Torsdagkväll

Var ju som sagt på Casall-utförsäljning igår. Shiet, vad billigt allt var! Tur att jag åkte dit igår för XS och S var jävligt sällsynt i alla högar med kläder. Lyckades nog praktiskt taget ta de sista små storlekarna som fanns. Blev i alla fall 7 träningslinnen och 2 sporttoppar. En kjol (från golfavdelningen som var skitsnygg) och ett par golfbrallor (såg ut som kostymbyxor). Köpte även lite grejer åt mamma. Storlek medium fanns ju i allt så det var lite mer att välja på till henne.

image367Sen åkte jag och min far till Söderbergs bil som hade något event för att visa nya Audi A4:an. Riktigt glammigt, med lite mat och bubbel och bilar överdragna med silverskynken som de drog bort senare under kvällen. Det var ett väldans provsittande och pillande och klämmande på de nya bilarna. En gubbe var så rolig, han var skitarg och kunde inte förstå hur det kunde vara meningen att köpa en bil för 300 000 och inte få ett ordentligt reservdäck... 

Sen så käkade vi på Max (man blir fan inte mätt på lite parmaskinka) efteråt medans vi väntade på att min karl skulle komma med tåget.  Och sen var det raka vägen hem till Fimpen!

God morgon

Min karl kom hem igår. Så mysigt! Nu ligger han i min säng därhemma och sussar. Är lite avundsjuk men känner mej duktig som ändå kom upp ur sängen och var på jobbet i helt okej tid.

Träning på lunchen idag!

Utförsäljning träningskläder -Casall

Ska åka in till Norrköping en sväng efter jobbet. Ska gå på utförsäljningen av Casall- grejer och på nån bilgrej som pappa fått inbjudan till. Ska försöka plocka upp min karl på tågstationen också om han behagar ringa och meddela när han kommer någon gång.

Hoppas jag hittar lite snygga och billiga träningstoppar. Ett par snygga träningsbrallor skulle i och för sig inte heller sitta fel. Och vinter löp grejer. Fick ju för fasen ha pappas trärningsjacka igår då min egen är på tok för kall.
Sen är nog pengarna slut...

Kinesmat

Var och åt lite kinamat med pappi på lunchen. Halva fispång var där tror jag. Fanns inte ens ett ledigt bord så vi fick sitta tillsammans med några andra för att kunna äta. Förstår inte vad det tagit åt finspångsborna. Varenda jäkel brukar ju äta matlåda..

Tomtetävling

Rix FM har startat en tävling somm går ut på att man ska läsa så långt som möjligt på juldikten Tomten på ett enda andetag. Den som läser längst vinner en resa!

Hur långt kommer du?

Själv har jag lyckats med de två första verserna utan att andas, man jag jobbar vidare på det.

Snart är det jul!

Faktum är att jag ska äta årets första julbord på söndag. Känns lite tidigt på något vis. Men det är ju faktiskt första advent på söndag.

Måste börja skriva önskelista. Hitills består den bara av två saker

- Lost säsong 3
- Rosa hårfön


Måste komplettera lite innan jag dela ut den till alla som kan tänkas vilja köpa present till mig..

Mumsmumsminnen

Läste just en blogg där mumsmums omnämndes. Fasen vad sugen jag blev!!!
Jag åt mumsmums jämt när jag var liten. Mamma var mentor då åt en tjej som jobbade på Cloetta i Linköping och vi fick hem stora kartonger fulla med mumsmums flera gånger. Vi fick ju frysa in för inte fasen hann vi proppa i oss allt det där.

image366Det var då vi gjorde upptäckten - hur mycket godare det blir om man fryser in dem och äter dem direkt när man tagit upp dom u frysen. Tjofset innuti blir då inte så fluffigt utan mer segt... Mmmm, mycket godare.

Ska nog köpa ett paket och frossa på i helgen.


schh. tyst.

Idag verkar jag vara alldeles ensam på avdelningen. Chefen och några till vet jag skulle åka iväg men vart resten är har jag ingen aning om.Tänk om jag har missat något möte eller nåt! Tystnaden är oroväckande...


Godernatter

Var helt rätt tjej som åkte ur TopModel!

Har pratat lite med min karl nu också som kommer hem imorgon. Mys! Nu blir det sängen..

Natti!

Reklampaus

Är reklamapaus i Top Model nu. Har gåtit av skratt åt Fredrik i bonde söker fru som försökte sej på att göra en romantisk middag åt tjejerna. Det vara bara det att det kanske hade varit smartare att strö ut rosenbladen efter att man lagt på bordsduken istället för innan. De syns liksom lite dåligt när man täcker dem med duk...

Jag skrattade så jag mådde illa.. Har fortfarande tårar i ögonen!

Löpning i skogen

Gash. Var just ute på ett 4 km löpvarv i skogen. Jädrar vad vi sprang. Går rätt lätt när man har 20 kg draghjälp frammåt..

Började regna (?!) på slutet så vi var både kalla och blöta när vi kom hem. Har jst tagit ett varmbad och nu blire lite kvällsmat!

låtskrivare Emma

Sitter och knåpar ihop en sång till en kille som skall sluta här på avdelningen.  Melodin blir Diggi-loo diggi-ley och jag har fått till en riktigt bra text. Har till och med lyckats trycka in ett litet skämt om chefen - men det tar jag ju självklart bort när han ska läsa och lägger dit när jag printar ut det... Då får han sej en glad överraskning också!

Hoppas att han tycker att det är lika kul som jag sen bara.. Men det är en anna femma!

Hej mitt vinterland!

Nu när det snöar lite lätt och ljusstakarna lyser så fint i fönstrent kan jag ändå inte låta bli att tycka att det minsann är lite mysigt med vinter.


Det kommer jag garanterat inte att tycka om två timmar när det är dags att gå ut och skapa rutorna på bilen.


Lunchtime

image365Dags för lite lunch nu. Mammi gjorde fiskgratäng igår som jag ska käka i matlåda idag.

Såhär galmouröst liv har jag!

Vad hemskt av mej att lägga upp en bild på lille nemo när jag ska äta fiskgratäng.
Moahahahahaha!


Yrkes-skada

Jag har en yrkesskada.

Jo, det är faktiskt sant! Hunden på mina fingertoppar är alldeles trasig och hänger i slamsor. Okej, det var väl att ta i kanske men lite sanning ligger det faktiskt i det. Jag sätter ju in en hel del papper i pärmar och ungefär varannat papper lyckas jag skära mig på när jag bläddrar i alla pärmar och högar.

Det gör förjävla ont att  skära sig på papper. Först känns det ingenting, men sen börjar det svida så in i helvete!
Efter fem månaders arbete har visserligen på min fingertoppar härdats så det inte börjar blöda lika lätt  - men ändå!

Jag ska börja använda skysshandskar i arkivet..


Kallt

Har i alla fall bestämt mej för att inte följa med till liköping i eftermiddag. Blir ett löpvarv i eljusspåret med hunden istället. Lär ju få ha på mej typ termobyxor och skidjacka om jag ska överleva kölden.

10 minusgrader! Vad är det för fel på det här landet?

