Ny goding

Min älskade lilla nokia N73 börjar ge upp nu. Madde sa ifrån idag när jag tvingades ringa upp 3 gånger under vårt samtal tidigare idag för att den rackaren dog och fick spelet lite hit och dit.

Nu har jag hittat en ny läckerbit, nokia e66,  som jag lagt undan nere på Teliabutiken, men vi får väl se. Som sagt kommer jag svårt att skiljas från min kära rosa mobbe - men det är ju trevligt om det går att riga från den också...

Aja, vi får väl se hur det blir.


Härlig kväll

Blev en mysig middag med min Karl på Olympia vid Ågatan. Jag tog en Meze, små grekiska plockrätter, som egentligen var en förätt men som räckte och blev över som huvudrätt för min del. Min Karl tog kött (förstås) - fläskfilé.

Ibland måste man njuta lite av livet också.

Oväntat

Men se där - min karl ringde just och bjöd ut mej på resturang ikväll. Trevligt - blir nog något grekiskt.

Får väl betala själv men det är ett trevligt intiativ!

Torsdag igen - redan!

Haft en vecka med full rulle. Har dessutom lyckats trilla av hästen två gånger inom loppet av 10 minuter när jag red i tisdags. Extra merit är att jag han säga  "näe, inte igen" innan jag trillade av andra gången. Går som en och stapplar som kärring då jag fick en ordentlig tjotablängare på höger höft och skinka av fallet. Min karl tröstade mej genom att förklara att det fanns en möjlighet att jag kanske kan ha krossat någon eller några av ryggkotorna. Det kändes inte bättre. Som tur var verkar det bara vara mjukdelsskador eftersom jag kan röra mej av egen kraft...






Såhär kul hade jag i Torsdags

Man har alltid roligare ju snyggare man är.....



Madde och Challe var också snygga, haha!



Mellanfest, mycket trevligt




Maddes läskiga oboydriknar med polkagrisar


Söndag

Blev en rolig fest i torsdags. Väldigt rolig. Så rolig så att jag inte kunde gå till skolan i fredags för jag hade haft så roligt..



hey

Tjoho. Nu har challe kommit och vi knaprar ost och kex som små råttor

Party party

Sitter och tjuvstartar lite medan jag och Madde väntar på att Challe ska behaga dyka upp så vi kan dra igång ordenligt..


I'm a womanizer...

Vanlig skoldag

Idag har varit en bättre dag. Inte fullt så krävande (fast vi ändå pluggat 8-17). Och nu är jag hemma och väntar på att min karl ska komma hem från jobbet. Ska styra upp lite kyckling till kvällsmat och sedan blir det tv'n...

Inget nytt att komma med i övrigt. Förutom att Erik (min toastmastervän) har brutit ena foten och stukat den andra under en alp-resa och därför spenderar sina dagar i rullstol.  Stackarn. Men han är typ lika lång som jag där han sitter i sin rullstol. Det tycker de övriga i klassen är roligt... 

Och så hade vi en ganska blåst labhandledare på laborationen idag. Eller blåst var väl att ta i men han var jättenervös och tappade bort orden och kläckte dessutom ur sej:

- Ja. Och så ska man dela med fyra. Så i det här fallet blir det ju 32/4.. -tystnad- .. men det kan jag inte räkna ut bara sådär i huvudet, men ni fattar poängen..

Zombie

En vråljobbig dag till.. Orkar inte skriva mer, fingrarna är för trötta... Och hjärnan med.

På torsdag är det fest !!!

Kravall. Ska bli jättekul. Skönt med overall också så man slipper bekymret vad man ska ha på sej. Mindre skönt att vi ska gå i skolan 8-17 dagen efter...

Äh, det är smällar man får ta!

Helt slut

Jag är galet trött efter en dag i skolan. Introduktionsföreläsning på de tre nya kurserna som börjar idag . Verkar roliga och inressanta allihopa. Särskilt en som heter Produktionssystemets Teknik där vi ska jobba i projekt nästan hela kursen.

Hängde med Mad ut till stallet. Red hennes häst och Madde stod på marken och agerade ridinstruktör. Hur kul som helst. Jag hoppade som tusan. Världens kick efteråt när man klarar av det - var ju ett tag sedan. Kommer ha grym träningsvärk i benen imorgon, känner redan hur den kommer smygande.

