton köpte en cykelkorg som han sedan tappade inne på ikea efter att han fyllt den lite tungt med för många glas. Så vi åstakom lite glaskross och ett gott skratt innan vi hojjade hem. ´

Nu har min karl hjälpt mej att fixa lite med cykeln och så har vi satt upp några tavlor.
Jag tänkte ta en sväng till coop nu och handla mjölk och sedan blir det en mysig kväll framför tv'n.

Hjärnkontoret

Jag och min karl sitter och tittar på det otroligt utvecklande pogrammet Hjärnkontoret på barnkanalen. Visste du att musslor kan minska övergödningen?


Frågan är om det verkligen är nödvändig kunskap.

Ros upphittad

När jag städade upp i lägenheten imorse hittade jag en ros i diskhon. Hur kom den dit? Jag vet att servitörkillarna sprang runt med varsin ros i munnen på dansgolvet så jag måste ha fått den av nån av dem.

Nu står den i alla fall i en vas på köksbordet.
 

Det blir bara bättre och bättre...

Gash vilken kväll det var igår. Så galet kul! Vi hade förkrök här med lite vin innan vi drog vidare till finsittningen. Där var vi 80 tjejer från olika årskurser och alla var jättetrevliga. Arrangörerna hade valt ut åtta killar i ettan som skulle servera och passa upp på oss under kvällen. De hade med omsorg valt ut några de charmigaste, snyggaste och roligaste killarna för att vi tjejer skulle få det så bra som möjligt :p 
 
Det var massa gyckel från bla killarna i festeriet, förra årets servitörer och årets servitörer. Istället för att ropa omstart när man ville höra fler gyckel så skrek vi "mera hud". Det säger väl det mesta om hur det hela gick till...

Vi drog på mellanfest hos en av tjejerna som bodde vi vasastan och sedan drog vi tillbaka vid halv tolv tiden för att dansa järnet. Det gjorde vi verkligen! Åh, så galet kul! Jag var väl hemma vid halv tre tiden och somnade som en stock efter att ha duschat med klänningen på i badkaret. En av killarna i klassen som också var en av servitlörerna hällde en iskall öl över mej på dansgolvet så jag luktade verkligen illa, därav duschandet. 

 


Party dax

Klar för fest! Väntar på MoC nu som skulle komma lite tidigare på för-för-fest :)

Jag ikväll:


LÖrdagmorgon

Hade en sjukt rolig kväll igår. Direkt efter skolan åkta jag ner til stajn och shoppade lite. Ett par skor, en tröja och ett par chinos. Härligt. Klockan åtta drog jag till en kille i klassen där det var förfest. Vi körde massa lekar och det var lite nytt folk där som var jättetrevliga. Vi drog vidare till HG och stuffade skithårt några timmar och sedan hojade jag hem.

Är ganska seg idag, men jag har klipptid om min så jag var tvungen att masa mej upp. Ikväll är det finsittning för tjejerna på sektionen och först blir det lite förfest med tjejerna i klassen, några från a klassen och några från en av delta-klasserna. Det är alltid kul att umgår lite med nya människor så det blir säkert jätteroligt...

Dags för frissan.. 

Torsdag efter duggan

Sitter i skolan nu, väntar på att Madde och Charlotte ska dyka upp så vi kan jobba lite med programmeringen. Har varit här sen klockan kvart över sju för att köa de sista 45  minuterna till biljettsläppet för gocarttävlingen nästa helg. Killarna har ju köat sen klockan ett på eftermiddagen igår så jag var rätt nöjd när jag inte behövde vara där förens vid sju halv åtta imorse. Nu har vi våra biljetter i alla fall. Vi var tredje laget i kön och de släppte 14 lag så det kändes bra.

Gjorde ju duggan (mindre än tenta men ändå ett betygsgrundande prov) igår förmiddag. När jag läser de rätta svaren på intenet så borde jag ha en chans att klara mej. 9 poäng måste man ha, och jag har 8 säkra och men har jag ytterligare några rätta svar som de borde ge mej poäng för även om inte lösningarna är helt perfekta.

Igår kväll var vi hemma hos Emelie i klassen och lagade tre-rätters middag. Blev hur gott som helst men eftersom alla var trötta efter duggan så blev det ganska tidig hemgång.
 






Tvkväll

Gav upp och åkte hem vid fyratiden. Bestämde mej för att det fick räcka med matte nu. Jag borde kunna klara duggan och gör jag inte det så har jag i alla fall gått in för det och kan sätta den på omduggan.

Men när man har haft fullt upp nu under en tid är det svårt att inte ha nåt att göra. Så jag satt och stirrade på en avstängd tv till klockan halv fem innan jag bestämde mej för att sova några timmar. Det var välbehövligt och skönt visade det sej vid sextiden.

Nu har jag ätit pasta och skällt på karln som hade tagit med sej ketchupflaskan till jobbet så jag fick äta pasta utan ketchup = jätteäckligt.

Nu sitter jag och youtubar påamy mcdonald och väntar på att idol ska börja. Är ju seriestart för filmatiseringen av böckerna av Anna Jansson (kan hon heta så) ikväll så de det måste jag ju också se.
Sjuk känsla att ha tid att se på tv!