Undrar hur gud tänkte egentligen..

Litet roligt citat



"Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk"
som Arne Hegerfors så fyndigt sa.


Tumstockar

Jag och tumstockar fungerar verkligen inte bra ihop. Jag kan för mitt liv inte få in konstruktionen i mitt huvud. Man ska ju liksom veckla ut dem men jag lyckats alltid mer dra ut dem vilket innebär att de går av. Jag böjer åt fel håll på något vis.

Detta inträffade även idag när jag var ute på ett litet mät-jobb på våning tre. Nu måste jag köpa en ny tumstock innan hon jag lånade den av kommer hem från thailand...

Onsdag

Planering för dagen:

- Jobba
- Käka fiskgratäng till lunch

- Jobba lite till

- Åka till linköping med pappa eller ta en löprunda i skogen med hunden (har inte riktigt bestämt mej ännu)

- Bonde söker fru

- Top model Sthlm

- Heroes (inspelat eftersom top model går samtidigt)
- Sova

That's my fabulous planning of the day.


Prickigkorvmackor och varm saft..

En till sådanhär härlig vinterdag står visst på tur. Känns rätt pissigt att behöva sitta inne hela dagen. Det är ju dagar som denna man ska ta med sej prickigkorvmackor och varm saft och gå runt sjön med hunden...

image364

Lösning av världsproblemen

God morgon. Fy fasen vad seg jag är idag. Nackdelen med att träna länge och sent är att man blir så förbannat pigg på kvällen sen. Det ver stört omöjligt för mig att somna igår sen. Låg och försökte lösa världsproblemen. Lyckades lösa ett i alla fall...

Tänker dock inte avslöja något om mina teorier!


Mittbena

image363
"Hej! Jag heter Nalleman och jag kör stenhårt på mittbena!"


Hihi, lite roligt. Är ju som sagt rätt trött så humorn igger på en väldigt låg nivå just nu.




Almost dead

Huh! Kom just hem från gymmet. Hade bara tänkt köra en timmas bodytoning men jag var så jädra full av energi att jag körde ett arobic-step pass i en timma till direkt efteråt.

Någon, jag nämner inga namn, är minst sagt jävligt trött nu!

En dush, lite käk och rakt ner i sängen...

Hård duell

EmmaÄngel (späd pipig röst):
Men snälla lilla Emma, kan du inte bara ta dig i kragen och ta tag i dina uppgifter så kommer du känna dej sååå nöjd ikväll...

EmmaDjävul (mörk barsk röst):
Äh, för fan. Skit it. Slappa runt lite till, ta en fika.. Det är inte så noga! Det du måste göra kan du ju likagärna göra imorgon.


Rätt svårt val ändå.
 

Segis

Nu börjar eftermiddagen bli seg här. Har tappat lite av piggheten jag hade imorse. Och då har jag ännu många timmar kvar på dagsprogrammet.

Ett par timmar jobb till och sedan direkt till sång-repet och därefter direkt till gymmet. Bräknar att komma innanför ytterdörren hemma ca 20:30 ikväll. Gah, det är många timmar det, fler än man kan räkna på ena handen...

Måtte tiden lägga på ett kol snart..


Dåligt fenomen

Jag har upptäckt ett mycket underligt fenomen:
 
Varenda gång jag ska kommentera och knappa in den dära jädrans koden så får jag en kod med kostiga bokstäver. Allid är typ w, q, x eller z med. De knapparna vet man ju inte ens vart de sitter på tangetbordet. Detta är mycket störande och konstigt.

Det tar typ en sekund extra att kommentera när jag måste sitta och leta efter knappen varenda gång... Jag är  uppe i säkert två minuters bortkastad knappletar tid idag.

Ge mej enklare koder, tack!

(r8r8 till exempel. Det är min favorit. råttaråtta.)

Nya almanackan - ett kap

Är även idag mycket nöjd men min fina lilla rosa almanacka. Har dock inte vågat skriva något i den ännu av  rädsla av att skriva fel och kludda ner den. Tycker ju så mycket om den och det skulle ju vara förfärligt om den blev nerkluddad..

Jag kanske aldrig kommer att skriva i den, bara ha den som prydnad i väskan och på skrivbordet liskom.

Stulen lista

Såg att flertalet personer hade nappat på denna lista så det är väl bara att hänga på. Själv stal jag min ifrån Tobias..
image362
Sen skulle man ta antalet kryss gånger 3 för att få reda på hur många procent svensk man är. Enligt mina beräkningar borde jag då vara 54% svensk. Jag undrar då genast var de övliga 46% härstammar ifrån.

Min mor kommer ioch för sig från västergötland och det är ju nästan utomlands...

(Jag har eventuellt omformat sanningen lite på en av frågorna och borde kanske egentligen vara några procent mer svensk. Men jag tänker inte avslöja vilken fråga det rör sej om!)

Boring sms

Jag hatar när man får sms från typ Telia eller någon annan tråkig. Först blir man skitglad och springer jublande till telefonen och öppnar nyfiket inkorgen och tänker "undrar vad någon vill mej nu, hoppas det är något kul"

och så står det typ "vill du ha telia bredband gå in på hemsidan så får du veta mer"...

I hate it!

Jag vill inte ha nåt jävla bredband. Jag vill ha roliga och gulliga sms!

Lussa?!

Men nu börjar det snackas om att jag ska lussa här på avdelningen också. Men då har det gått för långt. Det ställer jag inte upp på!

Kankse mot ett löneförhöjning, om jag tänker efter.

Toppenjobb..

Jag får alla roliga jobb på våran avdelning. De som de andra helt vill slippa engagera sej i.

Har ju fått agera festfixare åtskilliga gånger under terminen. Är sångskrivare nummer ett (till folk som slutar eller det ska firas födelsedag osv. ). Och nu har jag även blivit utsedd till julpyntare.

image361Ska under dagen smacka upp X antal ljusstakar runtom i bygnaden. Hälften är ju säkert trasiga så jag har fått låna ett litet smart verktyg av en elektriker här. Det ser ut precis som en penna, men spetsen lyser rött om den känner av spänning. Så då kan jag superlätt ta reda på vilken lampa som är trasig och byta ut den. 

Ska även montera ihop plastgranen och pynta den lite..

Jag har världens bästa jobb!
 

Vinterdag

Kastade en snabb blick ut genom fönstret och insåg att det hade ljusnat ute och verkar bli en strålande vinterdag.
Har dock ett dagsprogram som avslutas 20:30 ikväll så jag kommer tyvärr inte få njuta av den ett skit... 

image360


God (?) morgon


Har haft en katastrofal morgon. Höll på att förfrysa fingrarna när jag skulle skrapa bilrutorna, sladda av vägen på väg till jobbet, glömde lunchen så jag fick vända, höll på att sladda av vägen igen när jag åkte till jobbet för andra gången och drösade på ändan på parkeringen.

Lyckades tillslut ta mej in på kontoret, där jag nu befinner mig i någosånär tryggt förvar..
Pjuh!