Nu har jag jag käkat lite kvällsmat och fixat med lite skolgrejer och nu är det snart läggdax.


Jag idag



Taskig bild men ändå.

Min karls bästa vän är 21 år och miljonär

Har jag sagt vad min karl gör i helgen?

Han är uppe i stockholm tillsammans med en av sina bästa vänner, David, som imorgon kommer bli miljonär. De blev hämtade på stockholms central med limo, bor på skitfint hotell där en stor flaska champagne väntade på dem och ikväll är det middag. Imorgon klockan halv 10 ska David skrapa triss i nyhetsmorgon. Helt sjukt. Det minsta han kan vinna är 1,2 miljoner. Galet. Och min karl fick följa med som sällskap och ska sitta med och hålla tummarna i tv4 huset imorgon.

Vissa har tur..

Artikel om David

Jag är inte så dum som jag ser ut:




Satte den sista av tentorna också. Innebär att jag fixade alla tentorna vi hade innan jul. Sitter fint för själkänslan och motivationen för nästa termin.

Som sagt. Jag är inte så dum som jag ser ut!

Namnam

Frysta hallon doppade i ströstocker. Helt sjukt gott. Godare än ALLT!

Jag älskar verkligen gamla semesterbilder:

Kreta 07:



Precis vad man väntar sej ellerhur?!
Misstänkt fotograf är min karl.

Annons: Verktygskit 100 kr

Verktyg skit? Vadå verktyg skit. Vem betalar 100 kr för verktyg skit.
Jaha. Verktygs kit!

Man ser vad man vill se. Det blir roligare så.

4 av 5

4 poäng av 5 möjliga på kylskåps-projektet vi hade innan jul. Skönt! Innebär att jag då bara behöver få 18 poäng på tentan och det borde jag ha klarat.. eller?

Jag törs inte ropa hej än.  

Läslus

Ingen uppdatering igår pga av att jag nu infinner mej i mitt nya liv som läslus.

Har besämt att jag ska dra ner på tv-tittande och börja läsa böcket istället. Mycket mer utvecklande än top-model 11 och andra program som jag sitter och glor på annars. Så nu håller jag på och streckläser Camilla Läckbergs deckare om Erica Falk och Patrik Hedström, baklänges. Alltså inte baklänges utan i omvänd ordning. Inte ens det. Jag blandar liksom lite hejvilt. Blir  roligare så. Kom sej så då jag tidigare läst sjöjungfrun (senaste) och isprinsessan och predikanten (1 och 2) har jag ju sett (hör och häpna) på TV! Så jag inledde min läsperiod igår med Olycksfågeln (4:an) och nu är jag mitt inne i Stenhuggaren (3:an). Innan helgen planerar jag vara klar med Tyskungen (5:an) också.

Sedan är planen att dra igång med Godmorgon Midnatt av Reginald Hill som tillsammans med min favorit Peter Robinson är har Englands främsta deckarförfattare. Och tycker jag lika bra om den som jag har gjort om Peter Robinssons böcker så har jag nog att göra fram till påsk.

Är det overkill att sikta på att klara en deckare i veckan?

Lite fynd

Skor och bälte från Stockholmstrippen:




Filofax och pennskrin (uppladdning och motivation inför skolstart på måndag)





Tröja från kings, gårdagens shoppingtur


Jag innan stan

Jag känner mej så glassig i min svarta kappa som jag fick i julklapp förra året av mamma. Den kommer jag kunna använda i evigheters evighet..


Tax-ben

Har lagt upp mina nya Acnejeans nu. En hel jäkla decimeter. Och då har jag ändå gjort dem ganska mycket förlånga. Vad är det för kroppsideal som finns idag? Nog för att jag har korta ben men särskilt bred anser jag inte att jag är och jag drar inga stora storlekar i midjan. Skulle gärna vilja se hur den människan ser ut, som kan bära upp de jeansen utan att göra några ändringar.. 

Jag själv med en decimeter längre ben - skitfult och skitkonstigt!

