Sommar = dålig uppdatering

Blir inte mycket bloggande såhär när sommaren är här.
Mycket häng i stugan på helgerna och nästa vecka är min sista på jobbet innan sommarlov!!


Redan måndag

Vad helgen har gått fort (som vanligt). Var och plussade matten i alla fall sen i torsdags. Gick dit med noll motivation men sen när man väl fått igång hjärnan och börjar tänka är det svårt att inte ge järnet.. Så det gjorde jag och kanske räcker det till en 4:a.

Åkte på studentskiva direkt efter tentan och firade en barndomskompis som tog studenten i Norrköping. Åt god mat och pratatde lite skit.

På fredagen var det jobb och sedan hade  vi födelsedagskalas för mig och min karl i Linköping. Och på lördagen åkte vi till mormor och firade henne och mig (hon fyllde 80). Träffade även min moster och hennes nya gubbe. Helt okej, han blev nog godkänd av oss alla. Och sedan direkt ifrån mormor till stugan och myste resten av helgen.


Plussa envariabeln?

Är ledig fårn jobbet idag för att jag skulle skriva omtentan i matte. Men sedan kom det ju fram att jag visst hade klarat den och fått en 3:a. Nu står jag i valet och kvalet. Åka hela vägen till linköping och skriva om den för att kanske få en fyra. Hur ambitiös är jag?

Envis som en get

Skulle ut och jogga med lill-röven i morse. När vi kommit en liten bit så tvärvägrade hon så jag fick gå tillbaka och stoppa in henne i bilen innan jag fortsatte ensam. Mycket vilja i en sån där liten apa:


Tisdag

Första dagen på jobbet igår. Mitt huvud var helt fullt när jag kom hem vid femtiden. Men det kan nog bli riktigt roliga 4 veckor. Och framförallt lärorika. Släpade ut myran på en joggingrunda i skogen och kollad eigenom alla tv-program jag missat när jag tentapluggat. Några avsnitt av LOST och så några avsnitt av den där nya serien med Peter Magnusson.

Fick veta idag att jag inte klarat mekaniktentan - missade med ett litet fjuttigt poäng. Men hör och häpna så klarade jag matten så nu är jag i valet och kvalet om jag ska skriva om den ändå. Jag borde kunna fixa en 4:a men... orka!

Mobben har plingat hela dagen med massa gulliga grattis sms och nu på kvällen var jag ute och sprang med pappa, myran och min Karl och sedan hade vi födelsedagmiddag som mamma lagat! Mys. Ikväll blir det film och popcorn.


Stocholmshelg

Haft en toppenhelg i Stockholm. Massa shopping två utekvällar och en massa snack med Tovetotten. Träffade även My och några vänner till tvillingarna - Emma, Marta och Sandra, igår. Hur trevligt som helst. My är kostrådgivare inom LHCF-kosten så gissa om maten vi fick där på middagen var nyttig! Och vrålgod!

Såg en råtta för första gången i mitt liv också. I busken brevid busshållplatsen.

Nu är jag några tusenlappar fattigare och ska stnart hoppa in i duschen. Ikväll är det födelsedagskalas här hos oss. En viss person blir ju 21 och en viss persons Karl blir  22 i veckan.  Så ikväll är det hans föräldrar som är bjudna, mina päron har ju redan firat oss...

emma-emma

Jag är ju med i styrelsen för EMMA  - föreningen (tjejföreningen på maskinteknologsektionen) nästa år och nu har hemsidan uppdaterats. Lite smygreklam sådär, men mest är jag nöjd med våra snygga dräkter vi fixat själva.

Lisa hade vist varit flitig och lagt upp bilder från vollebollen också.


Jag kommer verkligen sakna min klass i sommar

Här kommer några bilder från avslutningsmiddagen igår. Jättetrevlig stämning och god mat. En perfekt inledning på sommaren.







Ogod morgon


Har nyss vaknat för att nåt smarthead kör grästrimmer utanför mitt fönster kl åtta på en... eh jajust. Torsdagmorgon. Kanske ska sluta klaga och låta gubben göra sitt jobb.


Eller nä. Jag ska sura på honom en stund till innan jag går upp och äter frukost.


Singstar hos C-J

Är över hos klasskompisen i huset bervid och kör singstar. Skitkul. Sedan blir det nh

lite nytt

Uppdaterade bloggdesignen lite och kompletterade med några nya bilder. Bakgrunden är ju lite halvknäpp men det får vara så ett tag.  

Äh ändrade tillbaka bakgrunden. Nån måtta får det vara.


Nu är det över.

Och det känns så fruktansvärt skönt. Jag älskar att gå i skolan men tentaångesten är rent ut sagt förjävlig. Nu har jag i alla fall gjort så gott jag kunnat både i mekaniken och matten. Mer än så går inte att göra och jag är ändå nöjd med mejsjälv för att jag har pluggat flitigt.

Nu sitter jag hemma i soffan. Ska snart ta ett bad och njuta av sommarlov. Ikväll är det avslutningsmiddag med klassen på NH. Mysigt. Och så blir det med stor sannolikhet en del vin...

Sista dagen innan sommarlov..

Har pluggat mekanik hela dagen. Nu kan jag inte göra mer än att hoppas att examinator Stålhand ger oss en trevlig tenta imorgon,  Är faktiskt inte så nervös. Man blir liksom inte det när man vet att man gjort allt man kan. Nu får det gå som det går.

Och imorgon kl 12 är det över. Och en jävla fest!

Sista måndagen på mitt första år på LiTh...

... nästa måndag jag är i skolan (dvs i augusti) är jag ju inne på mitt andra år.

Första tentan avklarad. Kan ha gått hur som helst. Körde den fega stilen och anmälde mig till omtentan redan den 11 juni - för säkerhet skull.  Mådde som om någon hade slagit ej med ett basbollträ i huvudet efter tentan. Pappa kom förbi och räddade mej genom att bjuda mej på glass i Bergs slussar. Mango sorbeten var grym!

Nu ska jag sticka iväg till volebollplanen och lira lite med tjejerna. Imorgon är det stenhårt plugg igen innan mekaniktentan på onsdag.

Hug!

Till My

Mig och min lägenhet också hoppas jag?! Jag har nämligen redan planerat för en middag. Don't make me disapointed! Ska bli jättesuperkul att träffa dig igen efter så lång tid! STOR kram
My


Självklart Myran! Jag ser minst lika mycket fram emot att få träffa dej. Jag är en av de hemska som alltid ser er två som en. Träffar jag Tove så inkluderar det dig liksom, eller tvärt om :) När ska jag lära mej att ni är två personer som inte sitter ihop och som inte ens bor under samma tak längre :p
Ses snart! Miss u.