Nattinatti

Nä, nu får det vara nog med blogging idag. Ska stänga ner computtern nu och krypa ner i sängen med en bok tror jag bestämt.. Alternativ så skiter jag i boken och myser med doggen istället. Hon är lite tjurig för att jag inte har gosat med henne så mycket idag. Borde kanske ta och kompensera det nu!

Hörs imorgon!
Trevlig kväll...

Lusselellelusselelle

Var ju och kollade på när Finspångs lucia utsågs igår. Kändes som att det inte var så länge sen man själv stod där. I den där äckliga, malätna isbjörnspälsen som räcker till knäna (och då slogs jag ändå för att få en strl 38).

Inte fan vart man lucia heller för den delen. Känns som det kvittar. Jag och Kakan hade ändå skrattatcker var och varrannan lussning så vi hade kul ändå!

Jag var ju ändå kandidat ett så nåt får man vara nöjd över!

image359

Springa som en groda?!

Var och tränade förut. Trodde jag var försenad så jag bara rusade in och vrålade "bodypump" till receptionisten och kutade iväg till salen. Där var det massa folk - som skulle köra gympa. Så släpade mej upp till receptionen och sa att jag nog fick gå på gympan först eftersom bodypumpen inte började förens om en halvtimma..

Gympan var det abslout tråkigaste pass som jag gått på i hela mitt liv. Asdålig musik och skitkonstiga övningar. Vad sägs om att springa som en groda?! Hur normalt låter det. Helt sjukt om jag får sägat själv..

Hade jag haft film på det så hade jag visat. För ett gott skratt fick man sej i alla fall!

Uppdatering till förra inlägget


-hmfr- Okej då! Jag hade bara glömt att slå på strömmen på högtalaren.
Den lösa sladden hörde visst till vårt gamla modem som vi bytte ut förra månaden. Ingen hade brytt sej om att ta bort den. Det var därför den inte passade..

Ååååå, typiskt.

(Om man byter plats på några bokstäver i typiskt så blir det typskit, lite roligt må jag säga)


Skit också..

HELVETE! Nu har en sladd lossat ur datorn så att högtalarna inte funkar. Och jag som suger på det här. Vart fan jag sätta in den lille jävlen, den tycks ju inte passa någonstans. 

Karljäkel. Kom hem nån gång och laga datorn åt mej! 

Hemligheten avslöjas

Här är innehållet i det hemliga paketet jag pratade om tidigare. En personlig almanacka :) Skithäftig. Jag har bestämmt färg, text, utseende på innehåll - rubbet. Riktigt rolig grej, när man som jag är helt beroende av att skriva upp allt som ska hända då minnet är lika kort som hos en guldfisk.

Såhär ser då framsidan ut, den är mer rosa i verkligheten, blev en halvkass bild!

image356

Tryckt förstasida, man får självklart välja vad man vill att det ska stå:

image357
Och på innehållet valde jag detta upplägget:

image358

Prova själv
här! Bra upplägg på hemsidan, enkelt att beställa och betala och kort leveranstid.
En perfekt julklapp till sej själv eller någon annan. Kostar 275 kr med fraktostand inkluderat.

Lätt mitt hetaste julklappstips i år..


Titta in i kameran?

Anna (dagens mest omnämnda person här på bloggen idag) tog upp en mycket intressant grej i ett av sina blogginlägg idag. Nämnligen hur farligt det var att titta in i kameran när man skulle vara med på bild när man var yngre.

Under hela åttan tror jag inte att det finns en enda bild på mej där jag tittar in i kameran faktiskt. Förutom den peronliga bilden man tog i skolan - då var man ju tvungen. Men då ser jag skitsur ut istället. Mamma och pappa köpte aldrig det kortet ...

Men på gruppkortet med hela klassen i åttan så uppfyller jag min plikt och tittar benhårt åt ett helt annat håll än kameran.

Jag är lite fashinerad av detta beteende. Det var verkligen likadant hos alla.. Vad kommer det ifrån. Idag känns det väl ganska naturligt att titta mot kameran när man ska vara med på bild. Varför gjorde det inte det i åttan? Måste vara någon typ av fjortisfenomen som fanns på vår tid..

Herregud, låter som en kärring. På våran tid?! Är ju för tusan bara 5 år sen eller nåt...

Kalles klätterträd

Fördelen med att ta sen lunch är att eftrmiddagen känns så kort sedan. Klockan är redan halv fyra vilket innebär att jag får gå hem om bara en linten futtig havtimma. Toppen!

Hoppas resten av dagarna denna veckan också går snabbt så att det snart blir torsdag. Då kommer min karl hem och jag längtar faktiskt rätt mycket efter honom nu måste jag erkänna.

image355"I en stad bor en kille som heter Kalle, och Kalle har ett träd som han kallar sitt eget han ligger däruppe och dörmmer och fantiserar om allt möjligt och om Emma, Emma finns bara i fantasin men hon är fin tycker Kalle"

Visst kommer ni ihåg Kalles klätterträd?
Om Kalle och om Emma som bara fanns i fantasin...

Men jag, jag finns på riktigt!

Brilliant ide angående julklappar

Nu har jag det! Jag behöver ju inte köpa så dyra grejer...

Jag kanske inte behöver köpa några grejer alls. Jag kan ju ge bort av det jag jag redan har, eller som jag kan ta gratis..

Förslag:

- Min karl kan få en urläcker häftapparat. Årsmodell 92, svart och silver (snodd från jobbet)

- Mamma, mormor och farmor kan få kuponger som man kan ta på ICA tex, köp 3 Wasa knäckebrödspaket få 8 kr rabatt.

- Pappa kan få min 51:an loppet medalj som jag fick efter att jag sprungit loppet. Han sprang ju aldrig men då kan han ju låtsas att han gjorde det.

- Morfar och min karls småkusiner kan få var sitt litet fint gem. Morfar får ett i metall men de små får av säkerhetsskäl bara i plast.

- Min faster, min kusin och min karls mamma kan få smakprov på kattmat som man kan ta gratis på djuraffären. (de har katter alltså, det är inte de som ska äta den)

- Min karls pappa och hans två bröder kan få varsina begangnade röda bordstelefoner som jobbet ska kasta eftersom vi bytt till nya.

- Min karls bröders flickvänner kan få varsitt block med post-it lappar orange och grön (vägrar ge bort mitt rosa)

- Della kan få en köttbulle (kan jag ta gratis ur kylen hemma)

- Till julklappsbytet med tjejerna kan jag slå in en jättefin blå bläckpenna, oanvänd! (hämtas i jobbets kontrorsförråd)


Sådär ja! Har jag just sparat in 4000 spänn. Bara sådär! Snacka om ekonomisk. Nu har jag ju råd att köpa en till boomerang dunjacka till. Utan luddet till luvan då, för det kostar 500 extra. Perfekt, jag borde få anställning som rådgivare i lyxfälllan. Helt klart!


Julklappsinhandling

Jag har räknat ut att jag kommer köpa julklappar för ca 4000 kronor i år. Funderar på vilka jag eventuellt skulle kunna stryka från min juklappslista.