Såklart ska de som är långa och smala ha byxor som passar dem - men det vore trevlig om vi vanliga dödliga kunde ha ett utbud vi också.

Men de är jävligt snygga i alla fall - så jag borde inte klaga!

Fullt hus

Nu är huset fullt av vilddjur. De har så roligt så det är en fröjd att se dem!
 
Della


Reggie



Lill-röven

Kväll

Som vanligt kunde jag inte hålla mina shoppande händer i styr. Rean på Kings drog igång idag och då kan man ju inte låta bli. En härligt stor röd/rosa koftablev det till slut. Lyckades i alla fall avstå en underbar kavaj från Filippa K.

Sedan hittade jag en svartröd ryggsäck från salomon på Stadium som borde palla med att hålla vattnet borta från böckerna. 

Förresten så  tjänade jag en massa pengar då jag lýckades komma till bilen exakt då Lapp-lisan tänkte ge mej en parkeringsböter! Tur!

Måndag utan planer

Har inlett måndagen med att skriva ut schemat för kurserna som startar närsta vecka samt läsa in mej lite på vad det kommer handla om. Fattar ingenting men det verkar kul!

Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Alla här hemma i finspång jobbar ju. Jag funderar på om jag kanske ska ta mej in till stan och leta upp en bra ryggsäck. Min kära fjvällräven läcker ju för farao in vatten så termodynamiksboken blev helt knögglig (sådär som en bok som blivit blöt blir när den får torka). I övrigt så behöver jag ju abslout ingenting, men det kan ju vara trevligt att titta.


Söndag

Lördagen försvann snabbt. Sov länge och tänkte sedan dra till gymmet en runda, men när jag väl kom dit var dte så jädrra mycket folk så att det inte ens fanns parkering - så jag vände hem igen. Körde igenom ett gammalt bodytonings-program hemma istället. På kvällen degade jag och min karl framför tv'n.

Idag är det söndag och jag har inga större planer för dagen.
Sammanfattningsvis en ganska tråkig helg.


Då har man shoppat med Blondinbella då.

Eller, tja, sett henne på NK kanske är mer sanningsenligt. Måste ju spana in henne på let's dance ikväll i alla fall.

Hade en jätterolig tripp till stockholm i alla fall. Blev en hel del shopping. Ett par jeans från Acne, en stickad tröja från Boomerang, två bälten från Tiger och ett pra svarta skor inne på Jerns. Usch så snygg jag kommer vara! Lunchade med Mad's syster på östermalm och senare på eftermiddagen kom Anton och gjorde oss sällskap.

Vid sjutiden tog vi tåget til Maddes föräldrar i västerås. Åt fin middag och drack lite vin. Fanns planer på utgång men vi var så trötta så vi låg bara i sängen och snackade skit tills vi somnade.

Igår hade vi sightseeing i Västerås. Körde runt med bilen och sedan stannade vi i centrum och drog ett shoppingvarv. Blev ett par stentuffa byxor och lite underkläder. Sedan blev det en låång fika på Kalle på spången med världens största kopp varm choklad och på kvällen skjutsade maddes pappa hem oss till linköping i en splitter ny volvo xc70 som han hämtat samma dag. Lyx.

Ni får se mina fynd  på bild senare.

Det är soptömning

..och Myran är helt galen och undrar varför en gubbe stjäl våra sopor. Skäller som en galning. Myran alltså inte gubben.

Jag klarade matten!!

Tjoho. Jag fick godkänt på den där hemska matte-tentan vi hade innan jul. Sådärja!

I'm home

Och trött, så trött...


Redo

Redo inför en tripp till storstaden nu! Kjol, strumpbyxor och en enkel svart tröja känns smidigt och lätt för en dag på stan - med massor av provhytter.

Ha en bra dag!


Kvällsuppdatering

Nu är jag tillbaka i lägenheten. Mammi och papi kom hit och jälpte oss att montera tavlan min karl fick i julklapp. Sedan tog de med sig min karl tillbaka så nu sitter jag här helt ensam. Har Bestämt mej för vad jag ska ha förkläder imorgon och packat inför stockholmstrippen. Challe kommer och hämtar mej klockan 08.25 imorgon. Blir till att ställa klockan - sådär dax har jag inte gått upp på flera veckor..

