Oroliga drömmar.

Drömde att Myran hade förvandlats till en liten fet tax inatt.Huä!

Det är tufft att ligga på topp..

Stenhård och katastrofalt rolig fest i lördags.
Sydde EMMA-outfits hela söndagen.
Plugg hela måndagen med lunchmöte sedan med bussen hem till finspång och bilen ut på landet för att släppa ut kossor på sommarbete. Vrålkul.
Igår var det plugg 8-12 sen lunchmöte och sedan hem och svira om till EMMA-outfit och sedan iväg på förkrök. Var massa galna lekar, häva öl, norsk kareoke, rumpcharader, äta gurka mellan en lagmedlems ben och bli nersprutad av saft (?!) som man skulle fånga i lmunnen och spinga och spotta i ett glas. Sedan vidare till festlokalen där det bjöds på käk och massa gyckel.

Nu ligger jag i sängen och jäser. Mår finfint. Lite trött bara. Skola mellan 13 och 17 och sedan ska jag ta bilen till värmland för att fira valborg.

Det är mycket nu..

Jävlar vad det går. Plugg, fest, arbete med projektet i Produktionsteknik och möten med EMMA-styrelsen (som jag numera är invald i) varvas. Och det är så jäkla roligt! Dagarna bara flyger iväg. Jag älskar det. Idag har jag en ledig eftermiddag så jag tog en powernap men nu tänkte jag dra igång och städa lägenheten, det måste ju också göras någon gång...


Tillbaka igen

Tillbaka ett varv i finspång. Var så ensamt i Linkan. Har tillbringat eftermiddagen med att få pli på byrackan. Hon skäller ju till förbannelse när det plingar på dörren så nu har vår dörrklocka gått varm här hemma  när vi har tränat. Men hon är ju inte dummare än att hon begriper att det bara är jag som plingar efter ett tag och då bryr hon sej inte längre. Nu funderar jag på att ringa hit grannen så jag får träna lite mer på riktigt.

Oviktigt inlägg

Jag sov så gott inatt. Det var så skönt att få sova i den stora sängen i lägenheten istället för i min lilla pluttesäng på 1,20 hemma i villan. Visst är det mysigt att sova med sin karl, men jag är tacksam om jag slipper trängas....
 
Jag tycker att det är trångt även fast vi  har fördelningen att jag har 70 procent av sängen och han 30. Stackarn.
Men argumentet är att han ändå bara ligger still medan jag sprattlar som en fisk med andnöd - då måste man ha mer plats. Så det så.


Jag satt i alla fall inte som ett frågetecken på tentan!

Fick till riktigt snygga svar på uppgift 1-4, ett snyggt svar baserat på en liten chansning på uppgift fem och ett fult svar baserat på chansning på fråga 6. Så jag måste säga att jag ändå är nöjd. Dock känner man sig lite nedtryck i skorna när folk som fått ett poäng från betyg fem kommer och skriver om tentan. Och här sitter jag för att jag fått underkänt...


Nu är det över i alla fall och jag har 3,5 dagar lov kvar! Nice!

Tillbaka till linköping

Har lyckats hålla fokus på matten hemma i finspång så jag har valt att stanna kvar här (så himla praktiskt med markservice). Men ieftermiddag åkte jag tillbaka till linköping...

Omtenta-time

Har pluggat mer eller mindre konstant sedan i söndags. Skriver omtenta imorgon mellan 8-13 och jag börjar känna mej ganska färdig med förberedelserna nu. Körde förra ju tentan endast på grund av slarvfel, som jag skyller på stressen. Har nog aldrig varit så stressad och nerövs som jag var inför den tentan. Och då får man ju -9-7 till -26 och tappar bort kvadrater och halvor lite varstans. Blä.

Denna gången ska jag gå in och vara iskall...

Det finns ingen tid att vara bakis...

Hade en toppen rolig kväll igår med massa vänner. Blev utgång på hotellet vid elvatiden och där var det också bra drag. Dock finns det ingen tid att vara seg och bakis idag så sedan tolv fram tills nu vid sju så har jag pluggat matte inför omtentan på torsdag.

Men nu får det vara nog för idag. Blir att kasta mig i soffan med min karl och kolla på Wipeout.

Påskafton vid golfbanan







Solsolsol

Tillbringar första delen av dagen på vår trappa i solen. Nice!

Glad påsk!

Har haft ett välfötjänt påsklov nu en vecka.  Har varit hemma i fånspång några dagar. Haft en projektdag i skolan varit hos mormor och morfar och ätit godis, varit i stugan en runda och igår hade var det en vårltrevlig kväll med tjejerna, först hos Anna och sedan med lite vin på O'learys. Nice.

Idag är det påskafton och ikväll är det middag ute på golfresturangen med massa härliga människor.

Tröja upphittad..

... i vår rentvätt. Den är varesej min karls eller min. Dessutom står det CM (industriellekonomi tror jag) 's nollning 2007 på. Jag känner inte ens några I:are. Mycket märkligt.


 Uppdat: det kan vara så att den tillhör någon som bor i vårt hus och då också har använt tvättstugan och glömt den där. Jag kanske ska häfta upp den på anslagstavlan utanför hissen....

Vilka härliga dagar..

Riktig vår. Idag var första dagen jag använde min älskade seglarjacka och igår hade jag bara fötter i ballerinaskor. Härligt. Idag har vi dessutom suttit ute ett par timmar i solen på efetrmiddagen och snackat skit och druckit öl. (inte jag för jag gillar inte öl men ändå)

Imorgon är det vrålparty och sedan två veckors påsklov. Behöver jag säga att livet känns rätt gött just nu....