Mamma
Pappa
Faster
Farmor
Mormor
Morfar
Kusin
Min karl
Min karls mamma
Min karls pappa
Min karls två bröder
Min karls två bröders flickvänner
Min karls småkusiner
Della
Julklappsbytet med tjejerna


Okej, till min karls släkt behöver jag ju inte köpa en hel present själv, vi köper ju tillsammans.. men ändå! 4000 jädra spänn.

Man kan inte bara låtsats att man glömt bort att det är jul så får man massa klappar själv men behöver inte ge något...



Min mobbe är bäst

Alltså, är det bara jag som konstaterat hur grymt mycket mobilen betyder. Utan den så skulle jag ju bli helt avskärmad från omvärlden, inte ha en aning om vad klockan var eller vad det var för dag eller något...
Och alla nummer sen, hur skulle man veta dem. Känns ju riktigt oralistiskt att lära sig alla nummer i ens telefonbok utantill.


Anledningen till att jag kom att tänka på detta var att jag alldeles nyss trodde att jag tappat bort min älskade lilla mobbe. Nu var det ju inte så, som tur var, utan jag hade ju bara lagt den på ett oväntat ställe - men ändå! Jag hann bli helt panikslagen och grävde som en tok i handväskan och när jag inte hittade den tömde jag ut hela innehållet..
Mardrömmen måste ju ändå vara att få sin mobil stulen. Jag menar, fy fan, tänk om någon annan människa skulle kunna låtsas vara jag skicka massa skumma sms till folk i min telefonbok. Huh, hemska tanke..

I love my mobbe
image354

Det har kommit!

Yees! Mamma ringde nyss och sa att det hade kommit ett grönt paket till mej. Är så ivirg så att jag nästan funderar på att åka hem och hämta det...

Nu har jag förresten ätit min lasagne och min morot.


Hemligt paket med posten

Idag ska det föresten komma ett paket till mej med posten. En grej som jag har beställt som jag är supernyfiken på att få se. Visar bilder ikväll.

Kanske kan bli ett litet tips till er läsare, som julklapp till någon man tycker om eller helt enkelt till sej själv...

Jag hemlighåller tills jag kan komma med en ordentlig utvärdering...

Lunchtime?

Jag överväger om jag ska ta lunch nu eller vänta. Har knaprat Läkrol Care halsabletter hela förmiddagen så jag är inte speciellt hungrig. De är asgoa och så ligger de inslagna i så fint papper. Varje tablett i ett eget litet paket. Vardagslyx!

Och så måste jag klura ut hur jga ska skala min morot som jag har med mej. Orkade inte göra någon sallad till lasagnen i matlådan så jag slet med mej en morot. Med skal och allt. Och nu vet jag inte hur jag ska kunna skala den då vår avdelning inte äger någon potatisskalare.

Fungerar det med osthyvlen och liksom hyvla bort skalet?

Uppdate till anna

Uppdate:

Anna, jag vill nog ändå ha en bildspecial tillägnad mej.
Det är ju en supergullig grej som jag också vill ta del av liksom.
Men jag tänkte på det, ta med några fina bilder på mej - så att dina läsare får se hur jag kan se ut också och inte bar hur jag brukar se ut.

Okej?


Annas bildspecial

Min kära vän  Anna har hittat på en ny grej. Hon lägger upp bildspecialer på hennes närmsta vänner. Hittills har söta bilder på Kakan och Magdalena lagts upp och visats för omvärlden. Mycket mysigt initiativ!


Dock fasar jag för när det blir min tur. Jag har all andelning att vara orolig med tanke på hur den förra bilden, som anna publicerade, såg ut. Jag såg seriöst ut som ett toalt pucko. Och det var en bild. Hur fan ska det då gå om hon publicerar 10 bilder till. Huh, hemska tanke.



Såhär såg den förra bilden ut (ni förstår nu anledningen till min oro). Och under bilden hade Anna så gylligt skrivit:

"Det är något speciellt med barndomsvänner"

Ja. Det måste jag fan hålla med om. Jag ser verkligen speciell ut på den här bilden. Speciell ur den synvinkeln man ser på personer som är lite.. ja, speciella på olika sätt. Retarded liksom. Just så ser jag ut.

image353

Förstå min oro!!!!

Strömavbrott

Vi hade strömmavbrott på jobbet nyss. Skitmysigt! Jag förslog att vi skulle tända stearinljus och fika hela dagen eftersom datorerna ändå inte fungerade så att folk kunde jobba.

Det tyckte inte chefen att vi skulle...


Nu är strömmen tillbaka så det blev inget med stearinljusen ändå. Nedrans skit! Jag som tyckte det var toppen.

image352


Varning halka

Det är skithalt ute, när till och med hunden sladdar på morgonpromenaden kan man inte säga något annat. Fick köra 25 km i timmen till jobbet för att undvika livsfara...

Men jag kunde inte låta bli att dra lite i kryckan i den skarpa kurvan ut från mellangrind. Hihi, sådant roar mej!


image351


Söndag

Tjabba tjena hallå!

Kom just in från en mysig promenad med mammi och doggen. Vi matade ankor i slottsparken. Det är faktiskt skitkul, särskilt när de börjar slåss och så. Ankorna alltså, inte mamma och hunden....

Funderar på om jag kanske ska masa mej ner till skyltsöndagen på centrum i eftermiddag. Lucia kandidaterna ska ju gå modevisning, är ju några gamla klasskompisar som är med så det kan ju vara kul att se. Tål att tänkas på!

Lördag

Känner mej som världens toffel idag. Har bara myst här hemma med doggen.  Julpyntat lite (sytt gardiner) och tagit en vinterpromenad i solskenet.

image348
image349
image350

Kutade in på bokhandeln också och köpte sista Harry Potter boken (ja, jag vet att jag är lat som inte orkar läsa den på engelska) sokm jag har degat med i sängen nu på eftermiddagen.

Får se vad det blir av kvällen, har inga direkta planer. Inget bra på tv heller!

Flätor

Good morning!

Rätt oväntat att vakna 07.08 på en lördag men kan man inte somna om så kan man inte..
Ska snart göra lite gröt med russin i tror jag. Det är skitgott! Speciellt när russinen blir sådär svullna av att man kokar dem.

Igår var vi hos Jennica och tittade på idol. Hela sverige (åtminstone vi som var hos jennica) var hlt eniga om att Andreas skulle åka ut. Men vafan händer?! Daniel får lämna. Vad är det för fel på folk?

Tvingade Jennica att pilla mej lite i håret, när min karl pillar så är det liksom mest att ruffsa lite men detta blev reslutatet av Jennicas pillande:

136889-347136889-346

Två asballa flätfrisyrer. Bara sådär, tog max tio minuter för henne att göra två olika. Blir så imponerad. För mej skulle det ta en hel livstid att få till något sådant..


Kommentar till förra inlägget

Haha, garavde som fasen när jag läste maggans kommentar till förra inlägget. Han sa ju precis så.
Vilka jävla lirare det finns alltså...

Ska ringa min granne och frågan om han kan kolla efter en puckad civilingenjör men 3 cm tjocka glas i brillorna och beiga brallor ända upp i armhålorna. Vore intressant att se om de fortfarande anlitar honom som föreläsare. Borde de inte ha märkt att antalet sökande till civilingenjörutbildningarna minskat, och räknat ut att det kanske finns en anledning...