Nu ska jag bara ora masa mej iväg till Statoil och köpa lite proviant inför resan.

Julafton

Tomten, en livrädd Myra och en överlycklig pappa.




Bättre sent än aldrig med lite jul-uppdatering!

Juldagen

Alla tillsammans:


Vår lilla nyårs-supé


 Myran hade såklart egen tallrik:

(och ett eget snapsglas)


God morgon

13:dagsafton idag. Var hemma i Linköping och dumpade av alla julklappar i söndagskväll men åkte tillbaka hit (finspång) redan på måndagmorgon då min karl ändå skulle upp och jobba.

Var en tur till Norrköping på eftermiddagen. Hittade en underbar kappa. Kunde inte hålla mej! Halva priset. Dyr som sjutton i alla fall - men helt klart värt det! Ska inviga den imorgon när jag ska till stockholm med mad och Challe.

Idag åker vi tillbaka till linköping med mams och paps som ska hjälpa oss att montera en tavla som min karl fick i julklapp. Dock är den så stor så att jag och min karl inte får plats i bilen utan får ta bussen...

Huh?!

Hur chockad blir man inte när man är djupt inne i ett av de sista avsnitt av gosspigirl får se Matildas kompis Karin, från au-pairtiden i LA, komma instormandes och spela Georgina!!!

Okej. Det var inte hon. Men fasen så likt. När man bara har träffat någon en gång och inte riktigt minns - då är de verkligen skit-lika.

Georgina... eller Karin?


Myran är så trött

.. hon har inte fått sova knappt nåt idag eftersom vi har dammsugit och hon hatar dammsugaren.

Så nu ser hon ut som den där lilla björnungen, i youtube-klippet,  som somnar med nosen rakt ner i marken.

Kallt

18 minusgrader ute. Fy satan!

Det finns björn här!

Det finns tydligen björn i värmlandsskogarna. Jag är i värmland och i skogen...

Herregud. De är ju skitfarliga. Jag tänker aldrig mer gå ut. Inte Myran heller. Det är ju förenat med livsfara. Får akut-lära henne gå på toaletten. Och om det inte funkar får jag åtminstone lära henne att kissa i dushen.

Det största problemet blir hur jag ska ta mej till bilen imorgon när vi ska åka hem.

Seriöst...

Näe. På allvar. Dvd'n hängde sej med min sista GossipGirl skiva innuti. Jag har ett avsnitt kvar!!!! Vilket alternativ bör jag välja?

1. Börja gråta
2. Bryta upp luckan och slita ut skivan
3. Fint och försiktigt hämta en skruvmejsel och skruva av locket och försiktigt pilla ut skivan och samtidigt passa på att studera hur en dvd ser ut inuti.

Uppdate:
Alternativ 1 hjälpte inte. Alternativ 2 riskerar att skivan går sönder och det får absolut inte hända. Alltså blir det alternativ 3  - får se till att leva upp till min  roll som blivande ingenjör!

Klaffat och klart

Då var det klart då! Till storstaden på onsdag med Challeballe. Sedan möta upp Mad på centralen och sedan shoppa ihjäl oss innan vi tar tåg hem till Mad och spanar in hennes föräldrahem.

Känns skönt att ha nåt att se fram emot. Hörde att NK börjar sin stora rea då också så det kan nog bli ett par kassar...

Tristess?

Madde: Haft mycket att göra idag eller, med tankte på dina X antal blogginlägg?

Jag: Om man säger såhär. Just nu ligger jag och klipper bort de kluvna topparna i mitt hår med en nagelsax....

Värsta kapet!

Jag har gjort ett kap. Ett riktigt kap. På Coop igår så hade de massa dvd-filmer för tag tre för 199. Då hittade jag en smart box med båda bridget jones filmerna och även the holiday - som räknades som 1 film. Alltså fick jag totalt 5 filmer för 199. Jättesmart av mig!

Nu ska jag har bridget-maraton!

Hupp

40-graders feber men glad ändå på julaftonskväll.


Missing u.

Det är inte utan att man saknar sina bundsförvanter lite nu efter drygt en veckas frånvaro...