Snart är det roliga livet tillbaka

Fan vad tråkiga inlägg jag publicerar hela tiden.. Vilket pluggliv jag lever! Känns som att jag inte har festat och roat mej på jääääättelääänge. Men det var ju trots allt bara en vecka sedan. 
Som tur är ska  tjejerna i klassen laga tre rätters middag och fira att duggan är gjord, imorgonkväll. Kanske inte godkänd dugga, men ändå gjord.

Och killarna i mitt lag till gocart-tävlingen Le Mans, nästa lördag, ska köa i skolan hela onsdagnatten för att få biljetter men jag snackade mej ur det  med argumentet att jag är kvinna och behöver min skönhetssömn. De gick på det så nu räcker det att jag infinner mej i skolan strax innan åtta för att möta upp de trötta killarna och ta emot biljetterna!


På lördag har vi ju finsittning med sektionens tjejer så det blir säkert svinkul. Har bjudit in tjejerna i klassen och några från de andra klasserna på förfest hos mig. Blir roligt att lära känna de andra lite närmare.

Så jag hoppas kunna publicera lite roliga bilder och inlägg så snart duggan är över.

Full av matte

Praktiskt med liten dator som man har med sej i väskan jämt. Man vet aldrig när den kan behövas. Som nu till exempel, vi slutade för flera timmar sedan men har stannat kvar i skolan för att fortsätta plugga matte. Nu har vi en paus och då är det perfekt att kunna sitta framför datorn en stund och dra ett inlägg. Har lite programmering kvar som vi borde fixa men nu går matten först. Dugga imorgon och planen är att vi ska räkna några timmar till och sedan gå hem och ladda inför imorgon.


Vi ser ljuset i tunneln

Sjukt dålig uppdatering beror på sjukt mycket pluggande de senaste dagarna. Hela helgen spenderades i ett grupprum i skolan med näsan i matteböckerna. Har dugga 2 på onsdag och det vore grymt skönt att klara den så man kan få vara ledig under tenta-p i oktober.

I övrigt så har skolan kommit igång ordentligt nu. De kurser vi läser just nu förutom matten är maskinkonstruktion och programmering. Programmeringen är riktigt rolig men ganska svår. Maskinkonstruktionen har hittills inte varit så givade men vi hoppas på förbättring när vi äntligen ska få börja 'cadda' i eftermiddag.


Har även hunnit med ett första psykbryt i mitten av den gångna veckan. Då var allt skitjobbigt och jag hade ingen lust att fortsätta överhuvud taget. Men mina psykbryt brukar då över på några timmar och jag blir lika taggad som jag var innan igen. Så i torsdags var jag fit for fight igen.

Nu sitter jag i skolan. Har räknat ett par timmar och nu ska vi snart gå på den sista mattelektionen innan duggan, vi har bunkrat upp med frågor, och ikväll har vi underbar 4-timmarslabb. Skoldagen idag är alltså från 8-21 = skapligt trött ikväll.
Men så fort duggan är över så kommer det hända massa roligheter. I helgen har vi finsittning för tjejer och nästa vecka är det Le Mans med kravall och gocart-tävling så vi kämpar och ser ljuset i tunneln....



Tisdag

Skönt med en lång sovmorgon. M och C kom hit vid tio för att plugga och då hade jag fortfarande pyjamas på mej. Har fortfarand einte orkat klä på mej. Pluggar bäst i pyjamas. Nu har vi precis blivit klara med veckans inlämningsuppgifter och jag satte mej framför burken för att printa ut några scheman för de kommande veckorna.

Nu ska bi nog ta en liten fika.

Nämnde jag att jag har blivit funktionshindrad efter gårdagens bodypump pass. Jag kan inte borsta håret för jag får inte upp armarna till huvudet.

Gääsp

Nä, nu blire sängen. Får stoppa bomull i öronen om jag ska kunna sova i det här guitar hero dunket.

Guitar hero

Min karl har köpt ett PS3 och i samma veva passade han på att styra upp Guitar Hero. Så nu sitter han i soffan och lirar för fulla muggar. Jag var med två låtar men jag är skitkass och blev utklassad så jag gav upp. Tänkte att jag skulle tjuv-öva lite imogon när han har gått till jobbet så jag kan bräcka honom imorgon kväll. 

 



Total workout

Vilken överambitiös dag. Var i skolan kl 9 fast vi inte började förens kl 13 och stannade kvar till 17.30 även fast den sista föreläsningen tog slut kl 17. Var hemma och lagade en seriös måltid med ris, kyckling i sötsur sås och sallad till. Vid klart över sju drog jag till gymmet och körde 60 min BodyPump. Öste på med vikter så nu kan jag inte röra armarna.

Pjuh. Imorgon ska jag inte vara fullt så seriös. Tänkte börja med en sovmorgon till tio och sen kommer C och M hit så ska vi plugga - men vi får väl se hur det blir med det. Har bara en ynka lektion imorgon mellan 15 och 17 så det blir nog en ganska slapp dag. Behövs efter dagens ansträngning.