Sacomässan

Skjutsade föresten min granne till skolan imorse. De skulle åka på SACO-mässan i stockholm. Tänk, det känns ju som att det var jättenyss vi var där och glodde runt. När jag och Maggan var inne på att börja på Högskolan I Väst bara för att han som presenterade den var ashet. Vi hängde där hela förmiddagen...

Haha, och så han puckot som presenterade civilingengörsutbildningen. Maggan, minns du? Vilken nörd alltså. Han var ju typ helt freak och snackade illa om alla andra utbildningar och lyfte sej själv till skyarna. Jag tror inte att en enda unge på hela mässan skulle vilja bli civilingenjör efter mötet med honom! Tur att jag vet att det finns normala civilingenjörer också - annars skulle jag med blivit helt avskräckt..

Aja, men i alla fall, är det rätt konstigt att det känns så nyss som vi var där liksom. Jag menar, nu åker ju min granne dit - och han är ju asliten!

Lila naglar

Jag har inte klämt fingarna sedan jag var ca 3 år. I tisdags så vet jag inte vad som flög i mej...

Först klämde jag pekis och långis på vänsterhanden när jag var på biblioteket. Och sedan klämde jag pekis på andra handen när jag var och tränade.

Nu är alltså tre av 10 naglar lila så jag tänkte kanske införskaffa ett lila nagellack så jag kan måla på de övriga sju så de ser likadana ut. Alternativet är att klämma dem också, men jag känner nog att nagellacket är en bättre idé. Om inte annat ur smärtsynpunkt.


Fika

Igår blev det en fika med tejerna direkt efter jobbet och därefter ett kort bodypump-pass på Aktiv. Jag och Jen hade bestämt att vi skulle maxa - och fy fan vad tugnt det var. Skulle springa lite på bandet efteråt  också men jag lyckades bara ta mej en kilometer innan jag trodde att jag skulle tuppa av.

Idag är det ju Fredag vilket innebär träning på lunchen och chokladboll till eftermiddagsfikat. Den längtar jag efter hela veckan...


Lön den 25:e?

image345Den här månaden råkar det infalla sig så att den 25:e är på en söndag. Detta innebär för mig att jag får lön redan den 23:e, det vill säga imorgon.

Detta gör mej mycket förvirrad. Nu kommer ju pengarna vara slut den 24:e istället för den 26:e. Och då blir det juskitlänge tills man får nya pengar. Hur ska jag överleva då?

Kan inte banken bara jobba de få gånger lönedagen råkar infalla på en söndag. Det skulle rädda svenska folkets ekonomi från en totalkrash..





Larm

Vi fick ett nytt larm inställerat hemma hos oss idag. Det ska bli mycket intressant och se hur detta kommer att fungera.

Kommer antagligen sluta med att hela familjen hamnar i fägelse misstänkta för inbrott!

TjingTjong

En kollega till mej här på jobbet åker till Thailand imorgon och blir borta i två veckor.

JAG ÄR INTE ETT DUGG AVUNDSJUK!

image344

Bara så att jag ty är grön i ansiktet...

Morning morning

Goder morgon mitt herrskap här kommer lussebrud....

Ska iväg och träna lite inför luciakröningen nu på morgonen innan jobbet. På bergska ska vi hålla till. Inte så jädra skumt det kommer kännas att kliva in där klockan åtta på en torsdagmorgon!

Funderar på att komma fem över åtta för att slippa bli sedd! Tänk om alla tror att jag är värsta freaket som typ inte vill annat än att komma tillbaka till bergska och som inte har något liv efter studenten?!

För det har jag väl?! Eller..



 


Östergötlands huvudstad

Ska åka till Linköping och tortyrmannen (sjukgymnasten) om en halvtimma. Tänkte sticka in en sväng i ikano-huset efteråt om jag fortfarande lever. Är lite shoppingsugen - men bara lite.

Tänkte införskaffa lite basgrejer i svart och vitt, linnen och t-shirtar som alltid går åt. Kaske blir det en sväng på IKEA också. Men det blir billigare - är bara ute efter inspiration och den är gratios har jag hört.

Till
Anna:
Jag har kollar upp vad de där musklerna var för några nu.
Kommer aldrig att glömma dem nu, får du problem på tentan kan du ringa!
Hihi.

Sisådär.

Idag är en halvdålig dag. Var trött imorse (kunde inte låta bli attt börja läsa i den nya boken) och nu på rasten blev jag skitkärring i kort.

Jag är åtminstone inte lika blå i håret längre.

Därför läser jag inte böcker..

Oh, jisses amalia. Är helt slut. Inte för att dagen har varit så ansträngade. Nejnej, utan för att jag började läsa en bok igår. Och det gick inte att sluta. Det är likadant varje gång. Jag liksom sugs in i bokjäkeln och lägger den inte ifrån mej förens sista sidan är utläst...

Visst är det roligt att läsa - men man är rätt trött efter att ha läst mellan klockan fem på eftermiddagen och halv två på natten!

Nu har jag fortsättningen kvar. Vet inte om jag ska börja på den ännu. Måste sova inatt tror jag. Tar den imorgon kanske. Kör sova-varannan-natt metoden!

Sömnmedel till en sovande?

Anna berättade att på hennes jobb (ett ålderdomshem) där hon jobbar natt så finnns det en tant som de väcker klockan 3 på natten för att ge henne sömnmedel.

Jag har funderat en del på detta. Är det inte jävligt dumt att väcka nån som sover för att ge den sömnmedel  så att den ska somna?

Låter helt sjukt knäppt om du frågar mej. Låt kärringa sova tills hon vaknar  och då får man väl fylla på na om dä behövs!

Pjuh!

Var hos frissan nyss för lite proffskonsultation om min nya hårfärg. Hon trodde att det skulle gå bort efter några tvättar med mycket balsam och inpackning.

Nu ska här jävlarimej packas in ikväll!

Sanningen om karlar

Varför lägger männen huvudet på sned när de tänker?
För att deras två järnhalvor ska få kontakt!

Vad är skillnaden mellan en man och en katt?
Ingen - båda är rädda för dammsugaren!

Vad kallar man en intelligent, vacker och känslosam man?
Homosexuell!

Vad är skillanden mellan en man hjärna och en oliv?
Färgen!

Varför är männen hjulbenta?
Oviktiga saker sätter man inom parentes!


Hihi. Lite busigt. Ta inte illa upp boys. Ni vet ju att jag bara skojar!

Inte.

Kurs!

Hurra! Jag har just fått tagit över min chefs plats på en kurs i PowerPoint imorgon. han kunde inte gå så då fick jag ta hans plats.

Gillar sådanadära kurser. Dels för att man böjar 8:30 och slutar 16 och för att man får godis!
Sen är det såklart alltid trevligt att lära sig nya saker.

Lookalike

image343

Nu har jag det! Nu vet jag vem jag liknar! Plupp!

Röd näsa av föklylningen. Stor scarf runt halsen. Och sen - viktigast av allt - det blåa håret!

Blåhårig!