En av de första bilderna på vår trio. Ost och vinkväll under nolle-p. Att det var en vinkväll syns på smilen.

Det står jag för!

Jag är smart!
Jag är snygg!
Jag är trevlig!
Jag är positiv!
Jag är rolig!
Jag är en bra flickvän!
Jag kan prata för mej!


Om människor kunde sluta vara så självkritiska och våga visa upp och stå för sina bra egenskaper så tror jag att vi skulle ha så mycket roligare. Självkänsla kommer man långt med!

Ingen kommer märka dina svagheter om du visar upp dina styrkor med övertygelse!


Sommarkänsla

Jag lever verkligen för sommaren, men den här vintern är inte så plåkig ändå. Idag har det varit 12 minusgrader strålande sol och is här i vår vik (som man nästan kan gå på). Men som sagt. Inget kan ändå slå sommaren.



GG

Nu är det dags för avsnitt 15 av säsong 1 Gossip Girl. Sparar lite på det, är ju så bra, vill inte att det ska ta slut...

xoxo

Myran har lärt sej ett nytt kommando

- POPCORN, Myran, Popcorn!


Hon blir helt galen och hoppar rund och piper som en dåre - och värre blir det när hon för höra popp-ljuden från micron. Då kissar hon nästan på sej. Hon älskar popcorn. Till och med framför oxfile (enligt gårdagens test)!


Dags för årets första dush!

Vad hemskt det låter. Tur att det bara är 2:e januari och inte 17 oktober...

Idé

Stockholm och lite shopping på onsdag nästa vecka kanske?

Avundsjuka

Näe! Blondinbella ska vara med i let's dance. Nu blir jag seriöst avundsjuk.

Jag vill också vara med i Let's Dance.

Men jag vill inte ha fula jonathan som danspartner. Ge mej Tobbe (den blonda charmören som dansade med Mat-Tina förra året).

Haha!

Det gäller att hålla humöret uppe och vara aktiv. Vi leker sten sax och påse!

/ Morgan Pålsson när han ligger nergrävd i öknen med bara huvudet som sticker upp.

Lika roligt varje gång.

Rosa kamer någon?

Nedrans skit. Har förlagt min lille kamera. Kan inte lägga upp några bilder. Kan ha glömt den på köksbordet hemma i Finspång  - men jag trodde verkligen att jag hade med den hit!


Det är här årskrönikan borde komma..

Har ingen lust med någon längre och ingående fomulering så jag nöjer mej med några stolpar.

- Jobb. Kära fastighetsavdelning som tog så bra hand om mej under mitt år utan skola.

- Los Angeles resan. Stort och sjukt med massor av bilar. Helt underbart roligt. Massa shopping. Härliga tjejer!

- Mercan och Myran. Lilla Mercan som olustigt togs ifrån och och lilla Myran fick komma till oss.

- 12 veckor sommarlov. Spenderades med att totalrenovera vår trea i Linköping inför flytten i augusti. Resulterade i att vi nu bor i den snyggaste 3:an i stan!

- Skolstart. Galet. Har aldrig aldrig varit med om liknande. Nya vänner. Nya mål. Nya kunskapet. Mmmmmm...

- Min karl som jag fortfarande älskar precis lika mycket! Numera sambo.

Det var mina fem största händelser under 2008. Nu är det nytt år med nya grejer som väntar...


Några dagar till

Min karl ska överge mej om några timmar för att åka tillbaka hem till Linköping. Själv hade jag tänkt stanna här några dagar till och njuta av friden.

Herregud. Vuxenpoäng på det!
Men jag har ju 19 dagars jullov till så jag kan fasen kosta på mej det.

(fast jag hade tänkt ta mej en tur till Karlsta och bränna julklappspengarna också)

God jul

För tusan, det har ju varit jul också. Har inte redovisat mina julkappar ännu.
Jag fick

- en matta till arbetsrummet
- en hylla till arbetsrummet
- en skrivbordslampa till arbetsrummet
- en klocka till arbetsrummet
- en flytväst till Myran
- byxor till Myran
- ett våffeljärn
- pengar
- gossip girl säsong 1 (redan slut)

Tacktack!

Gott nytt år!

2009. Nytt år. Känns än så länge väldigt likt det gamla...