Hej! Jag heter Emma och jag har blått hår..

Du läste rätt. Jag har BLÅTT HÅR!

Under vintertiden när mitt hår inte kan blekas av solen kan jag erkänna att jag färgar i min mörka hårbotten, för att behålla den vitblonda färgen fräsh. Bad morsan kleta i färgen igårkväll och när jag en halvtimma senare sköljt ur smeten och tittar upp i spegeln så upptäcker jag det. Att mitt hår är blått. Det är värst i det tunna tunna fina håret längst fram mot ansiktet.

Herregud. Vad gör man nu?
 
1. Börjar grina - hjälper inte ett skit.
2. Blir skitförbannad och stämmer Swatzkompf.
3. Rakar av sej allt hår.


Jag valde alternativ 1 för att sedan övergå i alternativ 2. Nu har jag tagit massa bilder ur alla möjliga vinklar som jag ska bifoga i ett hatbrev till hårfärgningsmedelföretaget. Ska kräva skadestånd minsann!



Såhär dagen efter när det är dags att gå till jobbet så känns det lite bättre. Jag tog på mej en blågrå tröja och till den matchar min nya haircolor riktigt snyggt.

Ingen har ännu vågat kommentera mitt hår ännu. Om chefen säger såt så har jag planerat att säga att det ska vara såhär och att det är mordernt. Det skulle han gå på direkt! Det blir värre med de kvinnliga kollegorna...

Kanske, kanske publicerar jag en bild ikväll...

Nu ska jag sitta här och glädjas åt att det bara var utväxten jag färgade. Det kunde ju ha varit hela håret!

Kortis

Ujuj. Mycket att stå i.
Riktigt trevlig onsdag med curling och middag på harrys med avdelningen.

Diskuterade husköp, en kille säger:
"Men vaddå, det huset lät väl bra, fem rum med möjlighet till sex. Det är ju rätt stort"

Fem rum med möjlighet till sex?! Jag vetefan om jag skulle slå till på ett hus om det så var 12 rum men utan möjlighet till sex...


Mådde halvkasst igår (nej, inte av för mycket vin utan av en svinkall curlinghall) så jag fick ge upp vid lunch och idag så har jag nyss vaknat.. Inte så värst om jag får sägat själv.
Tvingade mutter att göra pannkakor till mej! Namnam.

Gud?

Idag har tiden gått jättefort fram tills nu då den verkar ha stannat upp helt och hållet. Skumt!

Gud, om du läser det här, kan du speeda upp tiden lite så att det blir imorgoneftermiddag snart. Då ska ju vi här på avdelningen åka och curla.. Ska bli grymmekul!


Grattis bloggen!

Idag klockan 14.18 fyller min blogg ett år!


För 540 inlägg och 341 bilder sedan drog min blogghistoria igång. Även om jag inte på något vis är någon rekordbloggare så är det faktiskt ändå några som väljer att läsa mina inlägg - dag ut och dag in. En del vet man vilka det är (eller kan lista ut) men den största delen håller sej ändå hemliga. Kanske lika bra det?!

Försöker att hålla hela blogggrejen på ett lagom personligt avstånd. Undviker att hänga ut känslor utan satsar mer på det roliga och anmärkningsvärda i min vardag. Går oftast rätt bra, men jag erkänner att en del totalt meningslösa inlägg har publicerats under det gångna året.

Ska försöka hålla blogghumöret igång - om inte annat för min egen skull. Måste säga att jag faktiskt läser igenom min gamla inlägg ibland när jag inte har något bättre för mej. Kul att se skillnaden mellan då och nu, om det nu finns någon. Gladast är jag nog ändå för att jag bloggade så hårt under studentveckan. När man läser igenom de inläggen så minns man allt så tydligt och inser hur jävla roligt vi hade!

Aja, grattis emmanea.blogg.se i alla fall!

image342

Tisdagmorgon

Tog en miniliten sovmorgon imorse för att jag ska vara kvar på jobbet lite längre än vanligt. Ska repa lite inför luciatjosan i eftermiddag/kväll och jag orkar inte åka hem imellan. Har bunkrat med apelsiner, äpplen och tomater då jag antar att det kommer bli en sen kvällsmat.

Hade ju kanske tänkt  träna lite också men indag vetetusan om det hinns med!

Kul att se att
Annapanna har fått tillbaka blogginspirationen förresten.. 

Fikatime

Jädrar vad den här dagen har gått fort!  Bara försvunnit utan att jag har hunnit märka något alls. Klockan är redan halv tre och det är dags för eftermiddagsfika.

Tjoho!

Alfons är vårt lilla inernskämt här på avdelningen. Kan tyvärr inte avslöja vad som menas. image341

Shhhieat.

I did it again! Skulle ju spela in en film i lördags och gjorde det kassiska felet - missade att spela in halvan som är efter nyheterna. Jävlans skit! Hade suttit i en timme igårkväll och glott på en film som jag nu ändå inte fick veta slutet på.

Åååh. Typiskt!

Jag och Della gick och la oss klockan 9 istället.

Söndagsmorgon

Godmorgon! Vaknade iochförsig klockan åtta men har legat i degat i TV-soffan fram tills nu. Var en intervju med Per Gessle på nyhetsmorgon som jag fastnade för.

Idag har jag inga planer alls. Blir kanske träning på gymmet i eftermiddag, men just nu så är jag rejält otaggad.
Blir en slapp dag i alla fall.

Igår hade vi en riktigt trevlig tjejkväll hos Amanda. Käkade tacopaj tills vi storknade och tog massa knasiga bilder som antagligen kommer hamna på
Jennicas bilddagbok frammöver.

Kvällens höjdpunkt var när vår älskade Matilda ringde och vi fick höra hennes röst för första gången sedan hon  åkte. Alla belv helt hysteriska och bara pratade i munnen på varandra samtidigt som alla kände hur mycket vi verkligen saknar henne. Fan, blev ju tårögd flera gånger! Saknar henne helt sjukt. Ska ta och skriva ett långt mail till henne nu hade jag tänkt...

Fasen vad det snöar. Ser riktigt härligt ut!

Va? Öh? Näe? Eller?

Telefonsamtal 16:33

- Hej det är jag (kakan)

- Ööö, aa. Hej.

- Vad göru?

- Va? Ömm.. Vilar lute bara..
(stensover)

- Va?!  Vilar?! Nu?! Jag har panik jag har inte börjat gör mej iordning än. Jennicas kommer och hämtar mej sen. De hämtar dej kvart i sex... Måste rusa, hej....

Masar mej upp ur sängen. Äter långsamt en knäckemacka och tre ostskivor. Går ner och ska programmera inspelning av Svensson Svensson och Freaky Friday. Det är pipplångstrump på de sju haven på fyran. Kollar på det till kl 17:16.

17: 28 klar. Sitter nu här och väntar.
Har redan packat ner presenterna till Amanda och lite vin. Blir säkert en trevlig kväll. Måste bara tagga till lite då jag känner mej segare än snigeln Torsten.

Ciao.

Pippi: "Det var ju inte hanses fel fattar du väl - dumbulle!


Pizzarekord

Jag fick min pizza tillslut igår! Tangerade mitt peronbästa genom att äta upp hela. Det har bara inträffat en enda gång förut att jag fått i mej hela - men då kom den upp sen också. Men denna gången låg pizzan så snällt kvar i magen. Man borde därför kunna säga att jag har slagit mitt personbästa i pizzaätning...

Nu ska jag strax ta mej en promenix ner till Bergskaskolans öppet hus och kolla in vad de har att erbjuda där. Jag har hört att det ryktas om tårta...

Hörs!

Jaaaa, pizza!

Har precis kommit hem från dagens andra träningspass. Denna gång blev det 6 km löpning på bandet. Riktigt skönt nu efteråt.

Och det bästa är... Nu kan jag äta min efterlängtade pizza med gott samvete!

En cappircosa med räkor och banan blir det, från Perfect såklart! :) Finns säkert något smidigare namn på den sortens pizza men inte fan orkar jag lära mej det.


Liten oväntad lista

Läste lite Finspångsbloggar och får väl se till att hänga på trenden med att göra denna lista:

Tre namn du går under:
1. Emmsi (av tjejerna)
2. Lillen (av mamma och pappa)
3. Plutten eller snorkråkan (av min karl)

Tre saker som skrämmer dej:
1. Sova ensam i källaren
3. Sova ensam på övervåningen
4. Sova ensam överhuvudtaget

Tre saker du har på dej just nu:
1. Silvrig klänning från HM
2. Grå knästrumpa
3. Den andra gråa knästrumpan

Tre av dina favoritlåtar (just nu):
1. Apologize
2. Big girl
3. En liten undulat

Tre sanningar:
1. Tvättade inte håret  idag
2. Tvättade inte håret igår
3. Tvättade håret i onsdags

Tre av dina hobbys:
1. Prata
2. Äta
3. Sova
(4. Träna)

Fyra saker du verkligen vill ha:
1. En hund
2. Tillåtelse till ett par veckors ledigt av bossen
3. En miljard dollar

Tre saker du tänker på just ju:
1. Gå hem
2. Det regnar
3. Pizza

Lånad från
Amanda

Lunchträning

Har varit på ett 50-minuters bodypumppass nu på lunchen och jag är helt slut. Förstår inte hur jag ska orka jobba mer i eftermiddag..

Lade på lite mer vikter för en gångs vilket garanterat kommer att resultera i en katastrofal träningsvärk imorgon! Tur att det inte någon mer träning förens på söndag i alla fall.


 Pizza ikväll?

Pigg morgon!

Tjaaaaa!

Vaknade i vanlig orndning i morse, men en sak var annorlunda - jag var pigg. Gjorde mej i orning på under halvtimman och stack iväg till jobbet!

Nu funderar jag på vad denna oväntade pigghet kan ha för grunder. Följande alternativ är högst troliga:

1. Jag har sovit asgott inatt!
2. Det är fredag så min kropp vet om att imorgon får den sova.
3. Hade en jätterolig kväll igår på tjejernas modevisning.
4. Hade en mycket trevlig dröm frampå morgonkvisten.
5. Min kropp längtar efter den traditionella chokladtoppen till fredagseftermiddags-fikat.
6. Jag visste att jag skulle ha på mej mina nya lila strumbyxor.

Så äre.


Kortfattad uppdatering

Blivit dåligt med uppdatering idag. Har haft fullt upp på jobbet hela dagen och nu ska jag åka direkt till Norrköping med Kakan för att titta på Jennicas frisörklass projektarbete som blir en modeshow. Hon har valt på Maggan ch Amanda tsom modeller så det ska bli kul att få se dem..

Ska styra med lite hemlisar innnan också - tills på lördag då Amanda ska ha födelsedagskalas :)

Ciao!

Till Matilda:
Har inte hunnit svara på mailet idag! Lovar att jag ska göra det så snart jag kan..
Saknar dej massor i alla fall..

Trendtest

Mammi har gått med i aftonbladet Plus. Idag fanns där ett modetest man kunde göra. Det var sammanlagt 12 frågor och jag hade:

4 rätt och fick kommentaren:
"Du bryr dej inte ett skvatt om trender - men lika glad är du för det. Trender är ändå bara för osäkra människor som vill följa med strömmen"

Ligger det något i det?!

Kvällsuppdatering

Har skaplig värk i benen nu. Var nere på gymmet föut och körde ett pass på löpbandet. Belönade mej med lite solig och en stund i bastun efteråt för att jag varit så duktig.

Så.. Nu sitter jag här i min nya rosa mysdress och gör inte ett skit. Ska kolla på "vad hände sedan"  med de ensamma mammorna, på tv3s hemsida. Måste bara läsa lite bloggar först och blogga lite själv. Blir påmind eftersom jag har lagt in blogg.se som startsida på computtern. (Ja, kakan jag är bloggstörd)

Blir en lugn kväll i övrigt. Bonde söker fru och heroes och top model väntar. Tänkte kanske göra en fruktsallad med russin och sitta och snaska i mej. Blev riktigtsugen på det nu!


Ha en bra kväll..

?!

Vad fan är det som håller på att hända med världen egentligen?

Snö?

Ja ser dä snöar, ja ser dä snöar. Dä va väl roligt hurra! (sjunges på grov östgötska)

I eftermiddag blir det väl bara blask av alltihopa - men man får vara glad för det lilla..


Tillägg till det sunkiga inlägget.

Appropå sunkig stil så kom mitt HM paket idag. Det inehöll två mjukisdressar. En i fleece och en i velour.

Jag ska be att få tala om att jag är fan en sunkig människa men med stil!
(Den urtvättade t-shirten kan man ju ha under..)

Båda dressarna kommer från barnavdelningen. Strl 170 är för stort så jag fick ta 158/164. De var lite stora de med men sjuhelvetes billiga!



Men det var själva fan vad jag svär! Förlåt gud...

Trevlig artikel

Den här artikeln gillar jag däremot..

Hehe...


Sunkig relation?

Det stod i Aftonbladet idag att man skulle akta sej för att bli sunkig tillsammans med sin partner. Det är tydligen jätteviktigt att göra sig fina för varandra.

Sedan listades de 7 värsta erotikdödarna:

Detta gör henne avtänd:
1. Smaskar högt när han äter - inga problem då smaskar jag högre
2. Pruttar bland folk - skulle jag fnissa ihäl mej åt
3. Ful gammal t-shirt - ju fulare desto härligare. Gärna skitig
4. Orakad i ansiktet - Mmm..Sexy
5. Otvättat hår - Min karl har inget hår = inget problem
6. Rapar - -hihi-
7. Sunkiga mysbyxor - Hett!

Detta gör honom avtänd:
1. Sunkiga mysbyxor - Jag älskar mina mjukisar, ingen ide att försöka tvinga på mej något annat
2. Orakade ben - Jaja, det är väl inte så noga
3. Ful gammal t-shirt - så urtvättad som möjlig för skönast resultat
4. Otvättat hår - skyldig
5. Smaskar högt - bara ibland.Och när jag äter godis
6. Pruttar bland folk - inga kommentarer
7. Rapar - givetvis. I kina är det oartigt att inte rapa efter maten...

Måste erkänna att om Aftonbladets lista stämmer så är vårt föhållande ute på riktigt svag is...
Skall genast ringa upp min karl och höra med honom om han tycker att jag är för sunkig.



Uppdate:
Han sa att han inte tyckte det. Möjligtvis att jag kunde tvätta håret lite oftare...

First time with a "tusing"

..  och första gången jag höll i en tusing.. Farfar skulle köpa en spis till sommarstugan, en sådandär liten en men miniugn och bara två plattor. Då skulle han betala med en tusenlapp. Jag minns att jag blev jätteförvånad. Jag visse inte ens att det fanns tusingar..

Det är inte så ofta man ser dem idag heller ska jag säga! Har fasen knappt sett nån sen dess.


 Och när alla kusinerna hade fått pengar av mormor. Då la vi ihop alla pengar och "lappar" och turades om att hålla i dem, bara för att få kännas hur det kändes att vara rik...

Sen delade vi tillbaka dem igen och gick och köpte lösgodis..

Cash..

När jag ändå är inne i kontanternas värld (se föregående inlägg) så kom jag att tänka på hur det var när man var liten. Då hade man liksom bara pengar och lappar. Vad mycket lättare världen var då.

Skit i femmor och tior och enkronor - alla var lika mycket värda. Och skillnaden på en hundring och en tjuga var ingen annan än att den ena var blå och den andra grågrön.

"En peng, två pengar, tre pengar..."

Veckopeng bestod av en lapp och en peng! Det var tider det..

Biiibliotek eller Baaankomat

Hade bestämt med mamma att vi skulle gå till biblioteket i eftermiddag. Hon skulle dit och lämna böcker och jag tyckte mej minnas att jag också hade något ärende dit. 

Men nu slog det mig att jag inte alls behöver gå till biblioteket. Det var ju till bankomaten jag skulle. Det är ju jävla stor skillnad. Konstigt att jag kunde ta fel på dem.


Båda börjar ju på B.. kan det ha varit det som förvillat mig?!


Ingen rubrik



Idag är en mycket dålig dag. Inte ett dugg sugen på å blogga. Får se om jag kan få till något inlägg framåt kvällen, men just nu är det tvärstopp! 

Inspiration till blogginlägg

Jag söker lite blogginspiration genom att rota igenom min dator i hopp om att finna något roligt.
Jag hittade

- Eget fördjupningsarbete i religion. Skittråkigt, inget att skriva om!

- Sammanfattning miljöpolitik. Om möjligt ännu tråkigare.

- Massa roliga grejer jag filurade ihop till årsboken. Mycket roligt, dock redan publicerat därför inget att lägga upp här.

Hoppades förgäves.

Hittade även denna bland mina mottagna filer. Sådär kul. Mest helt psyk. Jag ser ju uppriktigt sagt förjävlig ut. Bjur på den!

image337

Hi! I'm a freak!

Eftermiddagspaus

God eftermiddag. Har haft en ganska hård start på veckan. Mycket att stå i såhär på måndagen. Men nu börjar det lugna ner sig.

Fick damp på skrivarjäveln förut som vägrade skriva ut mina 20 sidor!
Hade den haft ett huvud så hade den fan vart dum i i det alltså..


Fick förövrigt lite krupp igår på "finalen" av Ensam Mamma söker då en satans morsa vägrar välja en karl. Förbannat kräsen. Hon hade ju åtmistone kunnat välja någon för tv tittarnas skull och sedan dumpa honom lite fult när kamerorna stängts av.  Här har man suttit som klistrad i 10 veckor och så vill hon inte ens ha någon!

Sång?!

Har nu blivit tillfrågad om att sjunga på luciakröningen i år igen. Var inte så sugen först - men jag vet ju att jag tycker att det skitkul när jag väl kommer igång - så jag tackade ja ändå.

Har ju gjort det där ett antal gånger nu så nu behövde lite utmaning och valde två sånger jag inte gjort tidigare. Blir intressant att se vad det blir av det.

Började tydligen tidigt med musiken (undrar vem som klädde mej så att jag ser ut som en liten grabb?! Stora öron också - har vuxit i dem nu tror jag. ) :

image336

BRÅDIS

Herregud! 5 myror är fler än 4 elefanter har ju börjat. Måste rusa!

Det och Ensam mamma söker förgyller söndagkvällarna..

Pix från fredag

Var ju för faaajen och firade Jennica i fredags också! Här är några pix.
Kan någon svara på varför bilden blir baotastor bara för att man roterar den (syftar på den översta som var på sne föut) ?! Weird.

(Eller så har jag helt enkelt gjort den översta bilden baotastor med flit bara för att jag är så otroligt snygg. Ja - så måste det vara!)

image335


136889-334


136889-333


136889-332


136889-331

Laserdome i linköping

Körde ju laserdome för första gången i mitt liv igår också. Jag  var så nervös så att killen som gav instruktioner erbjöd mej en papperskorg att spy i. När spelet väl började öppnade jag med att skjuta Kalles ena brorsas flickvän i magen 2 gånger. Hon var i mitt lag. Sen sprang jag som en idiot.

Och sådär höll det på. Jag skjöt och skjöt och missade och missade och blev dödad och dödad. Vare jag gång jag blev skjuten skrek jag högt av rädsla. Men det var faktiskt jättekul fast det var mörkt. Min taktik var att  skjuta på allt och alla och när instuktörskillen kom in för att titta till oss så skjöt jag honom också!

En halvtimma gick jävligt snabbt men det var ändå förbannat skönt att få av sej västen som var 10 cm för bred och 40 cm för lång för att passa min kropp. När någon träffade mej i "magen" så var det snarare vid knäskålarna skottet satt.

Mycket roligt och givande spel. Lyckade döda min karl 6 gånger! Trevligt..

Att jag kom näst sist behöver jag väk inte nämna

Pictionary

Lördagkväll. Pictionary.
Min tur att slå tärningen. Vrålar av glädje:

- Jaaaaaa! Hurra! Sex! Äntligen..

Min Karls storebror tittar fånigt på mig och därefter på min karl som piper:

- Jaja, jag ska bättra mej..


Vi dog av skratt.

Sedan dog vi en gång till när min karls andra brors flickvän kämpar som fan för att rita en tekning och bror 2 skriker. "Nu vet jag, det är en portfölj. En gubbe som går med protfölj är det ju." . Eller så var det en hockeyklubba. Behöver jag säga att de förlorade..


God morgon? Mitt i natten?

image329
Jag vaknar alltid 06.23. Kl 06.28 ringer min väckarklocka men då är jag alltid redan uppe.
Imorse gick jag som vanligt upp utan att klockan hade ringt. Jag reagerade lite över att jag lkände mej så trött, men trodde att det berodde på de 8 km löpning på löpbandet igår. Så jag gick upp ur sängen och tände upp i rummet. Kastade av en slup en blck på klockan - som visar på 03.02!  Jag blev helt förvirrad men insåg att det var ju ingen ide att gå upp nu, då det var ju bara att knalla  tillbaka till sängen igen!

Snopet!